עבור לתוכן

הדרך היעילה והזולה ביותר לפתור את הבעייה הבאה...

Featured Replies

פורסם

שלום,

כיום יש לי מחשב עם כרטיס מסך של רדאון 9200 עם יציאה של אס-וידאו ושל VGA . בטלויזיה שלי יש גם אס-וידאו וגם RCA.

קניתי כבל אס-וידאו לאס-וידאו ואני רואה מצויין את המסך של המחשב גם בטלויזיה וגם במסך הרגיל בו-זמנית ואין בכלל בעיות.

העניין הוא שאני קונה מחשב חדש עוד שבוע שבועיים עם כרטיס מסך של אינטל Integrated Extreme Graphics 2 o/b ובכרטיס הזה, כמו שציינו פה בפורומים, יש רק יציאת VGA, כלומר אוכל לחבר אותו רק למסך הרגיל ולא לטלויזיה!

חבל לי על ההשקעה של הכבל אס-וידאו(לא כזאת השקעה גדולה סה"כ 50 ש"ח בערך) אבל יותר בקטע של העבודה של תעלות בקיר וכאלה דברים וכבר הכל מחובר מ2 הכיוונים...

פתרונות אפשריים לבעייה:

1) פשוט להחליף את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולחבר אותו לחדש...(חסרונות: לא מתאים לגעת על ההתחלה במחשב חדש, הסתבכויות מיותרות)

2) לחפש ממיר איכשהו מVGA לאס-וידאו (אני לא שמעתי שיש דבר כזה , אם מישהו מכיר שיודיע לי בבקשה..)

3) לקנות מסך חדש למחשב משהו טוב של 21 אינץ' לדוגמא ואז אפשר יהיה להנות ממנו כמו שצריך...(חשוב לציין שגם הטלויזיה לא הכי בעולם ותיכננתי להחליף אותה הרבה זמן, אבל מצד שני אני מקבל עם המחשב החדש מקלדת ועכבר אלחוטיים, האם אני יוכל להנות מהם ולהבין את הכיתוב במחשב במרחק של נגיד מטר ממנו?)

אודה למי שיוכל לתת את דעתו לגבי הפתרון הכי יעיל לבעייה..

אפשרויות אחרות שלא ציינתיי פה יתקבלו בברכה...

השיקולים הם: השקעה כספית אל מול הנאה מהמחשב החדש.

פורסם

1) לא נראה לי שזה יתאים (מבחינת חיבור). ה9200 הוא AGP (ככל הנראה), ובחדש יש (ככל הנראה) חיבור PCI (אם בכלל).

2) אני לא מכיר דבר כזה. אצלי יש יציאה לטלויזיה 28' ולפעמים לא רואים את הכיתוב, אז קל וחומר לטלויזיה קטנה יותר.

3) עם הLX500 של לוג'יטק אפשר אפילו מחדר סמוך! אבל זה תלוי ביצרן ובדגם.

לי נראה שהכי פשוט, אם יש לך חיבור נוסף לPCI (מה שבד"כ קורה) הוא לקנות כרטיס מסך פשוט (אפשר אפילו לחפש באתר, במשומשים) עם יציאה לטלויזיה ולחבר אותו למחשב החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים