פורסם 2007 באפריל 118 שנים יש לי במחשב 1gb של זיכרון ddr 2 ,אני מעוניין להרחיב אותו בעוד 2gb ddr2,האם אני יכול?דגם לוח האם שלי הואintel tappen 945gtpאו שאני יכול להרחיב אותו בזיכרון אחד של 1gb או 2gb והאם זה ייתן לי תוספת בביצועיםודרך אגב,הזיכרונות הרצויים הם בתדר של 667mhzתודה.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים וינדוס XP עושה צרות בזכרון מעל 2.5 ג'יגהעדיף להוסיף עוד 1 ג'יגה אם אתה מתכוון להישאר עם XPצריך לבדוק אם לוח האם יקבל 3 סטיקים של זכרון - רוב הלוחות יעבדו עם 1 2 או 4 סטיקים אבל לא עם 3
פורסם 2007 באפריל 118 שנים הכי טוב שכל הזכרוות יהיו זהים - 2 סטיקים של ג'יגה בדואל צ'אנל יהיו הפתרון הכי טובאם יש לך היום סטיק אחד של ג'יגה - תוסיף לו עוד אחדאם יש לך2 של 512 עדיף אולי להוסיף עוד 2 של 512
פורסם 2007 באפריל 118 שנים הכי טוב שכל הזכרוות יהיו זהים - 2 סטיקים של ג'יגה בדואל צ'אנל יהיו הפתרון הכי טוב אם יש לך היום סטיק אחד של ג'יגה - תוסיף לו עוד אחד אם יש לך2 של 512 עדיף אולי להוסיף עוד 2 של 512 אני לא ממש מסכים איתך .. לפי דעתי אם יש לו 2 של 512 והוא יוסיף עוד 2 של 512 זה יהיה בזבוז כסף .. אני לא חושב ש2 ג'יגה מספיקים היום .. וגם אם בעתיד הוא ירצה להוסיף עוד זכרון אז כל הסלוטים שלו יהיו תפוסים .. - זאת הבעיה שלי, יש לי 4 זכרונות זהים של 512 וזה לא מספיק לי. עכשיו יש לי וויסטה אבל גם עם הXP לא הרגשתי שזה מספיק .. וכרגע אני רוצה למכור אותם כי אין לי סלוטים פנויים להוסיף זכרונות אז אם הוא לא רוצה להתקל בהגבלה כזאת בגלל מחסור בסלוטים, אז עדיף לו לקנות כבר עכשיו עוד 1024 או זוג של 1024 .. בדקתי והמחירים לא כל כך גבוהים .. זוג של MB1024 DDR2 667 אפשר למצוא באזור ה750 ש"ח .. כאשר כל זכרון בודד זול של 512 עולה בין 200-400 ש"ח...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אל תסכים - אבל תקרא את הכל - אמרתי שאם הוא נשאר עם XP הוא לא צריך יותר מ2GB וזה גם ייצור לו בעיות (אתה מוזמן לחפש בגוגל XP MEMORY LIMIT)אם מחליף לויסטה זה סיפור אחר לגמריוכמו שאמרתי כברהכי טוב שכל הזכרוות יהיו זהים - 2 סטיקים של ג'יגה בדואל צ'אנל יהיו הפתרון הכי טוב
פורסם 2007 באפריל 118 שנים וינדוס XP עושה צרות בזכרון מעל 2.5 ג'יגהאת זה לא ידעתי לא נורא כל יום לומדים משהו חדש .
פורסם 2007 באפריל 118 שנים הנה הרחבה פהhttp://bink.nu/forums/8805/ShowPost.aspxבסה"כ וינדוס XP יכול להשתמש ב 4 GB זכרוןהבעיה שזה כלל הזכרון שהוא יכול להשתמש (וירטואלי וממשי)לכן PAGEFILE לדוגמא ינגוס לך בזכרון - ויש תוכנות שחייבות אותו בשביל לרוץבסה"כ ויסטה די פתרה את הבעיה הזו כאשר אפילו הויסטה בייסיק יכולה להריץ 8GB זכרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.