עבור לתוכן

[בקשה למפרט] מחשב למשחקים במקס' 4200 ללא מסך.יש לי כמה העדפות קטנות.

Featured Replies

פורסם

אני לא מחפש מחשב שיריץ לי משחקים מטורפים, פשוט שאת הממוצעים+ יפעיל מעולה.

מחיר מקסימלי 4200. דברים שאני לא צריך: מסך, רמקולים,כרטיס קול,עכבר,מקלדת וכרטיסי רשת.

רוצה שיהיה: צורב די.וי.די(גם לא משו מטורף), זיכרון ג'יגה לפחות אבל שיבוא בסלוט אחד כי אני רוצה לשים את ה-2 כרטיסי זיכרון שיש לי עכשיו, מארז עם USB קדמי והרד-דיסק לפחות 200 ג'יגה.

אם יש אפשרות להתפשר על משו לטובת משו אחר אז לא אכפת לי שההארד דיסק יהיה 150 ג'יגה.

אם אפשר לקבל יותר מהצעה אחת אני אשמח מאד. תודה רבה רבה לעוזרים, מעריך אנשים שתורמים מהידע שלהם.

גם אם למישהו יש חנות מומלצת שישלח לי בפרטי.

פורסם

מעבד:

AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX

מחיר: ¤661

אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם:

ASUS M2N-E

מחיר: ¤527

אחריות: שלוש שנים.

כרטיס מסך:

PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL

מחיר: ¤719

אחריות: שנה.

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤396

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤219

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤717

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU

מחיר: ¤761

מחיר סופי: ¤4056

מעבד חזק מאוד, כרטיס מסך טוב והוא יספיק לצרכים שלך, 2 ג'יגה זיכרון ומארז וספק מעולים..

מקווה שעזרתי...

פורסם

מפרט טוב, אבל מומלץ לחכות ל 8600GT/GTS, או לפחות לקחת X1950Pro.

ואפשר לרדת במארז ובספק ל Compucase 6A19 + HEC 400TRT, ולחסוך ככה 300 שקל.

פורסם

אם יש לו את התקציב תמיד יותר טוב לקחת מארז וספק יותר איכותיים.. פה זה נכנס לתקציב אז דחפתי.. אך אם אין לו צורך ויכול להסתפק במשהו פשוט אז שילך על זה.. הכול תלוי בו

פורסם
  • מחבר

איתי, תודה רבה לך. זה בדיוק מה שחיפשתי והמחיר מתאים לי.

עזרת לי מאד. :)

פורסם

המפרט שנבנה לך ע"י איתי מעולה, אמרת כרטיס מסך שיפעיל משחקים ממוצעים+ וזה יפעיל לך הרבה יותר מזה.. אומנם לא DX10 אבל זה לא שהמשחקים לא יפעלו אלא לא תוכל להנות מכל האפקטים של DX10.. האמת לא כל כך חשוב אם אתה לא גיימר כבר .. הכרטיס הוא כרטיס מומלץ.. בנוגע לזכרונות אני אישית סומך יותר על twinmos או kingstone גם אין כל כך הבדל במחיר 40 שקל יותר.. אבל איך שאתה מחליט..

פורסם

gskill שווים ל,twinmoss מבחינת אמינות וביצועים.. אין צורך להוסיף כסף בישביל חברה שווה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים