עבור לתוכן

קיצור זמן אכילה ויעול פעילות הקיבה - שתיית מזון מרוסק

Featured Replies

פורסם

אורח החיים המודרני והתחרותיות, גובה מרבים מאיתנו זמן יקר. אותו זמן יקר שמונע מאיתנו לארגן את עצמינו כמו שצריך בין אם זה לאכול, להתקלח או לעשות כל פעילות חיונית אחרת.

תראו על מה חשבתי. במקום לאכול ארוחת בוקר - קורנפלקס / חביתה או מה שזה לא יהיה. אפשר לטחון את המזון המסויים שאותו רוצים לאכול, בבלנדר להוסיף מיים (או נוזל אחר כלשהו) ולשתות. (אפשר גם להכין ארוחה יום מראש מקוררת במקרר שאפשר יהיה לשתות אותה במהלך השבוע)

תחשבו כמה זמן זה יכול לחסוך, נניח שלסיים קערה עם קורנפלקס לוקח בין 10 - 5 דקות, אפשר יהיה לשתות את הקורנפלקס המרוסק תוך 1 - 0.30 דקות בלבד.

זה גם יחסוך זמן עיכול יקר שיעמיס על הקיבה על מערכת הדם כולה ולבסוף על הגוף כולו, חצי מהעבודה עשה הבלנדר שכן השיניים לא יעילות כמו בלנדר שקוצץ דק דק.

אפשר ככה לשתות ארוחות שלמות (עוף+אורז+ירקות) 7 - 5 דקות אכילה בממוצע. מסתכמות בחצי דקה של שתייה.

נסכם את היתרונות והחסרונות של השיטה

יתרונות -

- חסכון בזמן של אכילה (חצי דקה עד דקה בלבד!)

- מקל על הקיבה , שכן המזון מרוסק היטב. (אני משער שזה יקצר זמני עיכול)

- שומר על השיניים (פעולת לעיסה לא נדרשת, רק צריך לבלוע מזון נוזלי)

- ניידות גבוהה, אפשר להכניס לתוך בקבוק ארוחה נוזלית רצינית לדרך עם ממש רעבים.

חסרונות -

- בעעעע

**** התאר'ד נכתב בציניות ובהומור , אחרי חצות בלילה. :bash:

תשתו בנעימים...

פורסם

המממ, שייקבורגר!

פורסם

קונספט מעניין עד לכדי הטרדה...

תמיד תהיתי איך זה יהיה שייק בטעם דאבל, עם צ'יפס וקולה.

*הופס... וויטנעיר הקדימה אותי, מואהעעעע!*

גרעעעעעעעעעעפפפפפפפפפפפפפסססססססססססססס......................... אויייייייייייייייייייייייייייייייייייי :-X

סליחה...

פורסם

תשתו בנעימים...

לרגע חשבתי שאתה רציני :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

תשמע, השיטה באמת נראית לי יעילה אוליי ביום מן הימים אני אנסה אותה. ::)

עוד כמה חודשים אני צריך להתגייס, האוכל שם בטח לא יהיה יותר מדי טעים שיהיה שווה לבזבז עליו את השיניים , ירשו לי לעשות את זה שם או שזה מייד 21 נפשי?

(יש בכלל בצבא בלנדרים ירוקים?)

פורסם

בוא כולנו פשוט נוכל גלולות השרדות של טייסים - ישבזה 2000~ קלוריות לגלולה - גלולה אחת מסדרת אותך לכל היום..

פורסם

מעניין אותי,הרי בגלולות האלה יש קלוריות,אין פחמימות או משהו,ממה הקלוריות שמה עשויות?

פורסם

אני אומר,בואו נמציא כדור המשלב את כל יסודות התזונה שהאדם צריך...

ונעשה שהוא גם יגרום לתחושת שובע

פורסם

אחי זה מה שנשאר לנו להנות בחיים מהאוכל אז למה לא להנות ממנו?

אתה חושב בעיה לקנות אבקה כלשהי לטחון בבלנדר והנה תוך 5 דקות אתה מכין לך ארוחה אני מקווה שזה לא מה שאנחנו שואפים אליו ולמזלי אני גם לא צריך לעשות את זה.

משהו יהיה רע עם מעבד x יצא חודש אחרי מה שתכננו?תלמדו ממייקרוסופט דוחים דוחים ובסוף מתעשרים. :xyxthumbs:

פורסם

חסרונות -

- בעעעע

תשתו בנעימים...

:xyxthumbs:

פורסם

מערכת העיכול שלך צריכה מזון מוצק, עם קצת סיבים.

תזונה מתוספים נוזליים יכולה לגרום לבעיות קשות (חסימות במעיים, סרטן וכו').

פורסם

מעניין אותי,הרי בגלולות האלה יש קלוריות,אין פחמימות או משהו,ממה הקלוריות שמה עשויות?

אם אני לא טועה הן על בסיס חמאה, אבל אני ממש לא בטוח לגבי זה..

פורסם

זה מוציא את כל הכיף מאכילה!!!!! :nixweiss:

פורסם

ביום שלא יהיה לי 5-10 דקות לאכול כמו בנאדם אני מעדיף להתאבד וזהו.

פורסם

עוד דבר, אם תאכל נוזל תחרבן נוזל... אם אני לא טועה... נו ככה זה כמו תינוקות, לא?! :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים