עבור לתוכן

שאלה חשובה לגבי הרחבת זיכרון

Featured Replies

פורסם

יש לי במחשב 1gb של זיכרון ddr 2 ,אני מעוניין להרחיב אותו בעוד 2gb ddr2,האם אני יכול?

דגם לוח האם שלי הוא

intel tappen 945gtp

או שאני יכול להרחיב אותו בזיכרון אחד של 1gb או 2gb והאם זה ייתן לי תוספת בביצועים

ודרך אגב,הזיכרונות הרצויים הם בתדר של 667mhz

תודה.

פורסם

וינדוס XP עושה צרות בזכרון מעל 2.5 ג'יגה

עדיף להוסיף עוד 1 ג'יגה אם אתה מתכוון להישאר עם XP

צריך לבדוק אם לוח האם יקבל 3 סטיקים של זכרון - רוב הלוחות יעבדו עם 1 2 או 4 סטיקים אבל לא עם 3

פורסם
  • מחבר

אז נראה לך שיהיה יותר טוב עם עוד שני סטיקים של גיגה?

פורסם

הכי טוב שכל הזכרוות יהיו זהים - 2 סטיקים של ג'יגה בדואל צ'אנל יהיו הפתרון הכי טוב

אם יש לך היום סטיק אחד של ג'יגה - תוסיף לו עוד אחד

אם יש לך2 של 512 עדיף אולי להוסיף עוד 2 של 512

פורסם

הכי טוב שכל הזכרוות יהיו זהים - 2 סטיקים של ג'יגה בדואל צ'אנל יהיו הפתרון הכי טוב

אם יש לך היום סטיק אחד של ג'יגה - תוסיף לו עוד אחד

אם יש לך2 של 512 עדיף אולי להוסיף עוד 2 של 512

אני לא ממש מסכים איתך .. לפי דעתי אם יש לו 2 של 512 והוא יוסיף עוד 2 של 512 זה יהיה בזבוז כסף .. אני לא חושב ש2 ג'יגה מספיקים היום .. וגם אם בעתיד הוא ירצה להוסיף עוד זכרון אז כל הסלוטים שלו יהיו תפוסים .. - זאת הבעיה שלי, יש לי 4 זכרונות זהים של 512 וזה לא מספיק לי. עכשיו יש לי וויסטה אבל גם עם הXP לא הרגשתי שזה מספיק .. וכרגע אני רוצה למכור אותם כי אין לי סלוטים פנויים להוסיף זכרונות :( אז אם הוא לא רוצה להתקל בהגבלה כזאת בגלל מחסור בסלוטים, אז עדיף לו לקנות כבר עכשיו עוד 1024 או זוג של 1024 .. בדקתי והמחירים לא כל כך גבוהים .. זוג של MB1024 DDR2 667 אפשר למצוא באזור ה750 ש"ח .. כאשר כל זכרון בודד זול של 512 עולה בין 200-400 ש"ח...

פורסם

אל תסכים - אבל תקרא את הכל - אמרתי שאם הוא נשאר עם XP הוא לא צריך יותר מ2GB וזה גם ייצור לו בעיות (אתה מוזמן לחפש בגוגל XP MEMORY LIMIT)

אם מחליף לויסטה זה סיפור אחר לגמרי

וכמו שאמרתי כבר

פורסם

וינדוס XP עושה צרות בזכרון מעל 2.5 ג'יגה

את זה לא ידעתי

לא נורא כל יום לומדים משהו חדש .

פורסם

הנה הרחבה פה

http://bink.nu/forums/8805/ShowPost.aspx

בסה"כ וינדוס XP יכול להשתמש ב 4 GB זכרון

הבעיה שזה כלל הזכרון שהוא יכול להשתמש (וירטואלי וממשי)

לכן PAGEFILE לדוגמא ינגוס לך בזכרון - ויש תוכנות שחייבות אותו בשביל לרוץ

בסה"כ ויסטה די פתרה את הבעיה הזו

כאשר אפילו הויסטה בייסיק יכולה להריץ 8GB זכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים