פורסם 2007 באפריל 118 שנים השימושים העיקריים שלי הם (לפי סדר העדיפויות):סרטיםמשחקיםתיכנותאינטרנט וטקסטכמובן עדיף פאנל איכותי ועיצוב נוחתודה רבה
פורסם 2007 באפריל 118 שנים בהחלט VP930.אחרי שתקנה אותו,בהחלט תבין מה הוא שווה.לי אין ספק מי לוקח.הVS,בהחלט מקרין איכותועומק צבעים שאיני ראיתי עודבתקציב זה.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים בהחלט VP930.אחרי שתקנה אותו,בהחלט תבין מה הוא שווה.לי אין ספק מי לוקח.הVS,בהחלט מקרין איכותועומק צבעים שאיני ראיתי עודבתקציב זה.כן אבל הוא מכוער לסמסונג עיצוב הרבה יותר יפה
פורסם 2007 באפריל 118 שנים כן אבל הוא מכוער לסמסונג עיצוב הרבה יותר יפה"אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בתוכו"גדולים ממני אמרו.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים swg, עם כל המגילה שכתבת, שני המסכים מציגים 24 ביט של צבע, והסמסונג מכוייל יותר מהמפעל. ל-Viewsonic גם יש יתרונות משלו, אבל אתה סתם מנפיץ שטויות.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים לכל אחד יש דעה אחרת חלק אומרים 971 חלק 930 אני נראה לי יילך על 971 גם בגלל העיצוב גם ככה אני משחק פעם ב3 חודשים.אז תחליט לבד מה יותר טוב לך שתיהם טובים
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר תודה רבה על התגובות כולםזה אפשרי לחרוג מהתקציב בקצת אם זה מה שמבדיל בין מסך ממש איכותי למשהו בינוניאז תציעו הצעות נוספות בבקשה
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר זה לא דגם ישן אבל?איזה פאנל יש לו?אני היתי מעדיף את הלא רחב בגלל שאפשר לשחק בו גם ב 800 על 600 בלי מתיחות אני מאמין... אמת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.