פורסם 2007 במרץ 2718 שנים טוב,אחרי הרבה המתנה קניתי לפני כמה שעות את הD2 4G מבאג.הוא בא רק בלבן, מבאס אבל אני יכול לחיות עם זהחייב להודות זה נגן נהדר עד עכשיו, לא שהשתמשתי בו יותר מדיאני עכשיו מוריד ומעדכן את הגרסה ומתחיל למלאה את המקום הריק שלו2 דברים שאני חייב לציין לשלילה, או יותר נכון 31. באג לא מוכרת אותו יחד עם המתאם חשמל שלו, בזיון לדעתי אבל USB זה לא סוף העולם2. חייבים לקנות איתו מגן מסך, אבל המגן שלהם הוא חרא, הוא קטן מהמסך עצמו. לא נורא יש לי מגן מסך נורמלי בדרך מחול3. חייבים לקנות איתו נרתיק שיגן גם על המסך אחרת הסיכוי לאסון גדול. הנרתיק בנמכר איתו מצחיק במחיק המגוחך שלו ומהאיכות הנמוכה. לא נורא נזמין נרתיק מחולבקיצור אחלה מוצר חרא מוצרים נוספים אליוכל העסק עם הנרתיק והמגן מסך עלו לי יחד 1240 ש"ח. יקר אבל נגנים כאלה קונים בהשקעה כמו אנשים נורמליים ונהנים.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים כמה שאלות : 1)איך האיכות שמע לדעתך? 2)עם ניסיתה לצפות בסירטונים - איך האיכות וידיאו? 3)הממשק נוח? וזהו... תתחדש
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים לגבי המטען שלו זה באמת ביזיון הוא אמור להגיע עם הנגן (הוא לא אופציונלי!)ורציתי לדעת איך האוזניות שלו?
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר אני כרגע מבצע את הדברים הבאים ולכן אני אענה על השאלות שלכם בעוד כ30 דקות 1. מעדכן גרסה 2. ממיר כמה סרטונים/סרטים עם התוכנה המצורפת לשם תאימות מלאה לנגן 3. מעביר כמה סגנונות של מוזיקה לנגן צפו לתשובות כאמור בעוד 30 דקות[br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 22:28:22 כמה שאלות : 1)איך האיכות שמע לדעתך? :eek2: האוזניות בינוניות + אבל האיכות מדהימה כששמים אוזניות טובות 2)עם ניסיתה לצפות בסירטונים - איך האיכות וידיאו? אם אני מצליח לראות אנימה עם תרגום ולהיות מרוצה האיכות חייבית להיות טובה, אבל בנתיים המרתי קבצים רק לאיכות הרגילה יש גם גבוהה אני אנסה את זה אחרי זה. 3)הממשק נוח? ממשק מדהים, פשוט ונוח במיוחד בגרסה 2.41 של התוכנה לגבי המטען שלו זה באמת ביזיון הוא אמור להגיע עם הנגן (הוא לא אופציונלי!) ורציתי לדעת איך האוזניות שלו? בינוני +. מחכה ל KSC75 ו HD595 שלי מארה"ב. אז באמת יהיה שמח
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר לא אמרתי שהם רעות... הם פשוט בינוניות, אני הפכתי לאודיופיל אז זה אומר שהם בסדר גמור לבן אדם הממוצע..אני גם פשוט שונא את הסוג הזה, מחר אני משיג קליפסים של SONY אחרת האוזניים שלי לא יעמדו בזה
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים 2 דברים שאני חייב לציין לשלילה, או יותר נכון 3 1. באג לא מוכרת אותו יחד עם המתאם חשמל שלו, בזיון לדעתי אבל USB זה לא סוף העולם 2. חייבים לקנות איתו מגן מסך, אבל המגן שלהם הוא חרא, הוא קטן מהמסך עצמו. לא נורא יש לי מגן מסך נורמלי בדרך מחול 3. חייבים לקנות איתו נרתיק שיגן גם על המסך אחרת הסיכוי לאסון גדול. הנרתיק בנמכר איתו מצחיק במחיק המגוחך שלו ומהאיכות הנמוכה. לא נורא נזמין נרתיק מחול בקיצור אחלה מוצר חרא מוצרים נוספים אליו כל העסק עם הנרתיק והמגן מסך עלו לי יחד 1240 ש"ח. יקר אבל נגנים כאלה קונים בהשקעה כמו אנשים נורמליים ונהנים. 1. באמת ביזיון, כי באתר הרשמי בפירוט אביזרים הנלווים המטען כן נכלל וגם בחו"ל ראיתי שמוכרים עם המטען. למרות שלזכותם ייאמר שהם מתמחרים קרוב מאוד לחו"ל (שזה כולל מיסים ומשלוח) אז אני יכול להבין. 2 ו-3. כשאתה אומר חייבים... אתה לא מתכוון לזה שהם מחייבים אותך לקנות את אביזרים האלה נכון...? ואתה בהחלט מוזמן אליי הביתה לשמוע עם HD595 שלי... מתי שבא לך.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר שמעלקנות מכשיר מהסוג הזה בלי מגן מסך זה פשוט בלגן מאחר והמסך זה כל העיקר במכשיר, לא נרצה שמשהו יקרה לוהמגן שלהם חרא, העובדה שהוא לא יושב על כל המסך הורגת אותי, אבל לא נורא NUSHIELD יעזור לי כשיגיע עם זהנרתיק אותו דבר, עלינו לשמור על המכשיר, מכאן שחובה עלינו לקנות נרתיקדרך אגב, לגבי ההזמנה שלך אני אשמח לבוא ולשמוע אותם לפני שהזוג שלי יגיעדבר איתי במייל שלי iakovl@gmail.com כי אני יותר זמין בו מאשר בפרטי
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר שנה מבאגאני יודע שCOWON יתנו לך שרות גם אחרי האחריות אבל תמורת תשלום סמליזה טוב להחלפת סוללות וחלקים במקרה הצורךהיום אני לוקח את הנגן למבחן שטח ראשון נסיעה לבסיס וחזרה
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים הייתי בבאג, וראיתי את ה-D2... הוא נראה ממש קטן לעומת מה שמראים בתמונות באינטרנט!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.