עבור לתוכן

האם מעבדי AMD נשרפים? (מצורף סרטון)

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הסרטון הזה:

הוא משווה בין P4 ל ATHLON ורואים שם שכל המעבדים של אינטל שורדים, וכל המעבדים של AMD נשרפים

זה נכון גם למעבדים של היום? כי זה שיקול בקנייה (איזה מעבד יותר אמין במקרה של תקלה בקרור, מעבד לא אמור להישרף אם במקרה נתקע לך המאורר).

• תגובות 34
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק כמו ש amd נשרפים גם של אינטל יכולים...

וחוץ מזה מזה כל כך משנה? אתה מתכוון להרכיב מחשב בלי היטסינק?

פורסם
  • מחבר

בדיוק כמו ש amd נשרפים גם של אינטל יכולים...

וחוץ מזה מזה כל כך משנה? אתה מתכוון להרכיב מחשב בלי היטסינק?

לא ברור שלא אבל אם המאורר מפסיק לעבוד אני לא רוצה שהמעבד והלוח אם יצלו.

הסרט הזה בן 5.5 שנים

http://www.tomshardware.com/2001/09/17/hot_spot/page6.html

אין בו שום דבר עדכני ואין בו שום דבר שנכון להיום.

המעבדים של היום לא ימותו אם יורידו מהם את הHEATSINK?

פורסם

לא, הם מגיעים לטמפ' מסויימת בה הם מכבים את עצמם.

פורסם

זה כל כך ישן ,מאז דווקא המעבדים של אינטל היו יותר חמים משל AMD.(לא יודע מה המצב כיום)

פורסם

יש פיצר מסויים שהיה קיים כבר אז אצל אינטל אבל לא אצל AMD שבטמפ' מסויימת מקפיא למעשה את המעבד מכל פעולה.

כיום יש את זה לשניהם, ככה שהסרטון כבר לא משקף שום דבר.

ומה יגרום לך להוריד את הקירור מהמעבד באמצע פעולה? |:

פורסם
  • מחבר

יש פיצר מסויים שהיה קיים כבר אז אצל אינטל אבל לא אצל AMD שבטמפ' מסויימת מקפיא למעשה את המעבד מכל פעולה.

כיום יש את זה לשניהם, ככה שהסרטון כבר לא משקף שום דבר.

אתה בטוח שיש את זה לשניהם?

ומה יגרום לך להוריד את הקירור מהמעבד באמצע פעולה? |:

לפעמים ברגעים של שיעמום בא לי לפעמים :) חחח סתם, שתי סיבות 1 לידע כדי לדעת מה לענות כששואלים אותי " אבל המעבדים של AMD נשרפים" 2 אם המאורר נתקע(שאת זה כבר רשמתי בהודעה הראשונה)

?

פורסם

זה ידוע שהמעבדים של אינטל יותר אמינים בקטע הזה

מה חדש ?

פורסם

מה ידוע ? זה משהו שהיה רלוונטי לפני 6 שנים, ככה זה , סטיגמות לא עוברות מהר. פעם גם AMD היה המעבד הכי גרוע בשוק ובצורה משמעותית (לפני יותר מ 10 שנים) והיתה גם תקופה שSIS היתה ערכת השבבים הכי טובה בשוק לאינטל. זה ההבדל בין אנשים עקביים ומבינים לבין חובבנים שחיים על סטיגמות ;) (בצחוק כן?)

פורסם

גם אתה נהיית מבין גדול ?

טכנאי מחשבים נולד 4

פורסם
  • מחבר

מה ידוע ? זה משהו שהיה רלוונטי לפני 6 שנים, ככה זה , סטיגמות לא עוברות מהר. פעם גם AMD היה המעבד הכי גרוע בשוק ובצורה משמעותית (לפני יותר מ 10 שנים) והיתה גם תקופה שSIS היתה ערכת השבבים הכי טובה בשוק לאינטל. זה ההבדל בין אנשים עקביים ומבינים לבין חובבנים שחיים על סטיגמות ;) (בצחוק כן?)

כן אבל השאלה היא להיום, אני מאמין שהיום הם כבר לא נשרפים אבל מישהו יכול להביא לי בבקשה לינק לטקסט שאומר את זה? (חיפשתי בGOOGLE ולא מצאתי)

פורסם

מה שICE2K אמר נכון.

בדיוק כמו שפעם כולם (לא כולם, אבל הרוב המוחלט) היו הולכים על P4 כי ממה שהם שומעים זה טוב (וסדרת הATHLON הייתנ יותר\הרבה יותר טובה),

אז הם תמיד ילכו על אינטל, ולא משנה מה תגיד להם.

אותו דבר עם העניין הזה. כמה מעבדים של AMD באותה תקופה לא היה להם את זה ולכמה של INTEL היה. מאז חושבים שעד היום כל המעבדים של AMD נשרפים בהפעלה ראשונה ושאמינים כמו בורקס שקונים אצל מוחמד בכיכר, וP4 בחיים לא מתחממם, אמין בטירוף....

למעשה, הATHLON היה יותר טוב ויותר קריר.

מסקנה: לקרוא ולהתעדכן לפני שמסיקים מסכנות.

ובטח ובטח שלא להסתמך על קטעי וידאו שעשו לפני 6 שנים, ועוד להסיק מזה על המעבדים החדשים של AMD....

פורסם
  • מחבר

מה שICE2K אמר נכון.

בדיוק כמו שפעם כולם (לא כולם, אבל הרוב המוחלט) היו הולכים על P4 כי ממה שהם שומעים זה טוב (וסדרת הATHLON הייתנ יותר\הרבה יותר טובה),

אז הם תמיד ילכו על אינטל, ולא משנה מה תגיד להם.

אותו דבר עם העניין הזה. כמה מעבדים של AMD באותה תקופה לא היה להם את זה ולכמה של INTEL היה. מאז חושבים שעד היום כל המעבדים של AMD נשרפים בהפעלה ראשונה ושאמינים כמו בורקס שקונים אצל מוחמד בכיכר, וP4 בחיים לא מתחממם, אמין בטירוף....

למעשה, הATHLON היה יותר טוב ויותר קריר.

מסקנה: לקרוא ולהתעדכן לפני שמסיקים מסכנות.

ובטח ובטח שלא להסתמך על קטעי וידאו שעשו לפני 6 שנים, ועוד להסיק מזה על המעבדים החדשים של AMD....

אף אחד פה לא מסיק מהקטע וידאו הזה כלום, תשים לב שלא אמרתי שום דבר שטוען שזה נכון להיום (השאלה הייתה אם זה עדיין ככה) הבנתי שלא אבל אשמח לקבל הסבר על אופן הפעולה של המגן הזה. תודה :).

פורסם

AMD זה חרא של מעבד תכלס

אני קונה אותו כי הוא זול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים