עבור לתוכן

עזרה בקשר למודם שמתחבר לכרטיס רשת

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר.

אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו..

אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ?

אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5)

והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ?

תודה לכם ;)

פורסם

בנודגע לשאלתך הראשונה.. לא ידוע לי על מודמים שכאלו שיש בהם רק חיבור USB, ולכן אשארי את השאלה ליותר מנוסים ממני.

בנוגע לשאלתך השניה - היתרון הגדול של חיבור הרשת הוא כאשר אתה מחבר יותר ממחשב אחד ואז אתה מחבר את המערכת דרך HUB , או מתעסק עם רוחב פס גדול מאוד.

אני אישית מעדיף באינטרנט המהיר דווקא להשתמש ב usb, מהסיבה הפשוטה שהוא מתחבר במהירות ובלי יותר מדי סיבוכים.

פורסם

אני אישית מעדיף באינטרנט המהיר דווקא להשתמש ב usb, מהסיבה הפשוטה שהוא מתחבר במהירות ובלי יותר מדי סיבוכים.

אני חולק על דעתך...

המודם שלי (motorola 4200) מתחבר לכרטיס רשת, ואין צורך בשום דרייברים.

בנוסף, מודם usb לוקח הרבה יותר משאבים מהמעבד בגלל חוסר בכרטיס רשת.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לחבר כמה מחשבים אלא רק מחשב אחד, במקרה הזה מה כדאי ?

וכשאתה אומר משאבים אתה מתכוון לזיכרון ?

פורסם

מודמי USB נחשבים ללא יציבים, והיה לי אחד, חרא של מודם {אולי רק הוא}

אני ממליץ לך על האלקטל {היה לי אותו פעם} או על PCI {פנימי}

יאיר

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז נגיד ככה

אני רוצה לחבר רק למחשב אחד והכי חשוב שלא יתנתק מהאינטרנט.

מה הכי משתלם ?

(מצטער על הטירחה)

פורסם

למה בדיוק אתה מתכוון שלא יתנתק?

אם אתה מתכוון שלא יתנתק כתוצאה מתקלה , אני יכול להבטיח לך שחיבור מחשב לאינטרנט בעזרת כרטיס רשת ומודם שמחובר בעזרת כרטיס רשת הוא החיבור האמין והטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

כן לזה התכוונתי.

אתם יכולים להמליץ לי על אחד כזה ? (אם אפשר גם לציין את המחיר)

פורסם

כן,

כרטיס רשת-פשוט- 50-80 ש"ח

מודם- יש את אלקטל שהבנתי שהוא הכי טוב, קונים אותו מבזק-סטור, היה פעם מבצע של 2XX שקל, לא יודע כמה זה היום.

כאשר אתה מתחבר לספק כלשהו הם {הספק} מביא לך מודם USB {בדר"כ}

יאיר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם ;)

פורסם

ראשית חולק על כך שחיבור רשת יציב יותר או מהיר יותר

חיבור USB במחשב חזק לא פחות אמין ולא פחות יציב ! הבחירה היא תמיד לפי רצון המשתמש

אני אישית מחובר דרך USB ואין לי שום בעיה אדרבה אחלה חיבור המאפשר שיתוף פשוט ומחוברים לאותו מחשב 3 מחשבים נוספים ברשת

לגבי כרטיס רשת ממליץ על כרטיס אלקטק עולה 35 ש"ח

פורסם

תרשה לי גם לחלוק על זה שחיבור usb יציב ואמין לא פחות מכרטיס רשת ,מודם usb זהו פתרון זול למי שלא מוכל להשקיע בקניית מודם

חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת כמו האלקטל.מודמי usb ידועים כעושי צרות גוזלים משאבי מערכת במיוחד אם יש לך מחשב חלש וגם במקרים

מסויימים אם יש לך גם מחשב חזק אני אתן לך דוגמה לחבר שלי שמו מודם usb של רוטל מדובר מחשב פנטיום 4 2gh לאחר החיבור המחשב

לא תיפקד כמו שצריך בקושי זז ה-cdrom הפסיק לקרוא דיסקים בקיצור המחשב נהיה עגלה אך הפלא ופלא לאחר ניתוק המודם מכניסת ה-usb המחשב התעורר לחיים חבר שלי החזיר את המודם לרוטל הלך וקנה אלקטל חיבר אותו לכרטיס רשת ומאז אין שום בעיות.

לי החליפו את האורכית לאלקטל בשום מקרה לא הייתי מסכים שיתנו מודם usb או pci פנימי מה אני צריך להכניס ראש בריא למיטה חולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים