פורסם 2007 באפריל 118 שנים Grand Theft Auto San AndreasPro Evolution Soccer 6WWE SmackDown vs.RAW 2007 Medal of Honor VanguradPrince of Percia The Two ThronessSplinter Cell Chaos TheoryMercenaries BullyManuntThe WarriorsBurnout DominatorScarface The World is YoursMetal Gear Solid 3Resident Evil 4God of War 2BlackDef Jam Fight for New York CityTekken 5Call of Duty 3Tomb Rider LegendUEFA Champions League 2006-2007Hitman Blood MoneyRule Of RoseFight Night Round 3Yakuza 2Shadow of The ColossusDevil May Cry 3למה אתה ממליץ לו על חרא משחקים כמו Scarface,יאקוזה משעמם
פורסם 2007 באפריל 118 שנים spyro black גם משחק נחמד אבל לא משהו מדהים... תלוי אם אתה אוהב פיצוצים ואפר בסגנון הלובי במטריקס. bully משחק טוב, חבל שלא יצא לי להמשיך אחרי שהגעתי לפרק 2. silent hill.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אוקאמי שיעמם אותי אבל הוא משחק די טוב.לא עברתי הרבה אבל זה משחק עם חידות וכאלה, זה כמו קווסט-הרפתקאות כך שאם אתה אוהב יריות ומרוצים אתה לא תאהב את זה בכלל(כמוני) אני קניתי רק בגלל שזה היה מומלץ
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אוקאמי שיעמם אותי אבל הוא משחק די טוב.לא עברתי הרבה אבל זה משחק עם חידות וכאלה, זה כמו קווסט-הרפתקאות כך שאם אתה אוהב יריות ומרוצים אתה לא תאהב את זה בכלל(כמוני) אני קניתי רק בגלל שזה היה מומלץTEST DRIVE UNLIMITED זה די נחמד .. קצת קשה לנהוג בלי הגה ..
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר תודה רבה על ההמלצות... לצערי דווקא מאוד התאכזבתי מהגרפיקה של ה PS2 כך שאני מקווה לפחות שהמשחקיות איכותית יותר למרות שמצד שני ה PS ודומיו חוסכים המון כאבי ראש שכל מחשב יתן לך על מנת לשחק משחק בצורה איכותית
פורסם 2007 באפריל 218 שנים תודה רבה על ההמלצות... לצערי דווקא מאוד התאכזבתי מהגרפיקה של ה PS2 כך שאני מקווה לפחות שהמשחקיות איכותית יותר למרות שמצד שני ה PS ודומיו חוסכים המון כאבי ראש שכל מחשב יתן לך על מנת לשחק משחק בצורה איכותי http://accel19.mettre-put-idata.over-blog.com/0/01/53/72/jeux-news/black-ps2.jpg
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אוקאמי שיעמם אותי אבל הוא משחק די טוב.לא עברתי הרבה אבל זה משחק עם חידות וכאלה, זה כמו קווסט-הרפתקאות כך שאם אתה אוהב יריות ומרוצים אתה לא תאהב את זה בכלל(כמוני) אני קניתי רק בגלל שזה היה מומלץאוקמי מצוין הוא התשובה של הPS2 לזלדה אבל כמו בזלדה ההתחלה משעממת ולאוקמי יש כמה שעות של התחלה ורק אחרי זה מתחיל המשחק האמיתי בכל מיקרה אמרו את הרוב כבר אני אומנם הייתי מחניס עוד משחקי תפקידים יפנים אבל יש לך מספיק משחקים לסיים גם ככה
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מה אתה מנסה להגיד עם התמונה הזאת ?שבלאק נראה לא רע בכלל(אבל עדין לא מדגדג את ה360, PS3, PC)
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מה אתה מנסה להגיד עם התמונה הזאת ? פ'חחחח חשת כרגע,חשת התאכזבת מהגראפיקה,לא?זה אומר שאתה רוצה משחק עם גראפיקה טובה,לא? חש אתה,חש. "מה אתה מנסה להגיד עם התמונה הזאת" פחחחח מיסטר "גבר" [br]פורסם בתאריך: 3.04.2007 בשעה 13:46:41 WarMachine ,הוא הבין טוב מאוד,פשוט הוא חש, חש יותר מידי.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר התמונה שנתת ממש ממש קטנה... כאשר היא תימתח אפילו על הרזולוציה הקטנה של הPS2 היא כבר תראה הרבה יותר גרועלא ראיתי עד עכשיו משחק PS2 שנותן איזה שהוא FIGHT למחשב אפילו מלפני שנתיים ויותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.