פורסם 2007 במרץ 2718 שנים 1) רשמתי בהתחלה knoppix desktop=beryl וכשהמערכת עלתה זה הביא לי חלון והיה כתוב בו ככה..no aiglx extension for your graphics card , sorry no 3d desktopהכרטיס מסך שלי הוא 6600GT 2)איך אני מתחבר לאינטרנט ב knoppix ? (אין לי ראוטר)תודה לעוזרים
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים גם לי זה לא עובד.ניסיתי על 7900GT ועל 6800XTנראה שזה בגלל שהם לא משתמשים בדרייברים של nvidia בגלל בעיות של הרשאותניסיתי לעשות apt-get לדרייברים וזה עבד אבל אני לא מתליח לגרום לזה לעבוד.יש רעיונות?(אגב יש דיסק של knoppix שמותאם לגיימינג שיש לו את הדרייברים של נוידיה אבל לא יצא לי לנסות אותו עדיין)
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר ניסיתי לעשות apt-get לדרייברים וזה עבד אבל אני לא מתליח לגרום לזה לעבוד. זה עבד או לא? (אגב יש דיסק של knoppix שמותאם לגיימינג שיש לו את הדרייברים של נוידיה אבל לא יצא לי לנסות אותו עדיין) אשמח אם תתן לי קישור להורדה עוד בעיה שהפריעה לי זה שאי אפשר לראות סרטים עם כתוביות נורמלי...עד שהצלחתי להכניס כתוביות באחד מהתוכנות זה הראה אותם בגיבריש.. אולי יש איזה הפצה שבאה עם תוכנה נורמלית שאפשר לראות סרטים עם כתוביות בעברית..קזית אולי? ומה בקשר לאינטרנט? אני לא מצליח להתחבר עריכה: xmodule=vesa לא מאפשר 3D? תגיד לי בדיוק מה לרשום ואני אנסה..
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים זה התקין את הדרייברים אבל אני מקבלXGL Absent, checking for NVIDIANvidia Absent, checking for texture_from_pixmaptexture_from_pixmap absent, using Copy modeberyl: No composite extensionכשאני מנסה להפעיל אותוlink for knoppix gameshttp://www.games-knoppix.org/אגב, תכנס לאינטרנט עם התוכנה konqueror שעולה ברגע שאתה נכנס לknoppixזה אמור פשוט לעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.