עבור לתוכן

כנראה אחד הדברים הכי מוזרים שראיתי בחיים שלי. WTF?

Featured Replies

פורסם

אספן בובות הומוסקסואל. אבל לא סתם אספן....

אספן בבות של נאצים הומואים.

נו? מי אמר שכל הטובים תפוסים?!

עכשיו תסבירו לי. דבר כזה קורה בין לילה או שאחד מתחיל לאסוף ברביות עד שהוא בונה את דרכו לעבר בובות נאצים הומואים?

• תגובות 46
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והשאלה היא איך הגעת לזה :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אני לא מגלה את המקורות שלי. מה כן, ראיתי את זה לפני כמה שנים ונחתתי על זה במקרה עכשיו בגוגל.

פורסם

אני לא מגלה את המקורות שלי. מה כן, ראיתי את זה לפני כמה שנים ונחתתי על זה במקרה עכשיו בגוגל.

חחחחחחחחחחחחח זה אומר הכול :] :lol:

פורסם

כמה שזה הזויי :screwy: :screwy:

פורסם

סליחה, אבל לא כל הבובות שלו הומוסקסואליות, רק 5 או 6 מהן :nono:

פורסם
  • מחבר

עכשיו מה באמת מפחיד? שאחד מהם דומה לאקס שלי. :o

פורסם

עוד סיבה לא להסתכל על הדבר הזה :-[

רגע, אין פה איזה סטירה פנימית? הומוסקסואל נאצי?

פורסם
  • מחבר

אין שום סתירה פנימית. אחוז מסויים באוכלוסיה תמיד יהיה כזה. הייתה אפילו תכנית ששידרו ביום השואה על הומוסקסואליים במשטר הנאצי. רומל, קצין SA (שנרצח בליל הסכינים הארוכות) היה הומוסקסואל מוצהר ו"חבר" קרוב של היטלר בעת התגבשות המפלגה קצת לפני שעלתה לשלטון. בנוסף, סופר בתכנית על צעירי היטלר, שהיו יוצאים למחנאות יחד והיו... מביאים אחד בשני בתחת. :-X

פורסם

כן, זה מה שקורה, בהתחלה אתה הומו אחרי זה נאצי, אבולוציה.

פורסם

אין שום סתירה פנימית. אחוז מסויים באוכלוסיה תמיד יהיה כזה. הייתה אפילו תכנית ששידרו ביום השואה על הומוסקסואליים במשטר הנאצי. רומל, קצין SA (שנרצח בליל הסכינים הארוכות) היה הומוסקסואל מוצהר ו"חבר" קרוב של היטלר בעת התגבשות המפלגה קצת לפני שעלתה לשלטון. בנוסף, סופר בתכנית על צעירי היטלר, שהיו יוצאים למחנאות יחד והיו... מביאים אחד בשני בתחת. :-X

צעירי היטלר - הקבוצות ההיטלראיות?

כמו צופים וכאלה?

פורסם

כן...

hitlerjugend

http://en.wikipedia.org/wiki/Hitler_Youth

רק אל תשכח שההבדל מהצופים הוא שהם מביאים בתחת אחד לשני.

פורסם
  • מחבר

צר לי לאכזב אותך, אבל גם בצופים (לא ידוע לי על בארץ) היו והיו מקרים של חניכים ומדריכים מנהלים רומנים הומוסקסואליים. אני הייתי בנוער עובד, שם מדריכים וקומונרים סתם היו מזדיינים בטיולים.

פורסם

למזלי הייתי בצופים יום אחד בכיתה ה', והבנתי שלשיר "קווא קווא דה לא הומה(ו)" זה לא בשבילי.

פורסם

אבל בתכלס, זה קקה מה שיש פה, אין על Pianeri\pianeru

איך לעזאזל כותבים ת'אות הזו? (נו את יודעת... ehh לא יודע איך לכתוב את הביטוי של זה בכלל :-X )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים