עבור לתוכן

z5500

Featured Replies

פורסם

נו? מה נהיה?

מישהו יודע אם זה הולך להגיע ב2007 בכלל?

אני כבר חודשיים מחכה שזה יגיע, והסבלנות שלי מתחילה לפקוע.

פורסם

מה נגמר המלאי לכל החנויות ?

פורסם

לא רק בחנויות גם אצל לוג'יטק... מה קרה ל"לא מתפשרים על איכות" אספוש?? :)

אני פשוט מחכה יותר זמן ממך, אבל עכשיו גם אתה מתחיל להתבאס :)

פורסם

כדאי לכם לחכות למשלוח הבא של הZ5500

אתם לא תתאכזבו

פורסם

מה הולך לצאת דגם חדש של המערכת?

פורסם
  • מחבר

לא רק בחנויות גם אצל לוג'יטק... מה קרה ל"לא מתפשרים על איכות" אספוש?? :)

אני פשוט מחכה יותר זמן ממך, אבל עכשיו גם אתה מתחיל להתבאס :)

על מה אתה מדבר? שנינו התחלנו פה בדיוק באותו יום עם ההתלבטויות והגענו ביחד למסקנה ש"על איכות לא מתפשרים" (נא לבטא זאת נכון בפעם הבאה).

טומי, יש לך משהו בשרוול?

פורסם

לא משהו מיוחד

אני רק אומר שזאת מערכת איכותית וההמתנה שווה אותה

פורסם

על מה אתה מדבר? שנינו התחלנו פה בדיוק באותו יום עם ההתלבטויות והגענו ביחד למסקנה ש"על איכות לא מתפשרים" (נא לבטא זאת נכון בפעם הבאה).

טומי, יש לך משהו בשרוול?

לא מתפשרים על איכות ילדון..

:lol:

ואתה.. לא היה לך כסף בכלל כשאני כבר הייתי מוכן לזרוק פה כרטיסי אשראי אז אל תדבר לי פה מה היה ראשון

עכשיו תביא לי 5500 או שאני מביא בך ביס :pissed:

פורסם
  • מחבר

במצב הנוכחי יש לי כסף למערכת שתיתן פייט לאנטולי, אבל אין לי מה לעשות עם זה כי ה5500 זה גם ככה מעל ומעבר :lol:

בלעדיי היית כבר זורק 1300 על Z5300 יא כפוי טובה

פורסם

אה וואלה? עשית 20 אלף שקל בחודשיים עבודה? :lol:

ועאאאאלק, אל תחמיא לעצמך ילד, אני שלא כמוך כבר הזמנתי 5500 ושילמתי מקדמה ב- 2 חנויות שונות (עזוב שביטלתי כי אין)!! ;D

הייתי קונה כבר ממזמן משהו אחר, אפילו 2.1 אם הייתה מערכת כזאת שבאה עם שלט ואשכרה חוסכת לי הרבה כסף... אם לדוגמה ה- Z2300 היתה באה עם שלט אלחוטי (שידחפו את החוטיים שלהם לתחת) הייתי קונה אותה... הדבר הכי קרוב זה 6021 אבל היא כבר מתקרבת למחירים של 5500 אז מה אני צריך את זה?!

פורסם

במצב הנוכחי יש לי כסף למערכת שתיתן פייט לאנטולי, אבל אין לי מה לעשות עם זה כי ה5500 זה גם ככה מעל ומעבר :lol:

בלעדיי היית כבר זורק 1300 על Z5300 יא כפוי טובה

:lol: אהבתי.

איזה פייט לאנטולי אם אתה רוצה להראות לו באמת שיש לך משהו ששווה להיסתכל עליו ולא איזה מערכת למחשב שאפשר ליראות אותה בכל חור באינטרנט.

אני מציע לך לקנות מערכת רמקולים ריצפתיים איכותיים מגבר וכרטיס קול של XFI ואתה עושה פו...................... ואנטולי חולף עם הרוח. :sleep:

(אני אפילו לא יודע מה יש לאנטולי. חח)

הבנת? לזה קוראים עוצמה! ועכשיו כנס לזאפ ותיראה מה זה רמקולים ריצפתיים איכותיים. תאמין לי שתיים כאלו מספיקים לחדר.

כאילו מה זה Z5500 סוף העולם. :lol:

הצחקתם אותי הוא לא מיתקרב בכלל למערכות קולנוע אז תעשו לי טובה.

פורסם

אוי אלוקים ישמור מי זה היצור הזה BMW

העיינין זה לא מה יש לך ומה אין לך אלה מה אתה עושה איתו ומה זה נותן לך

ככה שאם מישהו שבקושי שומע יקנה מערכת 5500 או רצפתים \ מדפים במעל 10 K ולא ירגיש הבדל זה סתם טימטום

מה גם שלאנטולי יש יותר אוזניות מאשר מערכות לפי דעתי ומה גם שיש לו אוזניות שהסיכוי להשיג קטן מאד ומה גם שהמידע שיש לו מאד רב

ומה גם ומה גם :P

פורסם

הבא שיחרוג מהנושא מקבל אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים