עבור לתוכן

האם אני יכול להתקין ויסטה ואיזה גרסה?

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא המפרט בחתימה.האם אני יכול להריץ ויסטה ואיזה גרסה? מה עליי לשדרג כדי שאוכל להריץ ויסטה בצורה טובה? הגרסה שהוצעה בשבילי ע"י VISTA UPGRADE ADVISOR היא גרסת הביסנס אבל היא הכי נמוכה תכלס כלומר כל הדברים למשתמש הביתי נמצאים בגרסאות היותר מתקדמות לא?

הקיצר תנו חוות דעתכם

תודה

גל

פורסם

תקנה את גירסת ההום פרימיום, זה כמעט אותו הדבר כמו הפרימיום רק יותר זולה, יש בה את כל האירו גלאס וכל זה....

פורסם
  • מחבר

אבל האם היא תתאים למפרט שלי?

פורסם

בלי בעיה

פורסם

המחשב שלך יעבוד מצויין עם כל גרסאות הויסטה. אני ממליץ לך לקנות את גרסאת ה Ultimate שמכילה הכל מכל כל. במידה וחסר לך כסף, תוכל להסתפק בגרסאת ה Home Premium.

תהנה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אבל...

ניסיתי להתקין את כל הגרסאות של ויסטה כולל ULTIMATE אבל הן עובדות לאט ועד שנכנסים לכל דבר לוקח קצת יותר זמן מXP לכן כנראה שהמפרט שלי עדיין חלש להרצת ויסטה כמו שצריך.אני שאלתי בעיקר כי חשבתי שאולי יש יותר מומחים ממני בנושא הזה.

כנראה שמיקרוסופט בכל זאת צודקת שהיא אומרת שעדיף שהמעבד יהיה יותר חזק וגם זכרון מומלץ הוא 2 גיגהבייט.

האם למישהו מכם יש בערך אותו מפרט כמו שלי ועובד עם ויסטה? אשמח לדעת חוות דעת ממי שיש לו מפרט דומה לשלי והויסטה עובדת לו טוב.

פורסם

אני עובד עם AMD ATHLON 2500+ גיגה זיכרון,וגירסת הום פרימיום ואין לי בעיות.

פורסם

הנה..

לחצו עליי

תלחצ

can you run it

ויביא לך אם המחשב שלך מספיק חזק בשביל ויסטה ...

פורסם

הנה..

לחצו עליי

תלחצ

can you run it

ויביא לך אם המחשב שלך מספיק חזק בשביל ויסטה ...

לא יודע למה, אבל הוא לא ממש החלטי במדד שלו לגבי מחשבים שונים. אני מאמין שהמחשב שלך יריץ ויסטה מצויין, ואם הוא לא מריץ, תן לנו עוד פרטים וננסה לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים