פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מה קורה חבר'ה ? אז ככה, אתמול אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את הK1, פלאפון קטלני ביותר אני אהבתי אותו. דרך אגב, חברת "פלא-פון". קיבלתי איתו דיסק און קי להעברת קבצים מהמחשב לפלאפון ולהפך. עכשיו אני רוצה להעביר קבצים בלי להוציא כל פעם את הכרטיס מהפלא לחבר אותו לדיסק און קי. במהלך ההקנה אני מתבקש ללכת לתפריט קישוריות ולפתוח את נתיב הUSB לשם כך, משום מה מופיע לי שם רק הBluetooth. האם יש דרך כלשהי להעביר מידע בלי לפרק כל פעם את הכרטיס ? דרך הכבל כאילו ? אני מאוד מודה לעוזרים ולעונים, מתן
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים יש לך את המטורולה פון טולס גרסא 4.1.1A או משהו דומה, נכון ? אתה צריך גרסא יותר חדשה.. אם אני לא טועה היא 4.3.6C...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר יש למיש'ו קישור ? אני לא מוצא אז זה ללא רישום לאתר כלשהו או ללא תשלום !
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אבל עם מתאם כזה, אני יכול להעביר נתונים בין המחשב לפלאפון ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=12924
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר אני צריך לזה תוכנה או שעם המתאם הוא יפתח לי כונן וירטואלי במחשב שלי ?מצטער על החפירה פשוט העום הסלולרי אצלי ממש לא רלוונטי...
פורסם 2007 באפריל 218 שנים סידסון למה אתה לא בא למאסטר? בעל הV6 =] חח סתם..עם המתאם תוכל לשלוח לפלאפון שירים תמונות וכו'.. זה לא יפתח ככונן אלה תוכנה של הוינדוס שתעזור לך להסתדר..יותר מזה אני די בטוח שיש לו USB אם תשנה את הקישוריות לכרטיס זיכרון בתפריט תחבר אותו בUSB זה יצור לך כונן.. Mobile -> ואז תראה כבר לפי התיקיות.. בהצלחה
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר מצטער על ההקפצה ! אליקו מה קורה אח שלי ? כבר הצלחתי חבר את הפלא למחשב ע"י עדכון התוכנה כמו שאמרו הכל עובד חלק ! בקשר ליצירת כונן, לא הבנתי איך עושים את זה... תודה אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.