עבור לתוכן

בדיקת התכנות ליצור

Featured Replies

פורסם

ברצוני לבנות את המארז הבא:

מארז פול טאוור רגיל-6 5.25" 4 3.5"

אני מצרף לו ספק 450 וואט מיצור מקומי של חברה שמיצרת לאלביט ב MIL SPEC (תקן צבאי מחמיר ביותר)

מקרר אקטיבי למעבד- מבודד רעש מבוקר טרמוסטט לטמפרטורה של 0 מעלות הספק סילוק חום 300 וואט

(מעבד רגיל עובד בערך על 40 וואט בהרצה פראית ביותר של הגדלת המתח והשעון בעשרות אחוזים)

מצנן בעודף הקירור את האויר שבמארז על ידי מחליף חום

עדיין ידרשו מאורר הספק ומאורר לסירקולציה במארז לקירור הלוח

מחיר מיועד כ 1100 ש"ח לפני מע"מ

(הרווח שאני לוקח בחישוב הוא 100 שח כאשר מדובר על מהנדס שבונה את המערכת )

תוספת ללוח עם 2 מעבדים 200 ש"ח לערך

אני יכול לארגן מכירה עם חשבונית ומע"מ דרך חנות של חבר שלי

אתם חושבים שכדאי להתחיל בפרוייקט שכזה???

יש קונים???

המחיר הינו לפי תכן של 5 יחידות יצור לפחות

יתאים גם לAMD וגם ל P4 לפי התכנון ללא כל בעיה ובנוי לעבוד בשניהם כך שניתן להחליף לוח ומעבד ולעבוד עם סוג מעבד אחר בעתיד ללא שינוי במערכת.

אני שוקל אולי להשאיר את המארז עם הספק W300 הסיני שלו חיסכון של 150 ש"ח

תענו לי ענינית האם הייתם מעונינים לקנות מערכת מקצועית להרצה???? במחיר שכזה היא די יקרה אבל היא שמה בכיס כל מערכת מים שתעמידו מולה והן באות במחיר קרוב ל1000 ש"ח

פורסם

:-/ לא הבנתי כלום...

טוב נו בטח מישהו יסביר לי אחרי זה...

אבל נשמע טוב (lol)

פורסם
  • מחבר

מדובר במארז לאובר קלוקינג

מארז עם ספק חזק וסופר איכותי מיוצב ובדוק לפי תקנים צבאיים שקובר את אנטק ואחרים

למארז אני מוסיף מקרר הפועל עם מדחס וגאז קירור

זה יוריד את טמפ' המעבד ל0 לא חשוב באיזו המהרה אתה עובד

לפני שנתיים המעבד הראשון שעבר את ה 1 גיגה עבד בהמהרה מ750 ל 1100 עם מארז שכזה

זה היה כמובן AMD

בקיצור תענו לי אם מישהו בארץ יהיה מוכן לקנות דבר שכזה

פורסם

דבר ראשון אני חושב שיש לך טעות, מעבד של AMD פולט הרבה יותר ב-40 WATT, נראה לי שיותר בכיוון של כפול (במיוחד מומהר).

דבר שני, מה לגבי בידוד? הגנה מפני הצטברות נוזלים? אחריות?

דבר שלישי, תן מפרט מדוייק או לפחות לינקים לכל הרכיבים.

פורסם

אם היית אומר משהו שאתה הולך לבצע את הרעיון באופן פרטי אני לא חושב שהיה פה אחד שלא היה נותן לך את תמיכתו אבל לא קונים חתול בשק לדעתי אין טעם לדבר לפני שבנית בעצמך מספר של אב טיפוסים שכל אחד עבר שיכלולים ושופר יותר מקודמו לאחר מכן תעלה מפרט מדוייק של כל פריט ונתון במערכת

הכל מטפ' רמת לחות וביצועי מערכת ועד להרכב פיזי וחומרי של רכיב במארז הנ"ל

עוד משהו שאני חושב שאחרי שתהיה בטוח ברמת איכות גבוהה והצלחה של המוצר הוא צריך לעבור ביקורת נוקשה ע"י מומחים לדבר ואז לעלות עם תמונות וכל הפרטים לאתר אני חושב שרק אז עם נתונים מרשימים על ביצועים וכו' תוכל לשכנע אנשים לקנות מן מערכת שכזאת

אבל באופן כללי הרעיון נחמד מאוד

ניסית איי פעם משהו דומה ?

פורסם
  • מחבר

אז לגבי המומחיות

כמו שהסברתי בעבר אני מהנדס מכונות עם רקע עשיר במחשבים ובמערכות קירור.

אני מצאתי אפשרות ליצר ועשיתי חישוב כספי

כמו שהסברתי לגבי הספק 450 וואט אין כלום לבדוק בו - למה? כי הוא נבדק כל ידי תקן צבאי אמריקני אשר מחמיר מעבר לכל רמת בדיקה של טום או אננטק.

בקשר ללחות וגורמים אחרים ברור שרכיבי המערכת הקרובים לנקודת הטל (טמפ בה ישנה התעבות)

יבודדו מהאויר הדבר הזה הוא טריויאלי לגבי לכן לא טרחתי וציינתי זאת (קרא הודעות קודמות שלי)

לגבי פליטת החום אתה אכן צודק (רק היום קיבלתי את דיסק הנתונים מAMD שהזמנתי לפני חודשיים) אבל אכן ה XP1900+ פולט מקסימום 68 W אבל אין לי בעיה עם זה כי יש לי פי 4 מהעוצמה הדרושה לקירור וזאת ביחס לטמפ חוץ של 45 מעלות (זאת הטמפרטורה בה נבדק המדחס אותו אני מיעד למערכת)

לפני שאני מתחיל לקנות ולבנות אב טיפוס למערכת רציתי לקבל פיד-בק מכם האם יש לזה סיכוי

את הספק החברה תמכור לי רק במחיר סביר לחמישיה ומעלה בקניה בבודדת הם רוצים מחיר של פי 1.5 מהמחיר הרגיל.

(כי הם לא רוצים להתעסק עם נודניקים)

כמו שכתבתי בנושא - בדיקת תכן יצור - זהו מעין סקר שווקים האם מערכת במפרט של ספק טוב עם הרבה יציאות ויצוב מעולה

ומקרר חזק ומותקן היטב תהיה שווה ליצור??? האם גולשי הפורום יקנו מערכת שכזאת?

מערכת מים זה דבר פשוט ויפה עם סילוק חום נוצר פה אני מדבר על קירור !!! אני אוכל להוריד את המעבד ל0 בזמן ההרצה (וזה ברור שעוזר להריץ אותו).

מנתוני היצרן הוא יכול לעבוד יפה בטמפ' הזאת

לגבי כל השאר המארז יהיה בנוי על מארז פול טאוור רגיל עם דלתות צד כך שאין בעיה להרכיב לוח מצד א וכרטיסים מצד ב כל זאת תוך שמירה על שלמות הצנרת

(אני הולך על צנרת נחושת למניעת אפשרות דליפה ושמירה על מערכת LOCOST )

ניתן יהיה להוסיף למערכת בעת היצור כמו שאמרתי כבר פלטות קירור נוספות למעבד שני, דיסקים וכולי הכל ענין של כסף ואנחנו לא רוצים ליקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים