עבור לתוכן

7300gt או 6600gt?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה כולם אני אחשוב על זה.

זאת הייתה ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה - אחלה פורום תודה.

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למכור מחדש ישן שפועל טוב זו ממש טעות' date=' כי הכסף שתקבל עליו בקושי יספיק לך לממן ספק כוח למחשב חדש, עדי, אפילו להפוך אותו ל-HTPC או כל דבר אחר אפילו סתם להשאיר אותו אבל ממש ממש לא למכור, בזבוז מוחלט.

[/quote']

מה רע להרוויח מזה כסף, זה עדיף מאשר להשאיר את זה בצד כמו כלב

פורסם

מה רע להרוויח מזה כסף' date=' זה עדיף מאשר להשאיר את זה בצד כמו כלב

[/quote']

Boŗŋ2ĸįĺĻ טוב שלא הצעתה לו לקנות E6600 ו8800GTX הוא שאל אל כרטיס מסך וגם מחשב ישן לא כדי למכור תמיד הוא יכול לשמש אותך מתי שהמחשב המרכזי מושבת והוא בתיקון או משהו כזה

ואבי תלך על ה7300GT עדיף אני לא יודע עד כמה הוא יותר חזק אבל הוא עדיף

פורסם

Boŗŋ2ĸįĺĻ טוב שלא הצעתה לו לקנות E6600 ו8800GTX הוא שאל אל כרטיס מסך וגם מחשב יש לא כדי למכור תמיד הוא יכול לשמש אותך מתי שהמחשב המרכזי מושבת והוא בתיקון או משהו כזה

ואבי תלך על ה7300GT עדיף אני לא יודע עד כמה הוא יותר חזק אבל הוא עדיף

הכל בגדר המלצה :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::s07: :s07:

פורסם

העיניין הוא שלא...

Palit משתמשת בPCB אדום כמו Gainward

פורסם

העיניין הוא שלא...

Palit משתמשת בPCB אדום כמו Gainward

ה-PCB זה הלוח של הכרטיס מסך לא?

פורסם

ה-PCB זה הלוח של הכרטיס מסך לא?

sure did

פורסם

אני דווקה ממליץ על ה X800GTO

שיותר טוב מ שני הכרטיסים שהציעו כאן והוא עולה רק 540 שקל ב skypc תחת החברה palit

פורסם

הבעיה ב X800GT

שהוא לא תומך ב SM3

שזה אומר שכמה משחקים לא יפעלו

פורסם

שמישהו יסביר לי בבקשה מה זה הפאקינג SMART SHADER 3 הזה או מה שזה לא יהיה SM3 , איזה משחקים לדוגמא משתמשים בזה?? מה קורה אם אין לי בכ. מסך תמיכה בSM3 ???

(פתחתי גם ת'רד על זה לפני יומיים בערך:)

הבאנצ'ים מראים ש 7600GS לAGP זה כרטיס ממש ממש נפילה... ביצועים נחותים מכל הכ. מסך ברמה שלו... אבל ממש הבדלים... , אז בגלל זה החלטתי ללכת בתקציב כמו שלי על ATI שמציעה את הX800GTO ב530שח (כמו שמישו פה אמר) או על הX1650 לAGP.... שעולה גם 530... כמו כותב הת'רד גם לי יש מחשב שלא יריץ משחקים חדשים אין מה לעשות... ליבה יחידה... ועוד כזאת עלובה - 2.4 ... זה מה יש בינתיים.. אבל מה, אני וגם פותח הת'רד נראה לי ככה... רוצים בכל זאת להינות ממשחקים שיצאו לפני שנה... ולפני שנתיים ואפילו שלוש( !!!!! , HALF LIFE 2!!!! לא עובד טוב!!!) אז בשביל זה משדרגים.... גם אני רוצה לשאול מה עדיף לדברים האלו האם X1650 או X800GTO כי שניהם אותו מחיר שניהם נותנים ביצועים יותר מהכרטיסים של NVIDIA במחיר הזה...

פורסם

balash

מבחינת ביצועים

ה7600GS והX1650P שווי כוחות +/- עם עדיפות קלילה לX1650P

ה7300GT Sonic חזק מה7600GS

מבחינת אוברקלוק

7300GT Sonic=>X800GT0=>7600GS=>X1650P

ה7300GTS טוב מאוד ב-C@ בגלל השימוש בזיכרונות DDR 3\1.2ns

X800GT0 הוא הבא בתור בביצועי-C@ ניתן להגיע איתו לביצועי X800XT (תלוי על איזה כרטיס נופלים :\ )

7600GS הוא-cer@ ממוצע +

X1650P הוא-cer@ חלש

הבעיה בX800GT0 היא התמיכה בSM3 שלא תפעיל כמה משחקים מסויימים כמו rainbow 6 Vegas ואת Splintercell החדש,לא משו רציני

אם אתה רוצה יש ת ה7600GS Sonic שעדיף על הX800GT0 ועם C@ קטנטן אפשר להגיע איתו ל7600GT אומנם הבדל של 80ש"ח אך עדיין הבדל גדול.

הבעיה היא המחשב שלך 2.4Ghz לא יסחוב לדעתי את הכרטיס כמו שצריך

פורסם

ה-Shader Model 3 הוא אוסף פקודות אשר גורמים להצללה ולאפקטים מציאותיים במשחקים, לכל SM יש לו את הסטנדרט שלו.

ה-SM הכי חדש הוא SM4 שנמצא כרגע אך ורק בסדרה ה-8XXX של אנויידיה.

קחו X1650PRO כמו שיש בביקורת שנעשתה לפני כמה ימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים