עבור לתוכן

איזה לוח MicroATX הוא הטוב ביותר לפלטפורמת AMD?

Featured Replies

פורסם

חוץ מה 7VKML של ג'יגהבייט, איזה לוח בעל Form Factor של מיקרו ATX הוא הכי טוב לאת'לון 1700+?

בלוח הנ"ל יש את ערכת השבבים PROSAVAGE של VIA ואני מטיל ספק בכך שביצועיה תואמים את אלה של ה KT266 המיושן גם ככה.

בכל מקרה, אני יודע של BIO יש את הלוח, אז באמת אשמח אם יואיל בטובו לעשות בדיקות בSANDRA ולומר לנו איך ערכת השבבים הזו מתפקדת, *ללא* שימוש בכרטיס מסך אונבורד שלה, בהשוואה לKT266...

ועוד דבר: חיפשתי איזכורים באתר של ג'יגהבייט, גם ב Bios section של הלוח הספציפי הזה, לכך שהלוח אכן מסוגל לזהות

מעבד T-BRED A כמו ה 1700+ ה"נחשק" כל כך לאחרונה, ולא מצאתי ראייה לכך...

אם הלוח מזהה כזה מעבד כ"פלומינו" ונותן לו VCORE כמו של פלומינו 1700+, האם הT-BRED A שצורך קצת פחות מתח, יסתדר על ההתחלה עם המתח הגבוה עד אשר הביוס יעודכן?

פורסם
  • מחבר

Bump!

פורסם

אני מצאתי את ה-ASUS A7N266-VM, כמובן שזה לוח MICRO ATX, כולל SOUND 5.1 ובקר רשת, וכרטיס מסך GEFORCE 2,

יש לו גם כמובן AGP X4 ככה שאפשר להשים עליו כל כרטיס מסך, ויש לו תמיכה ב-DDR PC2100, הוא עולה 477ש"ח והוא בערך ברמה של לוח מבוסס KT266.

פורסם

Bump!

מה זה אמור להיות?

" חל איסור מוחלט על הקפצת ת'רדים בידי היוצרים שלהם." {סטיקי בראש הפורם} :

יאיר

פורסם
  • מחבר

אופס, לרגע חשבתי שאני בפורומים של Anand ... :-[

דינו, באיזו חנות מצאת את הלוח הזה?

שלח לי בפרטי בבקשה...

אגב, הלוח נראה כחלופה מתאימה לג'יגה-בייט, אבל רק שתדע שהוא נופל בביצועיו לעומת ה KT266A. מה שכן הוא מציע חבילה טובה יותר של פיצ'רים.

פורסם
  • מחבר

דינו, באיזו חנות מצאת את הלוח הזה?

קבל ביטול, מצאתי לבד...

פורסם

החנות היא PC-HARDWARE הכתובת: Pc-HardWare.

ולדעתי הוא משתווה ואפילו קצת יותר טוב מה-KT266, לא? לפי מה שאני זוכר {ואולי לא} NVIDIA הובילה עם ה-NFORCE

ואז VIA הוציאה את ה-KT333 ששלט בשוק.

פורסם
  • מחבר

החנות היא PC-HARDWARE הכתובת: Pc-HardWare.

ולדעתי הוא משתווה ואפילו קצת יותר טוב מה-KT266, לא? לפי מה שאני זוכר {ואולי לא} NVIDIA הובילה עם ה-NFORCE

ואז VIA הוציאה את ה-KT333 ששלט בשוק.

אממ...

הnForce הראשון נחשב ל hype הכי גדול בשוק הצ'יפסטים כשהוא יצא לפני כשנה וחצי (?).

הוא היה אמור להביא עימו יכולות פנטסטיות, לא רק בפיצ'רים שלו אלא גם בביצועים מדהימים שהיו אמורים לעלות על כל הצעה אחרת מבית VIA ו\או SIS.

