פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אנחנו מנסים להקים רשת משני האבים של 8 פורטים וראוטר עם 4 פורטיםהאם זה אפשרי לחבר ביניהם ושכל המחשבים יוכלו לתקשר אחד עם השני ?* זה בשביל סוג של מסיבת רשת
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים חבר לHUB ה"ראשי" את הראוטר בכבל ישר ואת הHUB השני בכבל ישר ואז יש לך עוד 6+8 פורטים לחיבור המחשבים.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר אבל מה מתחבר לאיזה חיבור ?ואיך אני מגיע ל-20 מחשביםמה אני צריך להוסיף פה
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים בשביל 20 מחשבים אתה צריך עוד סוויץ/האבאת הראוטר אתה מחבר עם כבל מוצלב להאב, לא משנה איזה פורט לאיזה פורט
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר והפורט של ה WAN בראוטר אין לו שימוש כן ?אין לי מה לעשות איתו ברשת כזאת..
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים ראוטר בדרך כלל מחברים עם כבל ישיר ל hub/switch אלא שבמקרה הזה הוא כולל גם switch בתוכואז זה כמו לחבר switch ל switch לכן אתה צריך כבל מוצלב, אתה יכול לחבר בכבל ישיר אם ה switch מספק uplink port .והפורט של ה WAN בראוטר אין לו שימוש כן ?אין לי מה לעשות איתו ברשת כזאת..אם אתה לא רוצה חיבור אינטרנט אז לא.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר אוקיי תודה עזרתם לי מאודרק שאלה אחרונהנגיד אני משתמש רק בשני האבים וחיברתי אותם אפלינק לאפלינק הכל טוב ויפהעכשיו כל מחבר מתחבר לפורט בהאב בישר או מוצלב ?
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אם אתה מחבר האב להאב אז אתה צריך1. מחיבור רגיל לחיבור רגיל כבל מוצלב2. מחיבור אפלינק לחיבור רגיל כבל ישר3. מחיבור אפלינק לאפלינק כבל מוצלבמחשבים מתחבים לאב עם כבל ישר לפורט רגיל וכבל מוצלב לפורט אפלינק
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים ותדליק את השרת DHCP בראוטר, כי אחרת אתה צריך להגיד 20 כתובות IP ידנית, או להשתמש ב APIPA שכל 5 דקות תעשה broadcast למצוא שרת DHCP .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.