עבור לתוכן

קרח יבש-פרטים

Featured Replies

פורסם

אני צריך שמישהו יסביר לי קצת על זה, באיזה חום הוא הופך לגז כמה הוא מקרר מאיזה גז הוא מורכב ואיפה אפשר להשיג אותו, יכול להיות overclocking נחמד עם זה ;)

אני חושב (סתם מחשבה)

פורסם

יואב, כמו שחום יכול להרוס רכיב כלשהו, כך גם קור... קרח יבש הוא בדיוק דוגמא לזה! הוא קר מדי, הוא פשוט ישתק את המעגל החשמלי.

פורסם

נכון מאוד

קרח יבש הינו CO2 בטמפרטורה של -175 כמה שזכור לי שבתהליך המראה (מעבר ממוצק לגז ללא פאזת הנוזל)

שואב המון אנרגיה מהסביבה על מנת לבצע זאת)

הוא יקר יחסית לא נוח לעבודה וגרוע מכול יזיין לך את המעבד אחת ולתמיד מאחר והוא יסדוק אותו עקב הקור הרב שלו

פורסם
  • מחבר

מממ, טוב נו... :jarswim: אולי אם נסים אותו במים בתוך זכוכית ואת הזכוכית נסים על המעבד...

פורסם

ממש לא

כששמים קרח יבש במים זה מבעבע ומשפריץ מים לכל עבר

כמו כן נוצר "ערפל" לבן הגולש מטה מהכוס ומכסה את כל לוח האם (במידה ותהיה טיפש מספיק לשים זאת עליו) בהרבה לחות שהיא המרכיבה את הערפל הזה

פורסם

אני לא בטוח שהוא יסדוק את המעבד...

אבל אולי כל מיני חומרים יאבדו את ההתנגדות החשמלית שלהם (או שהיא תשתנה) דבר שבטוח יזיין למחשב את הצורה. מצד שני, מה הטמפרטורה של חנקן נוזלי?

פורסם

אני לא בטוח שהוא יסדוק את המעבד...

אבל אולי כל מיני חומרים יאבדו את ההתנגדות החשמלית שלהם (או שהיא תשתנה) דבר שבטוח יזיין למחשב את הצורה. מצד שני, מה הטמפרטורה של חנקן נוזלי?

משהו כמו 70-, אני חושב...

פורסם

אח שלי פעם קנה גוש של הדבר הזה ותוך רבע שעה כל החדר שלו היה מלא בצורה הגזית של החומר, וכפי שאמרו למעלה, לשים אותו במים יגרום תגובת בעבוע לא רצויה, ואל תתחכם ותנסה לשים אותו בצנצנת מים סגורה כי היא פשוט תתפוצץ!

פורסם
  • מחבר

lol אני חייב לראות את זה!

פורסם

אתה ממש לא מקשיב נכון ?

כמה סיבות לא להתעסק עם זה

דבר ראשון המחיר 50 שח לקילו לפני 6 שנים היה כשקניתי פעם אחרונה

דבר שני זה מסוכן ויכול לעשות כוויות קור ולהדבק לגוף

חנקן נוזלי נמצא כמה מעלות מעל האפס המוחלט שזה -273C - כמה שזכור לי הוא בערך 230-

אני עובד לקירור עם אויר נוזלי ב -170 וזה לא סימפטי

פורסם

what an ideas

....

:lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

lol

ברור שאני לא הולך לגעת בזה, אולי מתי שהוא...

50 שקל זה לא כזה יקר...

פורסם

מה אתה טמבל??? אף פעם לא ראית קרח יבש?

פורסם
  • מחבר

אני לא טמבל... פשוט אף פעם לא ראיתי קרח יבש

פורסם

זה באמת מגניב... מלא עשן סמיך כזה!

נ.ב

ראיתי את ההודעה הקטנה מתחת לתמונה ונשאר לי רק לומר: ו'וניקים יראו לכם, איזה אפסים אתם. היידה ו'וים!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים