פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אספן בובות הומוסקסואל. אבל לא סתם אספן....אספן בבות של נאצים הומואים.נו? מי אמר שכל הטובים תפוסים?!עכשיו תסבירו לי. דבר כזה קורה בין לילה או שאחד מתחיל לאסוף ברביות עד שהוא בונה את דרכו לעבר בובות נאצים הומואים?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר אני לא מגלה את המקורות שלי. מה כן, ראיתי את זה לפני כמה שנים ונחתתי על זה במקרה עכשיו בגוגל.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אני לא מגלה את המקורות שלי. מה כן, ראיתי את זה לפני כמה שנים ונחתתי על זה במקרה עכשיו בגוגל. חחחחחחחחחחחחח זה אומר הכול :]
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים עוד סיבה לא להסתכל על הדבר הזה :-[רגע, אין פה איזה סטירה פנימית? הומוסקסואל נאצי?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר אין שום סתירה פנימית. אחוז מסויים באוכלוסיה תמיד יהיה כזה. הייתה אפילו תכנית ששידרו ביום השואה על הומוסקסואליים במשטר הנאצי. רומל, קצין SA (שנרצח בליל הסכינים הארוכות) היה הומוסקסואל מוצהר ו"חבר" קרוב של היטלר בעת התגבשות המפלגה קצת לפני שעלתה לשלטון. בנוסף, סופר בתכנית על צעירי היטלר, שהיו יוצאים למחנאות יחד והיו... מביאים אחד בשני בתחת. :-X
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אין שום סתירה פנימית. אחוז מסויים באוכלוסיה תמיד יהיה כזה. הייתה אפילו תכנית ששידרו ביום השואה על הומוסקסואליים במשטר הנאצי. רומל, קצין SA (שנרצח בליל הסכינים הארוכות) היה הומוסקסואל מוצהר ו"חבר" קרוב של היטלר בעת התגבשות המפלגה קצת לפני שעלתה לשלטון. בנוסף, סופר בתכנית על צעירי היטלר, שהיו יוצאים למחנאות יחד והיו... מביאים אחד בשני בתחת. :-Xצעירי היטלר - הקבוצות ההיטלראיות?כמו צופים וכאלה?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים כן... hitlerjugendhttp://en.wikipedia.org/wiki/Hitler_Youthרק אל תשכח שההבדל מהצופים הוא שהם מביאים בתחת אחד לשני.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר צר לי לאכזב אותך, אבל גם בצופים (לא ידוע לי על בארץ) היו והיו מקרים של חניכים ומדריכים מנהלים רומנים הומוסקסואליים. אני הייתי בנוער עובד, שם מדריכים וקומונרים סתם היו מזדיינים בטיולים.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים למזלי הייתי בצופים יום אחד בכיתה ה', והבנתי שלשיר "קווא קווא דה לא הומה(ו)" זה לא בשבילי.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים אבל בתכלס, זה קקה מה שיש פה, אין על Pianeri\pianeruאיך לעזאזל כותבים ת'אות הזו? (נו את יודעת... ehh לא יודע איך לכתוב את הביטוי של זה בכלל :-X )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.