פורסם 2007 במרץ 2518 שנים יאללה להגיב.. סתם מעניין אותי מה אתם חושבים.. מה חושבים? אתה שואל מה הכי טוב ודברים כאלה זה לא דעה, זה עובדה :
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר זאת דעה ועוד איך!!! כי יש אנשים שהעדיפות העליונה שלהם היא מכיר.. יש כאלה שמעדיפים על פי עיצוב ויש כאלה עלפי איכות.. ואני שואל בהתחשב בהכל יחד מה אתם הכי מעדיפים..אז כך שהשיכולים של כל אחד יהיו שונים וגם המכשיר שהם מעדיפים..מבין גבר?וDEEKAY בארץ הכי זול האייפוד אם אני לא טועה.. 1300 ש"חאבל האיי אודיו יקר מימנו בממש קצת.. 1400 אז ככה שהבדל המכיר בינהם לא כזה משמעותי..והקריאייטיב גם לא בהרבה .. 1450..
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים פיקה נמנע מלהצביע, שכן אין דבר כזה "הטוב ביותר"לכל נגן הצדדים החזקים שלו.פיקה גם תוהה למה לא מוזכר כאן הג'יגביט של טושיבה שנותן תמורה מדהימה, 60 ג'יגה ב 1400 שקל עם הקלטה מהטלויזיה, ועוד.הבעיה היחידה איתו שהוא תומך רק WMV.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים זאת דעה ועוד איך!!! כי יש אנשים שהעדיפות העליונה שלהם היא מכיר.. יש כאלה שמעדיפים על פי עיצוב ויש כאלה עלפי איכות.. ואני שואל בהתחשב בהכל יחד מה אתם הכי מעדיפים.. אז כך שהשיכולים של כל אחד יהיו שונים וגם המכשיר שהם מעדיפים..מבין גבר? וDEEKAY בארץ הכי זול האייפוד אם אני לא טועה.. 1300 ש"ח אבל האיי אודיו יקר מימנו בממש קצת.. 1400 אז ככה שהבדל המכיר בינהם לא כזה משמעותי.. והקריאייטיב גם לא בהרבה .. 1450.. טוב יותר - איכות! נ-ק-ו-דה. זה לכל אחד יש את הצרכים שלו, זה משהו אחר, אבל כאשר אתה משווה נגן אחד לשני, אז משווים את איכותו של הנגן. ביקע י'בוט, תגבה אותי
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים פיקה נמנע מלהצביע, שכן אין דבר כזה "הטוב ביותר"לכל נגן הצדדים החזקים שלו.פיקה גם תוהה למה לא מוזכר כאן הג'יגביט של טושיבה שנותן תמורה מדהימה, 60 ג'יגה ב 1400 שקל עם הקלטה מהטלויזיה, ועוד.הבעיה היחידה איתו שהוא תומך רק WMV.הוא נמכר בארץ? איפה?והמחיר שנתת זה תרגום מדולרים או מחיר שראית בארץ?ומבחינת נגני HD, ה-Cretive ZV:M מנצח.גם ה-iAudio X5\L הוא אופציה מעולה.נגני פלאש זה כבר סיפור אחר.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר פיקה נמנע מלהצביע, שכן אין דבר כזה "הטוב ביותר"לכל נגן הצדדים החזקים שלו.פיקה גם תוהה למה לא מוזכר כאן הג'יגביט של טושיבה שנותן תמורה מדהימה, 60 ג'יגה ב 1400 שקל עם הקלטה מהטלויזיה, ועוד.הבעיה היחידה איתו שהוא תומך רק WMV.התכוונתי הטוב ביותר לדעתך.. מה אתה מעידף.. מה אתה היית רוצה שיהיה לך בוא נגיד.......ולגביי התושיבה בכלל לא ידעתי שהוא קיים =\ אבל הבאתי את האופציה של"אחר"
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מה הנגן הטוב ביותר מבחינת עיצוב , מכיר(?!?! ???) (בארץ) ואיכות מן הנגנים הבאים לדעתכם?
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים שכחת את נגני ה - ARCHOS !!!!ARCHOS 604 , מבחינתי, הטוב מכולם. אגב נבחר לנגן השנה בעולם.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אני חושב שהוא התכוון למחיר.חבל שמילה בסיסית כזאת הוא לא יודע לכתוב נכון, וכנראה שהוא באמת לא יודע אם הוא חזר על הטעות כמה פעמים.פותח הדיון, אם אפשר תתקן את זה כדי שיוכלו להבין אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.