פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אם מילים זה מה שגורם לך להרגיש קרוב יותר לדבר שלא קיים אין לי בעיה עם זה רק אל תתקרב אלי עם השטויות האלה
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים ועל אותו משקל - אני גם לא מאמין בחדי קרן. אבל... אבל... אבל... הם קיימים!! :'(
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים ברור שהם קיימים! מה לא שיחקת באובליביון? המלך גיא על כאלה מילים צריך להכניס אותך לכלא עריכה: איי איי איי... רק בHWZONE נושא על שמירת כשרות בפסח יכול להתדרדר לדיון על חדי קרן , אין, זה הפורום הכי טוב
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים להיות בן אדם טוב שעוזר לאנשים זה מובן מאליו ואלמנטרי ביותר בעולם החרדי. לא כזה אתגר גדול, כי זה הערך הבסיסי ביותר. ה"מצוות המצוצות מהאצבע", מבחינת האוכלוסייה הדתית, מהוות מנהגים שנותנים קצת יותר עומק לאורח החיים של האדם, אם הוא טורח לעצור שנייה ולנסות להבין במה מדובר.אל תתקוף אוכלוסייה שלמה בכזה אופן בוטה וגס, כשאין לך ממש בסיס לכך. זה שלך המצוות לא אומרות כלום לא אומר שהן באמת חסרות משמעות, אין לך מושג על האופן שבו הן מעשירות את חייו של האדם הדתי - שמחפש קצת יותר משמעות לחייו ממה שיש לעולם החומרני להציע לו.אתה רשאי להתנגד לכפייה הדתית (שמלבד השירות בצבא היא לא מורגשת בכלל), אבל להתבטא באופן כ"כ גס, בוטה ושטחי - זה כבר לא מקובל לצערי.לא מורגשת כלל? איפה אתה חי?מה לגבי יום כיפור? נסיעות בשבת?(להזכיר מה קרה בפעם האחרונה שהעבירו שנאי של חברת חשמל בשבת כדי לא ליצור פקקי ענק?) לימוד תנ"ך ותושב"ע וכו' בבתי ספר? חוקי ההגירה והאזרחות בארץ?להמשיך?אף אחד לא מכריח כלוםתאמין לי שכל אחד במדינה הזאת חופשי לעשות מה שהוא רוצההלוואי."בורות היא מבורכת"מטריקס לא זוכר איזה סרטאלברט איינשטיין; "מרבה טיפשות' date=' מרבה אושר." (כנראה שהוא ידע על מה הוא מדבר)אם אתה לא מאמין באלוקים מאיפה אתה יודע שאין קשר בינו לבין אהבה?לגבי הספר...אתה מוזמן לכתוב.[/quote']פשוט ביותר. אלוהים לא קיים=לא יכול להיווצר בינו לבין משהו אחר, אין עם מה ליצור קשר.אבל... אבל... אבל... הם קיימים!! :'(נכון, גם אבק פיות. לומר את האמת, אתמול עפתי לביקור קצר בארץ לעולם-לא אצל ידידיתי הטובה טינקרבל.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים לא מורגשת כלל? איפה אתה חי? מה לגבי יום כיפור? נסיעות בשבת?(להזכיר מה קרה בפעם האחרונה שהעבירו שנאי של חברת חשמל בשבת כדי לא ליצור פקקי ענק?) לימוד תנ"ך ותושב"ע וכו' בבתי ספר? חוקי ההגירה והאזרחות בארץ? להמשיך? הלוואי. פשוט ביותר. אלוהים לא קיים=לא יכול להיווצר בינו לבין משהו אחר, אין עם מה ליצור קשר. אוי אוי הנה עוד חרטטן. בסדר בסדר אתה צודק אתה הכי טוב רק תעזור אותי בשקט.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים תעזוב אתה אותנו בשקט עם הדת שלך. תעזוב? מי מחזיק אותך? מי בכלל רוצה לגעת בך? ומאחר ואתה פה סימן שהרמה מתחילה להידרדר וזה ה- Q שלי לעזוב. דיון נעים
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים תעזוב אתה אותנו בשקט עם הדת שלך.למה מי אתה?אם אתה לא רוצה אל תאמין אבל אל תרד לרמה כזאת בקשה..
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים לא מורגשת כלל? איפה אתה חי?מה לגבי יום כיפור? נסיעות בשבת?(להזכיר מה קרה בפעם האחרונה שהעבירו שנאי של חברת חשמל בשבת כדי לא ליצור פקקי ענק?) לימוד תנ"ך ותושב"ע וכו' בבתי ספר? חוקי ההגירה והאזרחות בארץ?מלבד הפגיעה (המאוד מרגיזה לדעתי) באוכלוסייה הלא יהודית מבחינת הליכי קבורה ונישואין, כל שאר ההיבטים שהצגת זניחים מאוד.זה כזה אסון גדול שאין תחבורה ציבורית בשבת? זו כפייה כ"כ נוראה עד שהיא משנה לך את אורח החיים וגורמת לך להרגיש מדוכא, רפוס, כאוב ועצוב, מסכנון שלי?Boo Fucking Hoo.ובאמת רחמיי על כל התלמידים המסכנים שנאלצים ללמוד תנ"ך ותושב"ע. שנייה, הנה אני מזיל דמעה. הנה. עכשיו.הכפייה הדתית שבאמת ראויה לציון היא זו שחלה על אלו שאינם יהודים, כמו העולים הנוצרים שנדרשים להיקבר כמו כלבים בחלקה נפרדת. אבל הדיון לא עוסק בהם, אלא בחילוניים היהודים ש"זכויותיהם נרמסות". עוד שנייה אני בוכה.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים תפגע בזכויות שלי?אתה תיפגע אם אני יצליח לשים את ידי עליך ודומיך יפגו.שמעתי שכמה חברה שנגד הכפייה הדתית הולכים לפגוע בכמה חרידים בפסח.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אני מקווה שייתקלו בחברה מהנח"ל החרדימה שאתה מתאר זו אנרכיה (לאורך כל טיעוניך)ומאחורי המקלדת אתה חושב שאתה ממש גיבור גדול - אבל ממליץ לך להיזהר היו מקרים כאלה שלא הסתיימו בטובאיומים שכאלה רק יובילו לבאן שלך מהפורוםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232006.msg2035090#msg2035090ממליץ לך לקרוא
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים פליימינג - הכוונה למלחמות תגובות בפוסט בפורוםhttp://en.wikipedia.org/wiki/Flaming
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.