פורסם 2007 במרץ 3118 שנים בקרוב אני ארצה לפרמט מחשב שכבר מותקן עליו XP ואני פשוט ארצה מחדש להתקין עליו את הXP, אתם יודע.. ככה שכל הדברים ככה שאיכשהו לא נמחקו או דבריםש תוקעים תמחשב יעופו ושזה יזוז חלק..בקיצור.. מה עושים? כאילו.. לא צריך איכשהו למחוק תXP הקיים ורק אז להתקין תXP מחדש? או שפשוט שמים תדיסק התקנה ואז איכשהו עולה לי מן אופצייה כזאת של "התקן מחדש"?ו..שאלה קצת פחות קשורה, אם אני מחבר למחשב שכבר יש בו כונן קשיח, זה לא אמור להיות בעייתי פשוט להעביר אליו כונן קשיח נוסף?כאילו..אני פשוט מדליק תמחשב אחרי והכל זז כרגיל? שומדבר לא נמחק לי מאף כונן?ואם אני מחבר למחשב כונן שכבר השתמשתי בו ומחולק ל2 מחיצות, אז רק המחיצה שהיה מותקן עליה הוווינדוז יימחקו ממנה דברים?
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים 1. אתה פשוט מכניס את הדיסק התקנה של הווינדוס (מוודא שבביוס הסדר העלאה של הווינדוס כולל את הדיסק לפני הכונן הקשיח) ומשמה אתה יכול לבחור באפשרות של פירמוט ואז התקנה2.הוא יעלה את הווינדוס מהכונן MASTER (או למשל SATA0 לפני SATA1 או IDE0 לפני IDE1 זאתמרת החיבור הראשון) ולא יימחק כלום
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר אז כשאני בוחר בפירמוט זהמוחק כל מה שקיים על הכונן? כי הכונן מחולק למחיצות..אז זה ייתן אופציה לבחור איזה כונן לפרמט? או שפשוט אם אנ י בוחר בפירמוט זה פשוט מוחק הכל וזהו אבוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.