לבסוף זה התברר כעוד מקרה שבו הציפיות עלו על המציאות בשטח, וזה נגמר באכזבה. על כל פנים, לפי מיטב זיכרוני הוא מפגר אחרי ה KT266...

פורסם

ה nFORCE הראשון לא היה אכזבה ולא נעליים, פשוט הוא לא נמכר חזק בשוק הריטייל.

הוא יותר טוב מה KT266A ואני מדבר בתור אחד שהשתמש ב MSI K7N420 Pro שהוא היה ה nFORCE הראשון בשוק.

הוא לא עשה מהפיכה מהסיבה הפשוטה שהבאס של AMD מגביל את המערכת, אבל כרטיס הקול שלו וכרטיס המסך הם ליגה שונה לגמרי בשוק של הלוחות המובנים.

עד היום שום דבר לא מגרד אותו פרט ליציאה של SiS עם ה Xabre המובנה, אבל שם אין סלוט AGP לשידרוגים עתידיים וכרטיס הקול לא מתקרב.

יש כבר בחו"ל לוחות uATX מבוססי NF2, אולי יגיעו גם לארצינו.

פורסם

בתור אחד שהחזיק 7VKML של ג'יגהבייט לא מעט זמן בבית (עד ששדרגתי לסלרון 1.7 לא מזמן), הייתי מאוד מרוצה מהלוח הזה. פרט לקינפוג של הכרטיס מסך/קול בלינוקס, מאוד נהנתי.

לוח יציב ואיכותי, מיוצר בצורה טובה ונוח לעבודה איתו.

כמעט ולא השתמשתי בכרטיס מסך אונבורד פרט לכמה שבועות בלינוקס לכן אני לא אדע לפרט עליו.

עבד לי עליו רוב הזמן אתלון 1.0 גיגההרץ, וזמן מה גם AXP1700/1800.

אני לא זוכר בוודאות, אבל אם אנני טועה, ה KM266 הוא זהה לKT266A אלא מגיע עם ה PROSAVAGE אונבורד..

ואם לא, אז הוא זהה ל KT266 מן הסתם :P

לוח מומלץ בחום, לדעתי לך עליו ואל תשקיע באסוס.

או שתחכה בעצת אמירם ל NF2 הקטן, תכלס על זה אני הייתי הולך (כרטיס מסך אונבורד MX440, כרטיס קול דלובי אונבורד.. לא צריך יותר מזה :P)

פורסם
  • מחבר

ה nFORCE הראשון לא היה אכזבה ולא נעליים, פשוט הוא לא נמכר חזק בשוק הריטייל.

אני מצטער מאד, אבל אתה כנראה לא היית כאן כשכל השוק חיכה בציפייה עמוקה לnForce, כולל אותי.

בארץ זה במיוחד היה ניכר בקהילת PCPRO הישנה והזכורה לטוב, בה חבר הפורום עידו גנוט (כיום אחד מחברי הצוות הראשיים ב"טכנו")

היה זה שהוביל את עיקר הסנסציה סביב ערכת השבבים הזו...

הnForce היה אמור להביא עימו פריצת דרך של ממש בתחום הביצועים עבור פלטפורמת האת'לון, let alone את הפיצ'רים הרבים והמיוחדים.

הוא היה אמור להראות שיפור של ממש בביצועים על פני השבבים הקיימים בשוק בזמן צאתו, כשלמעשה הוא פחות או יותר השתווה להם...

פורסם

אולי תשקול את המערכת החדשה של Shuttle שמבוססת על לוח NF2

עדיין אין אותה בארץ אבל עם קצת מזל היא תגיע תוך שבועיים שלושה ותענה לכל הצרכים שלך

פורסם
  • מחבר

עדיין אין אותה בארץ אבל עם קצת מזל היא תגיע תוך שבועיים שלושה ותענה לכל הצרכים שלך

אתה מתכוון "עם הרבה מזל היא תגיע..."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים