עבור לתוכן

התחלתי להרכיב את המערכת החדשה שלי, תמונות ועדכונים בדף השני והשמיני ! E6600@3.6

Featured Replies

פורסם

פשוט מדהימות התמונות של הכרטיסים :yelclap:

וגם המארז נראה רוצח

פורסם

קח שני גיגה תמיד אפשר להוסיף עוד זוג.

קח את הHK יותר מהם אתה לא צריך עם הלוח אם הזה.

פורסם

אחלה תמונות

איזה מודינג מתוכנן למארז?

אני גם חשבתי לעשות משהו לשלי,פשוט הפעם הוא מארז דיי יקר ואני אתבאס אם משהו יתפקשש

פורסם

ווואוו אהבתי את הSLI של שני ה7900....אתה מוכר אולי אחד מהם (אוליי כי יש לך עכשיו 8800

פורסם

תודה על התגובות.

המארז בתמונות נמכר יחד עם שאר החלקים (הGTXים, הלוח הזכרונות הקרור והמעבד)שאתם רואים בתמונות.החלקים החדשים שם הם ה6600 8800 והלוח. כל השאר זו המערכת הישנה(שנראת נחמד מאוד כשהיא מורכבת :smile1:) המארז היה Thermaltake Xaser III ומעטים (לדעתי) המארזים שמתעלים עליו מבחינת מקום ונוחות. במארז החדש (Aurora 570) אני שם למעלה חלק ממערכת קרור מים (ללא הרדיאטור) בגלל שאין אפשרות לקדוח 3 חורים למעלה כמו בXASER מפאת קרבת הספק לגג. מחר אני אעשה את המודינג ואצלם תמונות. היות והAURORA מכיל 3 מאוררי 120ממ כבר, אז לא יהיה הרבה מודינג כמו שעשיתי בXASER...

לגבי הזכרונות, נשארו לי 1200 ש"ח להשקיע ב2 גיגה... חשבתי על ה SUPERTALENT 800 OC ...

פורסם

למה אתה שם TUNIQ TOWER אם אתה אומר שיש לך מערכת קרור מים?

פורסם

היתה פעם (תסתכל בתמונות) ועכשיו יש לי מערכת שונה ששכבה בצד ואין לה בלוק קרור (המערכת הישנה היא בקוטר 1/2 והחדשה 3/8)...

אני אראה לכם אותה מחר בתמונות. פשוט ואין לי רצון לקנות בלוק קרור חדש ולא להגביהה את המארז בשביל מערכת הקרור החדשה. במערכת הישנה (של גיגהבייט) נסדק מיכל המים אז היא מושבתת.

פורסם

זכרונות 800MHZ פשוטים של OCZ, אין מה לבנות עליהם לאוברקלוק סביר.

מצויינים לאנשים עם E4300 ותקציב נמוך.

פורסם

הוא אמר שהוא לא צריך יותר מ 400FSB... עונה על הדרישות לא?

פורסם

איזה בעסה...דווקא תיכננתי להיפטר מה7300LE שלי ולשים אחד משלך אם היית מוכן למכור כמובן....נאחס... אני חייב להחליף את הכרטיס שלי...נחכה שייצאו DX10 זולים....

מחכה לתמונות...

פורסם

נראה לי שאקח את ה Gskill. הוא באמת נכנס לי לתקציב. במקור תכננתי לקחת את ה Patriot Signature ddr II 800 CL5 במחיר של 400 לסטיק של גיגה וככה לשים 4 גיגה.

איזה בעסה...דווקא תיכננתי להיפטר מה7300LE שלי ולשים אחד משלך אם היית מוכן למכור כמובן....נאחס... אני חייב להחליף את הכרטיס שלי...נחכה שייצאו DX10 זולים....

מחכה לתמונות...

אני מוכן למכור, הם פשוט נמכרו כבר :silly:

אגב, הופתעתי לגלות ש8800GTX יותר חזק מ 7900GTX SLI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים