פורסם 2007 במרץ 2918 שנים התקציב הוא 1800 ש"ח.רוצה נגן שבעיקר המוזיקה תהיה טובה,ושעל הדרך יהיה גם וידאו ותמונות (שיהיה העיקר איכות סבירה)האם כדאי פשוט לקנות ipod video 30 gb של apple??
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים שמע מאוד תלוי כמה נפח אתה צריך עד כמה חשוב זמן הסוללה האם הנגן לריצות?אייפוד זה מכשיר נחמד אבל די בעייתי מבחינת התוכנה שלו יש לו די הרבה בעיות מעצבנות שאפרט אחורי זה אם תרצה
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים ZVM של קריאייטיב. זה אייפוד משופר... אתה יכול למצוא אותו מ-1700.http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים כן אבל הוא עבה כמעט פי 2 ושוקל יותר אבל כמובן יש לו את היתרונות שלוואם זה לריצה אז בכלל כל ההארד יורדים מהפרק מה גם שהסוללה של נגנים מבוססי הארד די נמוכה
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים תשמע לי יש אייםוד וידאו אני אומר לך מכשיר לא פחות ממדהים ואל תקשיב לאף אחד... פשוט מי שאין לו אייפוד לא יודע מה זה (לי יש 2, גם מיני),אבל אם השימוש העיקרי שלך הוא מוסיקה אז כדי לך ללכת על הנאנו הרבה יותר נוח להסתובב איתו יותר דק וכו', אבל אם וידאו חשוב לך, לך על iPod 30giga
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר אוקי תודה.לפי התגובה של $IN נראה לי אני כן אלך על ipod video 30 gbכי apple זה חברה מוכרת, וגם אני כן רוצה וידאו ויש לחבר שלי כזה וזה נראה ממש טוב ושמעתי הרבה המלצות.תודה
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים בבקשה אל תקנה אייפוד. ה-ZVM עולה על האייפוד בכמה וכמה רמות. ואם זה לריצה אז בכלל כל ההארד יורדים מהפרק מה גם שהסוללה של נגנים מבוססי הארד די נמוכה בקשר לסוללה, זה די מתחיל איכשהוא להדביק את הפער, סוף סוף היצרנים הבינו שזה לא פשוט ילך עם סוללה חלשה. ובקשר לריצות, נכון, אבל ההארדיסקים כבר מתחילים לגלות עמידות יותר גבוהה מבעבר. אני יכול להעיד על זה עם ה-X5.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.