פורסם 2007 במרץ 2718 שנים היי, יש לי מעבד E6400, ועליו מותקן מאוור סטוק של המעבד. שאלה: האם המהירות של מאוורר הסטוק אמורה להיות בין 400-600 סל"ד? שאלה: האם המהירות הזאת נורמלית למאוורר סטוק של מעבד E6400? שאלה: האם המאוורר אמור לעשות מספר סיבובים ואחר"כ לעצור בעת הפעלת המחשב ולחזור חלילה? ד"א, לעיתים מאוד תכופות (בעיקר בעת הפעלת המחשב) המאוורר עושה מספר קטן של סיבובים ונעצר וכך חוזר חלילה עד שהוא מתחיל להסתובב בין 400-600 סל"ד. תודה לעונים!
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מה כל כך מסובך ?אתה חושב שהמאוורר מזייף ?אל תהיה ברזל תקנה אחד חדש זה לא יקר מתחיל ב 20 שקל ומעלה .
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר מה כל כך מסובך ?אתה חושב שהמאוורר מזייף ?אל תהיה ברזל תקנה אחד חדש זה לא יקר מתחיל ב 20 שקל ומעלה .אתה שמת לב שלא ענית לי על שאלה אחת? :-\
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים במקום להציע הצעות מטומטמות עוד לפני שבדקת מה תקין ומה לא עדיף פשוט לשתוק... פותח התרד מה הטמפ' של המעבד.? תנסה לשנות את הגדרות המאוורר בביוס...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר במקום להציע הצעות מטומטמות עוד לפני שבדקת מה תקין ומה לא עדיף פשוט לשתוק... פותח התרד מה הטמפ' של המעבד.? תנסה לשנות את הגדרות המאוורר בביוס...במצב Idle 30-35Cבמצב עומס, עדיין לא יצא לי לבדוק מכיוון שאני לא יודע עם מה אפשר לבדוק עומס...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר חחחחחחחחח מה מצחיק פה?! לא נתת תשובות לשאלות שלי, זורק "עצות" לאויר...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אני זורק עצות ?שהמאוורר מזייף צריך להחליף אותו לא למצוא פתרונות קבר .סה"כ משלמים 150 ש"ח לטכנאי מחשבים והופה התקלה נפתרת במקום להסתבך בפורומים.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר אני זורק עצות ? שהמאוורר מזייף צריך להחליף אותו לא למצוא פתרונות קבר . סה"כ משלמים 150 ש"ח לטכנאי מחשבים והופה התקלה נפתרת במקום להסתבך בפורומים. תפסיק להציע את עצמך ברמיזות! אני לא מטומטם כדי להזמין טכנאי שיבוא ויחליף לי מאוורר ועוד לשלם על זה... אני יכול לעשות את זה בעצמי! וחוץ מזה מזייף או לא, אני רוצה לדעת מה הסטנדרט שלו, מה המהירות המקובל של מאוורר הסטוק וכו'...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים שמענו עליכםנפתחים פה 300 תרדים של אנשים שהורסים את המחשב שניסו להחליף מאווררכן ירבו כמוךותהיה לי ולחבריי הרבה עבודה .
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מר ass אני מבקש ממך להירגע... ויש פורום על מנת לפתור דברים ולחסוך עלויות מיותרות... פותח התרד תעיין במדריך לoc שנמצא באתר...ותבדוק מה הטמפ' המקסימלית שהמעבד מגיע במאמץ... ואם יש שינוי בrpm של המאוורר... ורק לידע כללי המאוורר מנוטר לפי טמפ' כברירת מחדל... אם הRPM משתנה בשעת מאמץ אין סיבה לדאגה...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אני כותב את דעתי לא מנסה להספים ולא לעשות נזקיםכמו שאתם ממליצים כמו תוכים על C2D בגלל שזה מעבד "חדש"
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אא נכון ולא בגלל שזה נכון להיום המעבד הכי טוב שיש בעולם לשוק הביתי... אל תדבר שטויות באמת אתה מוזמן לעיין בפורום מפרטים ולראות שיש שם המלצות גם לamd... אם אתה פאנבוי של amd אותנו זה לא מעניין...
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר שמענו עליכםנפתחים פה 300 תרדים של אנשים שהורסים את המחשב שניסו להחליף מאווררכן ירבו כמוךותהיה לי ולחבריי הרבה עבודה .להרכיב מחשב אני יכול ומסוגל, עובדה שעובד לי המחשב שממנו אני כותב כעת!ואני הייתי מקווה שלהפך, שהאנשים פה יעשו פחות טעויות, וקודם יתייעצו בפורומים מה לעשות!פותח התרד תעיין במדריך לoc שנמצא באתר...ותבדוק מה הטמפ' המקסימלית שהמעבד מגיע במאמץ... ואם יש שינוי בrpm של המאוורר... ורק לידע כללי המאוורר מנוטר לפי טמפ' כברירת מחדל... אם הRPM משתנה בשעת מאמץ אין סיבה לדאגה...אוקיי, אני יעשה כהצעתך...אני אנסה למצוא, מקסימום, אם זה לא טרחה, אתה יכול לשים את הקישור שכתוב בו על המאווררים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.