פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר LazyBoy, אפשר לקנות בהרחבה בתים ? אני חייב מקום בשביל לשמור את כול הזבל שאספתי במסעות האחרים. לא נתקלתי באחד, וגם לא נראה לי שיש. אני חייב לציין לטובה את הדמות/טקסטים של האל המשוגע של האיים. מי שכתב לו את הטקסטים.. כנראה משוגע בעצמו. פשוט עשוי מעולה. כל כך מצחיק איך שהוא סותר את עצמו בכל משפט שני
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים נראה לי שראיתי איפושהו שעל מנת להריץ את ההרחבה חייבים את הפאץ' 1.2.. האם זה נכון?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים כל המקום שבו אמור להיות ה"שער המסתורי" בכלל לא מוצג במציאות.. יש בעיות עם הטקסטורות- שני האנשים שם עומדים על המים למען השם
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר נראה לי שראיתי איפושהו שעל מנת להריץ את ההרחבה חייבים את הפאץ' 1.2.. האם זה נכון?לא, ההתקנה מעדכנת לבד את המשחק לגרסה 1.2איך לוקחים בכלל פרינט סקרין מהמשחק??אני חושב שהרך היחידה היא לשנות איזה קובץ INI שחוסם את הפעולה הזאת - אבל אל תתפוס אותי במילה.תעשה מה שאני עשיתי ותוריד את FRAPS.http://www.fraps.com/download.phpמישהו כבר מצא תבניות לחפצי קסם ונתן לנפחים ליצור מהם כלי נשק?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר ^^ יופי שמש. גילית לנו את אמריקה. באמת חשבת שכולנו כאלה מפגרים ולא חשבנו על זה קודם? dumbass.. כמו שכבר אמרתי, המשחק חוסם את האפשרות הזאת. עריכה: החלטתי להפסיק להתעצל (אבל רק לרגע :) ומצאתי את הדרך. צריך לערוך את הקובץ Oblivion.ini ולשנות תחת [General Variables] את השורה הזאת: bAllowScreenShot=1 (לשים 1 במקום 0)
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מישהו כבר מצא תבניות לחפצי קסם ונתן לנפחים ליצור מהם כלי נשק?אתה מתכוון למטריצות האלה ? מצאתי כמה אבל לא יודע מה לעשות איתן.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים על מנת לאפשר לקחת תמונות מן המשחק בעזרת הכפתור Print Screen יש לבצע את הדברים הבאים:1. לגשת לMy Documents\My Games\Oblivion2. שם נמצא קובץ בשם Oblivion.ini3.יש לשנות את השורה:bAllowScreenShot=0לשורה הבאה:bAllowScreenShot=1(במילים אחרות - יש לשנות בשורה הנ"ל את ה0 ל1).עכשיו כפתור הPrint Screen ילכוד תמונת מסך.תופיע לכם הודעה בצד שמאל למעלה אשר מראה כי נלקחה תמונה(משהו בסגנון "screen001.bmp was created", אם אינני טועה).התמונות נשמרות בתיקייה הראשית של המשחק כפורמט BMP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.