עבור לתוכן

כמה שאלות על ה-AUDIGY2.

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ויש לי כמה שאלות על הAUDIGY2. אני מתכוון לעבוד במחשב עם תוכנות מוסיקה כמו CUBASE,FROOTY LOOPS, BAND IN A BOX וכדומה. האם ה-GTXP שחשבתי לקנות יתמוך ויעבוד כראוי עם תוכנות אילו? ומה בעצם נותן ה-AUDIGY2 לעומת ה-GTXP חוץ מאיכות סאונד יותר טובה? (תמיכה בעריכת קול? מה זה אומר יותר בפירוט.) ועוד שאלה בקשר לפאנל החיצוני שבה עם ה-GTXP, האם גם ה-AUDIGY2 בא עם פאנל חיצוני בדומה לזה? ובסופו של דבר מה עדיף לי? האם המחיר של ה-AUDIGY מצדיק את עצמו?

מקווה לתשובות, בתודה מראש,

THE P.U

פורסם

הוא נותן לך רזולוצית סאונד מקצועית של 24 ביט...אבל הAudigy2 הרגיל לא נותן לך את זה בהקלטה רק הPlatinum כמובן יש לו כניסת הקלטה דיינמית לגיטרות וכו' וגם למיקסרים וכו'...אני בעל כרטיס כזה ואני עובד עם Band n a box 11 ו cubase ועורך בwavelab וcool edit 2 pro תמיכה מלאה...בכל דבר וגם הmidi output פשוט נהדר...יש לך איכות מידי שלדעתי היא פשוט נהדרת לכל דבר כמובן שעם ברשתוך מכשירים של מידי יש לך כניסה ויציאה למידי באיכות גבוהה ונקיה מרעשים.

ההקלטות יוצאות מצויין, ועם מיקסר 16 ערוצים סטנדרטי וקצת עבודת עריכה אפשר לעשות דברים מדהימים.

פורסם

בתור בעל כרטיס audigy 2 רגיל הוא כן נותן איכות הקלטה 24bit אני עובד עם cubase sx ו-sonar xl אני לא יודע מהיכן הגעת

למסקנה הזו שני הכרטיסים הם אותו chip ההבדל הוא רק בשם וכמות התוכנות שאתה מקבל והמגירה עם כול היציאות אם אני קונה אותה ומחבר אותה ה-audigy 2 הרגיל יקרא עכשיו פלטינום זה כול ההבדל.

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק המשמעות של רזולוצית סאונד? איזה רזולוציית סאונד יש ל-GTXP?

גם ל AUDIGY2 הרגיל וגם לפלטינום יש כניסת הקלטה דינמית לגיטרות וכו? והאם יש כניסה כזו גם ב-GTXP?

פורסם

הRACK החיצוני וחבילת התוכנות

פורסם

נכון ... הכרטיס ייקרא פלטינום ... אבל אם תקנה רק את הפאנל הנ"ל (שלא לדבר על עלות התוכנות והכבלים וכ"ו וכ"ו שאתה מקבל בגרסאת הפלטינום) תגיע למחיר משולב יותר יקר מאשר הפלטינום כשלם....

פורסם

סלח לי, אבל בפאנל הקדמי יש לך כניסת מיקרופון באיכות גבוהה שאין לך מאחורה בכרטיס. :hi:

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה ופשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש, מה זה הכרטיס של קריאטיב EXTIGY EXTERNAL RETAIL ? הוא פשוט בא עם פאנל חיצוני מאוד מושך לעין. ואיך הוא עומד לעומת ה-AUDIGY2?

פורסם

האקסטיג'י לא "בא עם פאנל חיצוני"

מדובר בכרטיס חיצוני לחלוטין שמתחבר ב-usb למחשב (ולכן מעמיס עליו)

דומה בתכונות שלו לאודיג'י (הדור הראשון) ומיועד בעיקר למחשבים ניידים

אגב קריאטיב יצאו עכשיו בגירסה עם ראק חיצוני לאודיג'י 2 בעיצוב דומה לאקסטיג'י

פורסם
  • מחבר

וואלה, איך קוראים לכרטיס הזה?

פורסם

Sound Blaster Audigy 2 Platinum eX

אני לא בטוח שאפשר להשיג אותו בארץ בשלב זה

ולכשיגיע אני מאמין שיעלה לא פחות מ-1600 ש"ח

פורסם
  • מחבר

רק כדי להבהיר את העינינים, כי אני לא בטוח שהבנתי, ל-AUDIGY2 הרגיל, אני יכול להתחבר עם גיטרה? מיקרופון? ויש לו יציאות וכניסות אופטיות? או שזה רק לפלטינום?

פורסם

בדגם ה"רגיל"

אין כניסות ויציאות אופטיות (אבל יש יציאה דיגיטלית לא אופטית)

יש כניסת line in ו-mic in כמו בכל כרטיס סאונד שאני מכיר

פורסם
  • מחבר

וב- GTXP יש את הכניסות שהזכרתי מקודם?

פורסם

ל-gtxp יש את הכניסות הללו אבל אם אתה מתכוון להשתמש לכרטיס לעריכת קול שכח מזה הוא לא נועד למטרה הזו עקב חוסר תמיכה ב-driver ל-asio .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים