פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מישהו אמר לי היום >> שישנה אפשרות חדשנית לשולחנות עבודה בהם תמונת הרקע היא פעילה ודינמית >> כמו סרטון?במקום תמונה סטטיתאם זה נכון >> מהיכן אפשר ליראות ולהוריד?THX
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אכן, קוראים לזה Windows DreamScene.יש לו XP,אתה הייתה אמור לידע אותו שזה לא מיועד ל-XP.קיצור eitanbts,זה מיועד רק לבעלי Windows Vista Ultimate.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים הייתי בטוח שאתה אמרת את זה רגע לפני, אני בסה"כ אמרתי את השם של הטכנולוגיה... אני בטוח שגם אם יש לו את המינימום של יוזמה ושכל הוא היה עולה על זה בלי שיגידו לו.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים חבל שאין את זה לXPבטח stardock יעשו משהו כזה לXP כמו שאר התוכנות שלהםבינתיים נישאר עם סרטוני GIF על המסך :'(
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אני דווקא זוכר שב XP אפשר היה לעשות שסרטים דרך powerdvd ו vlc player וכו' יהיו טפט. היתרון של DS זה שזה אמור להשתמש בהרבה פחות מעבד בהקרנת הסרטים (בגלל טכנולוגית ה WDDM של ויסטה). וגם לא נראה לי שמיקרוסופט היו משתמשים בשרותים של stardock אם הם יעשו משהו כזה ל XP.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר ואני גזרתי על עצמי שנה של היתנזרות מויסטה.... :s05:מישהו כתב כאן על "סרטוני GIF" על הדסק טופ >>> למה בידיוק הכוונה?אפשר לקבל לינק לאתר עם סרטונים כאלו?THX
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים אנימציות פשוטות בקובץ GIF (כמו בתמונה שלי בצד...)אפשר להכין אותם בפלאש, imageready... (אלה אני מכיר, אבל יש הרבה...)
פורסם 2007 באפריל 118 שנים משתמשי Windows Vista Ultimate ו Windows Vista Enterprise נהנים ממספר הטבות המכונות Windows Ultimate Extras ומגיעות במסגרת מנגנון Windows Update.DreamScene, מאפשר לבעלי מאיץ גרפי חזק מספיק המריצים Aero Glass לעשות רקע של וידאו או סתם רקע דינמי ל desktop שלהם. פיצ'ר חביב.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים נסו להריץ סרט ב VLC PLAYER (ב XP) ולעשות video -> desktop, אולי זה יעבוד לכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.