פורסם 2007 במרץ 2918 שנים בואנה LAZYBOY WTF התמונות העלובות האלה?! מה זה הגרפיקה המיושנת הזאת!? מזכיר לי את CS1.6 עם מנוע FPS של לפני 10 שנים! מה זה או שזה משחק עלוב שסתם אנשים אומרים שיש לו גרפיקה מדהימה... או שפשוט לא הרצת את זה על גרפיקה גבוהה.... איכס זה ממש מעפאן אחרי כל מה ששמעתי על המשחק אלו התמונות שאני רואה! חשכו עיני אחי מה זה הגועל הזה HALF LIFE 2 יותר יפה מזה איכסה איכסה איכסה חחחחח ועוד פעם איכסה חחחחחחח תענה לי בבקשה האם זה המחשב שלך שמריץ את זה על הגדרות מינימליות אחושרמוטה או שככה המשחק... ,פאקינג DX8 מסוגל להציג גרפיקה כזאת! איזה עלובב זה
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר ^^עשה טובה, או שתלמד לקרוא את מה שכתוב ליד התמונות או שפשוט אל תשחק בזה - כי כרגע אתה היחידי שיוצא עלוב.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אני עוד מעט מתקין אתה משחק אני מקווה שהוא יהיה מש טובותסתכלו פה http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=217488&page=14יש תמונות יפות גם מהמשחק תחפשו..
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים תגידו חברה יש אולי גרסה של OBLIVION וגרסת ההרחבה ביחד? OMGGGGGGGGGGGGGg סתכלו על התמונות של OBLIVION שאני אמות מה זה הגרפיקה הזאת?!?! :'( http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=217488&page=11
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר ^^זה ידוע שהמשחק הזה הוא מספר 1 כיום מבחינה גרפית.רק לציין שמדובר בתמונות מתוך משחק שעבר שינויים של קבצי הINI כך שהוא יציג יותר פרטים מהדיפולט של המשחק.אין משחק שכולל בתוכו את ההרחבה.מה בעניין הסוס ? אני אמור ללכת ברגל את המרחקים האלה ?אלה לא מרחקים רציניים.חוץ מזה, רוב השטח זה לא מקום שסוס יכול לעבור בו.יותר מידי מים או קפיצות משוגעות.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים התקנתי את ההרחבהואני עכשיו נכנס לאובליביון פותח את השמירה האחרונה שלי שבדיוק סיימתי את הנייטס אוף נייןעכשיו איך אני מתחיל את הקווסט החדש של ההרחבה?איפה האי הזה והכל??
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים היה פה הרגע ילד שהעליב את הגרפיקה של HL2 וOBLIVION באותו פוסט? והשווה אותם לCS1.6? שרפו אותו!
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים בהרחבה יש רק משימות חדשות או גם סקילים חדשים והאם מתחילים את הסקילים מחדש או שכולם נשארים על 100?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר משימות, קסמים, יצורים, חפצים.אין סקילים חדשים והם נשארים כמו שהם היו מקודם.
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים נראה מצויין. אחד הדברים שהפריעו לי באובליביון זה שבניגוד למורווינד, הוא היה קצת "חסר אווירה"... ההרחבה הזאת נותנת לי בדיוק את אותה כמות של אווירה שאני צריך, כך נראה לי... מחכה בקוצר רוח שזה יהיה אצלי הבעיה שלי היא שאני די Over-powered (הגנה 85, ספיגת קסם של בערך 95%) בעיקר בגלל המוד Unlimited Amulets and Rings... אני חושב להוריד אותו בשביל להיות קצת פחות God Like כי אני פוחד שזה ייגרע מן ההנאה שלי במשחק
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים LazyBoy, אפשר לקנות בהרחבה בתים ? אני חייב מקום בשביל לשמור את כול הזבל שאספתי במסעות האחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.