פורסם 2007 במרץ 2818 שנים הנה כמה תמונות של הD2נגן מעולה, אני רוצה לקנות כבר כרטיס זכרון של 8 ג'יגה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים יש לו מסך מעולה.והוא דווקא כן בא גם בשחור...ראיתי אותו בעיניים... מכשיר עם סאונד ומסך מדהימים למחיר שלו. (וגם באופן כללי).
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים קניתי גם לפני כמה ימים בבאג את הנגן הזה אחרי שהמליצו לי פה לקנות אז הוא באמת יותר קטן ממה שציפתי בגלל התמונות, אבל רואים בו קילפים ממש באיכות מצויינת, חד וחלק. הוא עובד מאוד מהר, אם זה להידלק, או בהשמעת שירים וקליפים. האוזניות שבאות איתו באמת נמשמעות כמו אוזניות ב20 שקל למחשב (וחיברתי אותם ושל המחשב אולי אפילו יותר טוב חח) אז קניתי את ה cx300 ויש הבדל עצום. וזהו בעיקר, הממשק נוח לשימוש וקל רק צריך למצוא את ההגדרה הכי טובה באקולייזר שלו בשביל לשמוע הכי טוב עם אוזניות טובות, לא יודע הגדרתי טוב את הבאס אבל בנוגע לשאר יש עוד עבודה. יש איזושהי דרך למצוא הגדרות ממולצות?אגב אני גם עכשיו רק מעדכן את הגירסה שלו
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים כן, לפי מה שהבנתי בגירסא האחרונה אפשר יותר, משום התמיכה בSDHC שהקיבולות שלו עד 16 גיגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.