עבור לתוכן

האם מעבדי AMD נשרפים? (מצורף סרטון)

Featured Replies

פורסם

פתחת לך עוד משתמש? זה ממש מתיש כבר לשמוע אותך, 'שכונה' ... אתה לא מוסיף ורק גורע מהפורומים.

הוידאו ישן ולא מייצג את המצב היום. כמו שאמרו לפני המצב היה הפוך בזמן הA64 והפרסקוטים. היום המצב שווה מבחינת טמפרטורות ועמידות.

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

. כמו שאמרו לפני המצב היה הפוך בזמן הA64 והפרסקוטים. היום המצב שווה מבחינת טמפרטורות ועמידות.

זה לא PRESSCOT, זה PRESSHOT.

אף אחד פה לא מסיק מהקטע וידאו הזה כלום, תשים לב שלא אמרתי שום דבר שטוען שזה נכון להיום (השאלה הייתה אם זה עדיין ככה) הבנתי שלא אבל אשמח לקבל הסבר על אופן הפעולה של המגן הזה. תודה :).

אני לא זוכר כרגע איך בדיוק קוראים לזה (אני יודע...), אבל במפעל הייצור קובעים במעבד עצמו טמפ', ממה שאני יודע בחלק ממעבדי אינטל (אולי כולם) היא 100, שבה המעבד פשוט מפסיק לעבוד כדי שלא ישרף. לכן במעבדים כאלה אין שום סיכוי (או מזערי ביותר) שישרף מעבד כלשהו עם המנגנון הגנה הזה.

פורסם

ב90 מעלות המעבד כבה.

פורסם

ברוב המקרים INTEL זה מעבד יקר ליד AMD .

עזבו בולשיט "מחיר ותמורה"

אם היה כסף מי היה קונה AMD ? חרא של מעבד חרא של חברה .

אם הקונרו היה עולה 120 130 דולר מי היה קונה את הכפול ליבה המעפן של AMD .[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 22:27:34

אם הקונרו היה עולה 120 130 דולר מי היה קונה את הכפול ליבה המעפן של AMD .

פורסם
:s07:
פורסם
  • מחבר

אם הקונרו היה עולה 120 130 דולר מי היה קונה את הכפול ליבה המעפן של AMD .[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 22:27:34

אם הקונרו היה עולה 120 130 דולר מי היה קונה את הכפול ליבה המעפן של AMD .

הייתי ממליץ לך לבדוק השוואות בין ה P4 לבין ה ATHLON לפני שאתה מביע דעה כזו

פורסם

עזוב נו

AMD זה חיקוי של אינטל

אפילו התושבת F שלהם דומה ל 775

אם היה לי כסף הייתי קונה מעבד C2D בלי לחשוב פעמיים .

רק המעבדים של AMD יש מחירי מציאה

פורסם

גם אתה נהיית מבין גדול ?

טכנאי מחשבים נולד 4

סליחה אני מכיר אותך ?

יכול להיות שנעלבת ? (למרות שכתבתי מפורשות שאין לך שום סיבה). במיקרה דווקא נחתת על מישהו שדי מבין, שאת הודיאו הזה ראה ביום שהוא יצא, מישהו שמזגזג בין אינטל לAMD כי הוא קונה מה שהכי כדאי ולא לפי שיטות מאוד בוגרות כמו : מה שהכי זול , מה שהכי חזק , מה שמתחיל בA או מה שמתחיל בI.

ועם משפטים כאלו:

"אפילו התושבת F שלהם דומה ל 775" אני עוד היתי חושב שאתה מבדרן נולד 4 , או תחרות של מי ירשום הכי הרבה קללות בתרד אחד (המשפטים הבאים שלך).

תתבגר ידידי.

פורסם

אחחח... הימים של AMD לא היו הגנות תרמיות בשיט. עדיין מעבדים שולטים.

עם כל הצער שבתמונות, זו היתה התקופה בה AMD שחררה מעבדים שהיו מוצלחים יותר מאלו של Intel.

ה K7 בעלי ליבות ה Thunderbird וה Palomino - שום פנטיום 4 מדור ראשון לא הגיע לקרסוליים של הבהמות האלה.

היום תנסה להדליק מערכת מבוססת על מעבד AMD כשאין עליו גוף קירור, תוך 3-4 שניות היא תיכבה מיידית.

פורסם

תכבה = תשרף

פורסם

תכבה = תשרף

אתה מוכן להפסיק כבר עם השטויות שלך ולעוף מפה?!

פורסם

למה, הוא משעשע...

פורסם

לא אותי. כבר שחוק הקטע. הבנו. מצחיק. חה!

עכשיו שיילך... כבר טחן ת'מוח עם ההבלים שלו. ברור לי שהוא עושה את זה בכוונה, אבל זה כבר מאוס. :screwy:

פורסם

גם אני זוכר את התקופה שכשאמרו AMD דיברו על חלקיק מהשמש,לא יודע איך זה היה פעם אבל כשקניתי ב 2003 את ה אלטון 2500 בעל ליבת ה ברטון, שמשמש אותי עד היום,אין לו שום בעיה של חום,חוץ מזה מה טעם להפעיל מעבד בלי גוף קירור? זה לא אומר כלום.

כולנו זוכרים את מעבדי הפרסקוט ואת ה ירידות עליהם על כך שהם יכולים לחמם ביצה.

ולזה שאומר AMD זה חרא ומעבדים חרא,אני חושב שאתה רק מנסה לעצבן כי אתה לא ממש מבין בעניין ורק רוצה לומר משהו.

AMD נלחמה באינטל תחילה במחירים ובתקופת ה אטלון היא עלתה על אינטל.

רק אחרי שאינטל הוציאה את מעבדי ה C2D היא הייתה חזקה יותר,אבל AMD עדיין שומרת על המחיר שלה,חוץ מזה AMD עשתה פעם אחת מהפך ויכולה לעשות זאת שוב.

פורסם

למה, הוא משעשע...

כן צחוקים איתו

ואם משהו שלא מבין כלום במחשבים ומעבדים נכנס וקורא את השטויות שלו.

ממש יהיה מצחיק!

זאת הרמה שאתם רוצים בפורום?

לא עדיף לתת איזה באן שנתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים