פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מאוד רצוי ע"מ להמנע מתופעות הזויות.חפש בפורום ובסטיקי..יש הרבה שאלות/חומר על זה.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר בעעעעעעע אני בבעיה אני לא יודע מאיפה להשיג עוד אחד כזהTranscend 1gb 667 mhz למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות?ואם אני שם של חברה אחרת איך הזכרון יעבוד?
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים בגדול אתה גם לא חייב אותו תדר/תיזמונים/חברה... ההמלצה היא שהזיכרונות יהיו כמה שיותר זהים מבחינת תיזמונים/תדר על מנת למנוע חוסר תאימות... מה שבטוח שאם תקנה זיכרון בעל אותם +- נתונים ולא מאותו חברה הסיכוים לחוסר תאימות יהיו נמוכים...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר אה אוקי תודה רבה על איזה אתם ממליצים לי?יש ברשותי את ה Transcend 1gb 667 mhzואני רוצה להוסיף לו סטיק איזה כדאי ועדיף חברה מהמרכז.ותגידו ksp אם אני רואה שהם לא עובדים על דואל צ'אנל יחזירו לי את הכסף? אני יודע זה לא שאלה הכי קשורה אבל בכל זאת.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים חברות לא חסר samsung/twinmos/adata וכו ... ותקנה עוד סטיק של 1GB ואם הזיכרונות לא יעבדו בdc מה שלא הכי סביר מקסימום תחליף לחברה/דגם אחר...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אבל בהחלט עלול להיות מצב שהבקר שלך ו/או הלוח לא "יקבלו" חוסר תאימות.כלומר קח בחשבון שזה יעשה לך בעיות,אף אחד לא מבטיח לך כלום,לכן אני מציע לך לסכם מראש עם החנות שאתה קונה,אבלאם לא יתאים או שיזכו אותך,או שתקח זוג שהוא DC מראש ואז אין בעיות בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.