עבור לתוכן

שעון מעורר ב- K800I

Featured Replies

פורסם

תמיד שמעו את השעון המעורר שלי בפלאפון חזק. לפני כמה ימים הצלצול של השעון מעורר נהיה ממש ממש חלש ובקושי שומעים אותו. חיפשתי בהגדרות לנסות להגביר את הצלצול ולא מצאתי.

מישהו יכול לעזור לי?

תודה.

פורסם

תבדוק בעוצמת צלצול שאתה על 8

ונסה להחליף את הצלצול

פורסם
  • מחבר

עשיתי, זה לא עוזר.....

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

יש לי עוד שאלה: על מקש הכוכבית יש ציור של מנעול. כשלחצתי על כוכבית לחיצה ארוכה הפלאפון היה נסגר. כעת כשאני לוחץ לחיצה ארוכה מופיעה לי האות P והפלאפון לא נסגר.

למי שיש K800I שיבדוק אצלו את הבעיה הזאת בבקשה.

פורסם

אתה מתבלבל ,לחיצה ארוכה על סולמית מפעילה את הפלאפון במצב שקט,לחיצה ארוכה על כוכבית (המנעול) מראה את האות P,שילוב של כוכבית עם מקש הכי ימני למעלה נועלת את הפלאפון.

פורסם

P זה Pause, מה הבעיה?

פורסם

שני דברים, אצלי המכשיר אף פעם לא היה ננעל בלחיצה ארוכה על כוכבית, כדי לנעול אתה צריך ללחוץ על הכוכבית ואז על המקש בחירה הימני

"נעל מקשים"

והאם הצלצול הרגיל נשמע גם חלש או שהוא נשמע כרגיל, כי יכול להיות שרכיב הצלצלן אצלך פשוט נהרס.

פורסם

P זה Pause, מה הבעיה?

P זה P.

זה לא עושה כלום.

פורסם
  • מחבר

שני דברים, אצלי המכשיר אף פעם לא היה ננעל בלחיצה ארוכה על כוכבית, כדי לנעול אתה צריך ללחוץ על הכוכבית ואז על המקש בחירה הימני

"נעל מקשים"

נראה לי שאצלי פעם היה ננעל גם בלחיצה ארוכה על כוכבית.

והאם הצלצול הרגיל נשמע גם חלש או שהוא נשמע כרגיל, כי יכול להיות שרכיב הצלצלן אצלך פשוט נהרס.

כשמתקשרים אלי הצלצול עובד בסדר גמור. כשאני שומע צלצולים בפלאפון או שומע שירים הצליל חזק. רק השעון מעורר לא חזק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים