עבור לתוכן

מחפש רמקולים לסלון גדול או לחדר

Featured Replies

פורסם

שמעתי את האנקאונטר של JBL...אם היה לי את הכסף להוסיף לא הייתי חושב לרגע...שמעתי אותם אצל בנאדם שאני מכיר וגם בחנות המוכר הסכים להשמיע כי הוא בדיוק קיבל סט בשביל אח שלו...הרמקולים משהו מטורף..באס תותח ורמקולים ברמה באיכות ובווליום מטורף...

קניתי את הקריצ'ר בסוף..לא שאני מיתחרט-גם אלו רמקולים על רמה...אבל האנקאונטר הם ממש ממש ממש טובים..שמעתי גם את הסט הזה: MX5021 של אלטק...לדעתי אם זה לסלון וכאלה ממש עדיף את אלו של אלטאק...שמעתי אותם ואלוהים..אם כסף לא היה בעיה...IG מה אתה אומר על האלטק? יש אותם ב1300 בנועה..לא כדאי לו להוסיף 300 שקל בשבילהם...שמעתי אותם אצל בנאדם..ממש ממש היתרשמתי...

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להוסיף כסף תמיד טוב :)

אני לא שמעתי אותם, אבל ממה שאנשים אומרים הם באמת צריכים להיות מעולים... מצד שני, הIDOME אמורים להיות לא פחות טובים (רק בלי וופר) :nixweiss:

אני לא זוכר, אבל אולי אנטולי עשה השוואה בינייהם בביקורת שלו... אין לי כוח לבדוק את זה :P

פורסם

אני שמעתי...לדעתי ממש ממש כדאי לו להוסיף 300 שקל (אם הוא יכול כמובן-אם אני הייתי יכול היה לי את האינקאוטנר עכשיו :-\)

שמעתי אותם....הצליל נקי ממש ממש איכותיים...אבל בשבילי הם היו ממש ממש יקרים...אם זה לסלון שלו ממש כדאי לו...הם קודם כול יפים שזה כבר טוב כי זה סלון אבל בלי קשר ליופי...הם פשוט מעולים..למי שיש כסף אני ממליץ עליהם בעיניים עצומות...לאדם שאני שמעתי אצלו (שכן של דוד שלי-ביקשתי ממנו הדגמה) יש לו סלון עצום ממש ויש לו אותם בסלון מחוברים למחשב HTPC שיש לו שם (הוא אמר שלפני זה הם היו מחוברים לDVD) ןעם כול הגודל של הסלון אתה שומע חזק!!(!!!) וממש טוב...כלומר לא צורמים בווליום גבוה וכאלה....

לפותח הדיון..אם 300ש"ח אינם צרה בשבילך באמת השהייתי אומר לך ללכת עליהם...

חבל שאנטולי לא נימצא (איפה הוא באמת?!)

פורסם

אנטולי שלנו נהייה חיילצ'יק צעיר ;D

בכול אופן, הדום אמורים להיות לא פחות טובים, ואפשר לקנות את הסטאלייטים בניפרד מהסאב, מה שמוריד את המחיר שלהם לאיזור ה700 (על פי הערכות...), וביחד עם הסאב זה מגיע לאיזור ה1300...

בענין הזה אני מציע לקרוא את הביקורת של אנטולי, לשמוע את הרמקולים, ואז להחליט... והדום האלה נראים גם לא חלשים במיוחד (ה"סטאלייטים" לבד יכולים לשמש כמדפיים לא רעים, והם נראים גם סוף הדרך...)

פורסם

החסרון הגדול של הIDOME כ2.1 מבחינתי הוא שהווליום של הסאב לא עולה עם הווליום הכללי של המערכת.. קח את זה בחשבון.

אני חושב בכללי שהם עדיפים כ2.0 גם במחינת מחיר וגם בגלל שב1300 ש"ח אבל לקנות עוד מערכות שאין להם את החסרון הנ"ל ולא ניראה לי שיהיה הבדל גדול באיכות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי חברה

מצטער שלקח לי זמן לענות

אבל לא הייתי בבית בשבועיים האחרונים

מבין מערכות ה-2.0 האנקאונטר של JBL נשמע לי הכי טוב..

אבל בסלון שלי יש חיבורים ל-4 רמקולים...

יש לכם אולי רעיון למערכת למוזיקה עם 4 רמקולים

תודה לכולכם

פורסם

האינקאונטר זה לא 2.0 זה 2.1!!

ואתה לא חייב לנצל את כול החיבורים...לך על האינקאונטר...אני קונה לאבא שלי גם לטלויזיה שלו...אני עושה לו HTPC עוד מעט אז בכלל ואחרי צפיה של סרט עם האינקאונטר לא היתאכזבתי כלל..רמקולים מעולים....הבאס מפציץ חזק בצורה חלקה ונקייה ללא רעשים ועיוותים...רמקולים מעולים...

פורסם
  • מחבר

וזה יעשה נזק אם לחיבורים הנוספים אני אחבר רמקולים לא קשורים של חברה אחרת?

פורסם

אמממ לדעתי כן....אין צורך ביותר מהאינקאונטר....אם שמעת אותם אתה בטח מבין על מה אני מדבר....

רמקולים אחרים יכולים להרוס את הסאונד וסתם חבל....האינקאונטר הם סט רמקולים מעולה ומדהים במחיק שלהם....

פורסם

עקרונית זה תלוי ברמקולים, וחוץ מזה, צריך לבדוק איך האנקאונטר מתחברים למערכת... זה יעזור אם תעלה תמונה של החיבורים שעליהם אתה מדבר (כל החיבורים...)

פורסם

זה יותר תלוי אם זה יציאות מוגברות או לא, ואם כן לאיפה זה מחובר וכו', צריך לדעת מה עושים לפני שעושים אותו.

בכל מקרה, האנקאונטר אחד הסטים היותר משובחים בתחום המחיר הזה, אך קשה להשיג אותו כיום יותר מאשר בעבר.

בנוגע לאביט, לדעתי סט מצוין. העוצמה שלו אומנם לא תשבור קירות, אבל לכל חדר ממוצע הם יהיו הרבה יותר ממספיקים, גם לסלון ממוצע הם יתאימו בלי בעיות. הסאונד שלהם טוב יותר משמעותית משל רוב הרמקולים בשוק. הסאונד שלהם קצת יותר חד משל רוב הרמקולים בשוק, אך הם גם מפורטים יותר, אז זה עניין של טעם. אני אישית, אהבתי. בדר"כ "קופסאות אשל מנגנות" שמנסות להיות רמקולים עושות את זה לא טוב, ה-iDome עושים את זה טוב הרבה יותר, ואני מפחד להגיד את זה, אבל אם שאר החברות ימשיכו בכיוון החדש הזה והשוק ימשיך לקפוץ כמו שאביט הקפיצה אותו הפעם, בעוד לא הרבה זמן מערכות סטריאו בתקציב של 3000-4000 שקלים כנראה שלא יהיו מוצר נדרש כלל וכלל כאשר אפשר יהיה לקבל אותה איכות ממערכת 2.1 במחיר נמוך משמעותית. בינתיים זה עוד לא המצב כמובן, ויש עוד הרבה מה לשפר, אך כאמור, אביט עשתה את הצעד הראשון בכיוון הנכון.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה של החיבורים

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה רציני :s05:

מה אנחנו אמורים להבין מזה?

תן תמונה של המערכת שאליה אתה מתכוון לחבר את הרמקולים, ותמונה של היציאות במערכת הזו- מקרוב...

ועשה טובה, פעם הבאה תקטין את התמונה שתכנס למסך... ריסייז בצייר או משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

מערכת הרמקולים תתחבר לאיפוד

הנה תמונה מוקטנת

[attachment deleted by admin]

פורסם

באיפוד יש אפשרות לחבר אוזניות- ולאותה כניסה צריך להכניס את הרמקולים... איפה מצאת שם יציאה ל4 רמקולים? (תן תמונה של האיפוד... של הכניסות...)

אגב, תצתרך להעריך את הכבלים לרמקולים בשביל לתלות אותם בכזו פוזיצייה, ועם הסאב זה בכלל יהייה סיבוך... לפי דעתי באמת מומלץ לך לחשוב שוב על הIDOME...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים