פורסם 2003 בינואר 1122 שנים יש לך כמה אופציות:1)realjukebox 2) nero פשוט צורב את השיר אחרי שהוא מקודד אותו ל-wav. פשוט תבחר audio cd.
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר צורב אין לי.ואין עוד איזו תוכנה שאפשר לעשות את זה?או תוכנה שיכולה לנגן TRACK של MP3 אחורה? זה גם יעזור לי.
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים הווינאמפ יכול לעשות את זה מעולה.פשוט בוחרים את האפשרותNullsoft Disk Writerבפלאג-אין של Output ו"משמיעים" את השיר. אתה לא תשמע אותו, אלא תראה את השיר רץ, יותר מהר מהרגיל.שים את כל השירים שאתה רוצה ברשימה, ותפעיל.מומלץ לבטל את אפשרויות הRepeat, Shuffleלפני שמתחילים, כדי שתוכל לעקוב אחרי איזה שירים הוא כבר העביר, וגם כדי שהוא יפסיק כשהוא יגיע לסוף הרשימה, ולא יתחיל בכל התהליך מההתחלה.
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים מחבר עשיתי את מה שאמרת. שמתי את השיר שרציתי והוא באמת רץ מהר קדימה בלי ששומעים אותו אבל מה עכשיו איך אני שומע אותו הפוך?
פורסם 2003 בינואר 1122 שנים אין לי מושג.פשוט עניתי על השאלה הראשונה שלך...עריכה: במחשב שנייה, ה-Sound Recorder של הווינדוס יכול להריץ קבצי Wav אחורנית. תפתח את הקובץ Wav שנוצר לך איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.