פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אני לא מבין את se, יש לה עשרות מכשירי mid-end... לא הגיע הזמן להשקיע קצת בhigh-end?
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים כמה מאוחר? בנתיים יש רק שמועות על "ווילמה" או משהו כזה.ובהחלט העיצוב מדהים! זה דבר אחד שאין לSE מתחרים.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים וזה הדבר שיכול להכניס להם המון כסף ונתח שוק ;Dבכל מקרה יש מלא שמועות על HIGH END מדהימים שיוכרזו "בקרוב"תוכל לקרוא פה:http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=133292&start=0
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר ווילמה? ממש לא, זה כבר ישן, אם אני זוכר נכון הווילמה זה היה השם קוד ל-W900.היום אנחנו מדברים על:מריה, סופיה, אלנה, ליזי
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים MID-END בסופו של דבר זאת קבוצת המכשירים הכי נמכרת, אז למה לקפח אם זה מה שמכניס להם אחלה כסף? (כמו שהאמריקאים אוהבים, רווח לא גדול על כל יחידה, אבל מכירה בכמויות גדולות).
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים ווילמה? ממש לא, זה כבר ישן, אם אני זוכר נכון הווילמה זה היה השם קוד ל-W900.היום אנחנו מדברים על:מריה, סופיה, אלנה, ליזיצודק, ווילמה היה לk800... אכן דיברתי על סופיה.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מאוד לא אהבתי את העיצוב. כל הטלפונים שלהם פשוט נראים אותו דבר. אז אם כבר אותו דבר, ה-RAZR למיניהם ובכלל המוטורולות אוכלים את כלום, לפי דעתי.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים נראה שהגו'יסטיק הזה לא כל כך נוח בכל מקרה הם הוסיפו פה את פונקציית track-id (מאפשר לזהות את השיר שמושמע ברדיו וכו') וזהו זה פאלפון בינוני
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים פאלאפון מסריח !!!!!ומה זה ווילמה לעזאזל?בס"דשם קוד של הHIGH-END הבא של סוני אריקסון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.