עבור לתוכן

לוח אם ומארז לא מתאימים.

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם,

קניתי מארז Enermax ולוח אם למעבדי AMD ,ברם שניסיתי להתקין את לוח האם בתוך המארז הפותעתי לגלות כי הם אינם תואמים.

שמתי לב שרק חלק מן מקומות ההברגה בלוח אם תואמים למקומות ההברגה של המארז ככה שאני אוכל להבריג בורג פנימה, הכנסתי כמה ברגים שיכולתי כדי לחזק את לוח האם ,ברם לוח האם עדין אינו מחוזק כראוי וכאשר מנסים לחבר את הספק או את כבלי ה-IDE ללוח האם שמים לב כי לוח האם נוטה כלפי מטה ואינו נשאר ישר.

מישהו עוד נתקל בבעיה זו והצליח לפתור אותה, או שאי-אפשר?

תודה.

פורסם

1.איזה מארז בדיוק קניתה?

2.רוב הסיכויים שהמארז כן תואם ללוח אם כפי שאני יודע כל המארזים של אנרמקס תואמים AMD וP4 אז שלך לא אמור להיות יוצא דופן

כך פלייר ותוציא את כל הברגים המוזהבים שנימצאין במארז במקום הלא מתאים ללוח אם שלך הכוונה שאם יש בורג במארז ואין חור בלוח התואם במיקומ של הבורג אז תוצאי את הבורג כי אחרת אתה יכול לקצר את הלוח אם שלך.

ותבריג פשוט ברגים חדשים במקומות במארז שתואמים לחורים בלוח אם.

אם אין לך ברגים כאלו לך לכל חנות מחשבים קרובה אלייך יתנו לך חינם למרות שאני דיי בטוח שאמורים לספק כמה עם המארז.

פורסם

מותר לדעת באיזה לוח מדובר?

פורסם

אם תוכל להשיג ממחשבים ישנים יש פלסטיקים שמחזקים את הלוח למארז ללא הברגה כאשר הבסיס שלהם שטוח וזה מתאים כפתרון לבעיה שלך

פורסם
  • מחבר

Souless, המארז הוא המארז המוכר שלהם השחור,אתה מכיר אותו, 710 משהו כזה.

הברגתי כבר במקומות המתאימים אבל זה עדיין לא הולך, יש כמה שלא נכנסים וזה לא נותן ללוח לשבת שם בשקט בלי לזוז.

דרך-אגב, כבר עשיתי קצר בטעות אבל לא קרה כלום :)

The Grey Matter, הלוח הוא של Abit, KX7-333 (אני חושב שזה הדגם, הוא ATX, לא mATX או AT) והוא למעבדי AMD.

יש רעיונות, הפניות?

פורסם

תגידו לי אנשים אתם עושים צחוק?!

לא כל הברגים אמורים להתאים לך.

במארז יש כמה סימונים לכמה גדלים שונים של לוחות אם (atx, mini, flex ) ולכל אחד חיבורים משלו!!

תחפש בחוברת של המארז איזה מהחיבורים מתאים ללוח שלך וזהו!

כמה שאני זוכר אתה אמור להשתמש ב 9 חיבורים בלבד מתוך משהו כמו 20 שיש לך במארז

פורסם

שמים ברגים לפי החורים בלוח ולא במארז.

פורסם
  • מחבר

אמממ, הגיון? זה לא יעבוד, הרי אם הם לא נכנסים כמו שצריך כאשר שמים אותם על המארז הם גם לא יכנסו כמו שצריך כאשר שמים אותם על לוח האם.

the_saint-

DUH!

כבר רשמתי את זה. אני מכניס כמה שאני יכול והלוח עדיין לא מחוזק כמו שצריך...

פורסם

יש שני סוגים של ברגים

מפליז שמתחברים למארז ורגילים שמוברגים לאלו מהפליז ומחזיקים את הלוח עצמו

אם תשיג מצלמה אפשר יהיה לעזור לך ביתר קלות

פורסם
  • מחבר

יש שני סוגים של ברגים

מפליז שמתחברים למארז ורגילים שמוברגים לאלו מהפליז ומחזיקים את הלוח עצמו

אם תשיג מצלמה אפשר יהיה לעזור לך ביתר קלות

כן אני יודע, הם נקראים spacers, אתה יודע איפה אפשר להשיג כאלה?

מצטער, אין לי מצלמה.

BBL.

פורסם

על כמה ברגים הלוח יושב כרגע?

כי לי הלוח ישו טוב מאוד על 4 ברגים.

פורסם

אמממ, הגיון? זה לא יעבוד, הרי אם הם לא נכנסים כמו שצריך כאשר שמים אותם על המארז הם גם לא יכנסו כמו שצריך כאשר שמים אותם על לוח האם.

the_saint-

DUH!

כבר רשמתי את זה. אני מכניס כמה שאני יכול והלוח עדיין לא מחוזק כמו שצריך...

לא התכוונתי שתבריג אותם ללוח אלא שתשים את הלוח במקום ותראה איזה ברגים צריך להבריג למארז.

סה"כ צריכים להיות לך 6 או 9 ברגים (תלויי בגודל של הלוח) במארז, ואחרי זה תכניס את הלוח.

פורסם

איזה הגזמות "מצלמות" בלאגנים

חברה בולה להכנס לוח למארז, קיצר יש לי אותו מארז זה מארז שמתאים לכל הלוחות תכניס את הלוח שלך בפנים ותשווה את החורים שבלוח לחורים במארז אם אתה רואה חור בלוח וחור במארז שאין בו בורג מוזהב מוברג תבריג אחד ככה תעשה לכל החורים במארז שמתאימים ללוח

וזהו ואל תשכח להורי את הברגים שלא מתאימים כי יכול להיות לך קצר ואם אתה אומר שהיה כבר והלוח שלך עוד חיי אז יש לך מזל :) :)

אם אין לך ברגים שמבריגים למארז יתנו לך חינם בכל חנות מחשבים.

אם אתה לא מסתדר לך לחנות כחלשהי שלם עד 100 שח ירכיבו לך את המחשב ותחסוך כאב ראש.

פורסם
  • מחבר

על כמה ברגים הלוח יושב כרגע?

כי לי הלוח ישו טוב מאוד על 4 ברגים.

לא זכור לי כרגע, כנראה שאני פוחד רק בגלל האובססיה שלי כלפי רכיבי המחשב, אני ממש לא אוהב שחברים באים שאני עם המחשב פתוח ומתחילים ולגעת ואני גם תמיד נזהר(מאוד מאוד מאוד) לא לגעת בחלקים מסוימים בגלל חשמל סטטי( :'( ) .

על אילו ברגים הלוח שלך יושב, כלומר איזה מקומות?

Souless-

אם אתה לא מסתדר לך לחנות כחלשהי שלם עד 100 שח ירכיבו לך את המחשב ותחסוך כאב ראש.

לא, ממש לא.

פורסם

הלוח שלי יושב על 4 הברגים בפינות.. וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים