עבור לתוכן

בעיות ב"נעה מחשבים"

Featured Replies

פורסם

כן, ואז הם אומרים שלא, ומגיע עוד יום יומיים... ואחרי זה עוד יום יומיים ואחרי זה...

פורסם

כן, ואז הם אומרים שלא, ומגיע עוד יום יומיים... ואחרי זה עוד יום יומיים ואחרי זה...

תמיד מביאים לך את זה ברגע הלא מתאים...

העיקר כסף הם מקבלים לאותו יום, אותנו הלקוחות מעכבים אותנו בתדערות מסויימת

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום.

קראתי את סיפורו של הלקוח לגבי כרטיס המסך של BFG וברצוני להבהיר את הנושא.

כרטיסי המסך 8800 של חברת BFG בגירסת OC הרגילה הופסקו לשיווק מכיוון שהוחלפו לגירסת OC2 על ידי היצרן.

מכיוון שאנו הנציגים של החברה בארץ ומייבאים את הכרטיסים ישירות מהיצרן כאשר המלאי של היצרן נגמר לנו אין יכולת להשיג את הכרטיסים.

עם זאת כל הלקוחות אשר הזמינו גירסת OC וטרם קיבלו שודרגו אוטומטית ללא תוספת מחיר לגירסת OC2 שהינה החזקה בעולם.

בודדים הלקוחות אשר עוכבו באספקת הכרטיסים והפיצוי בשדרוג לגירסת OC2 הינו פיצוי הולם ומרשים.

עשרות כרטיסי BFG מסידרת 8800 כבר נמסרו בארץ ועוד מאה כאלה ישווקו במהלך השבוע הקרוב.

ברצוני להודות על התמיכה במותג על ידי הלקוחות בשמי ובשם BFG.

כולי תקווה כי תפיקו את המיטב מהכרטיסים המדהימים הללו.

לגבי הבחור הספציפי אשר פתח את התראד - אני מזמין אותך לקבל כרטיס OC2 ללא כל תוספת עוד השבוע.

ולכל האחרים אשר לא ביקרו עדיין בחנות אתם מוזמנים לבוא ולראות את תצוגת החומרה הגדולה ביותר הקיימת במדינת ישראל.(ולא תצוגה וירטואלית).

מי שביקר כבר בחנות יודע על מה אני מדבר.

בברכה

יובל יריב - נעה מחשבים.

פורסם

זאת תגובה לעיניין :xyxthumbs:

רק קצת באיחור

פורסם

חבל רק שההודעה הזו מגיעה לאחר פתיחת הדיון... שהרי בהתחלה כנראה הוא היה צריך להוסיף 300 שקל (אחרת הוא לא היה מרגיש צורך להתלונן פה). מעניין אם אחרים עם אותה בעיה שלא נגישים לפורומים גם זכו ל"יחס" הזה.

פורסם

אין ספק שלאינטרנט יש השפעה.

אפשר היה לראות אותו דבר גם בפורום אחר בארץ שעסק בתחום הצילום שבו נתנו את הבמה לאנשים לבקר חנויות ובזכות הביקורות שפורסמו שם הרבה אנשים זכו לשירות שהגיע להם מראש.

פורסם

אולי עוד יפתחו אשכול בפורום הזה

"אשכול תלונות"

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום.

קראתי את סיפורו של הלקוח לגבי כרטיס המסך של BFG וברצוני להבהיר את הנושא.

כרטיסי המסך 8800 של חברת BFG בגירסת OC הרגילה הופסקו לשיווק מכיוון שהוחלפו לגירסת OC2 על ידי היצרן.

מכיוון שאנו הנציגים של החברה בארץ ומייבאים את הכרטיסים ישירות מהיצרן כאשר המלאי של היצרן נגמר לנו אין יכולת להשיג את הכרטיסים.

עם זאת כל הלקוחות אשר הזמינו גירסת OC וטרם קיבלו שודרגו אוטומטית ללא תוספת מחיר לגירסת OC2 שהינה החזקה בעולם.

בודדים הלקוחות אשר עוכבו באספקת הכרטיסים והפיצוי בשדרוג לגירסת OC2 הינו פיצוי הולם ומרשים.

עשרות כרטיסי BFG מסידרת 8800 כבר נמסרו בארץ ועוד מאה כאלה ישווקו במהלך השבוע הקרוב.

ברצוני להודות על התמיכה במותג על ידי הלקוחות בשמי ובשם BFG.

כולי תקווה כי תפיקו את המיטב מהכרטיסים המדהימים הללו.

לגבי הבחור הספציפי אשר פתח את התראד - אני מזמין אותך לקבל כרטיס OC2 ללא כל תוספת עוד השבוע.

ולכל האחרים אשר לא ביקרו עדיין בחנות אתם מוזמנים לבוא ולראות את תצוגת החומרה הגדולה ביותר הקיימת במדינת ישראל.(ולא תצוגה וירטואלית).

מי שביקר כבר בחנות יודע על מה אני מדבר.

בברכה

יובל יריב - נעה מחשבים.

איך תסביר את העובדה שיש זמין בארץ 8800GTS שלהם בגירסה הקודמת?

פורסם

את זה כל אחד יכול להסביר -שאריות מלאי..

פורסם

לא ידידי - אצל היבואן (אני דילר).

פורסם

אז נשאר ל CDLOG במלאי (נעה מיבאים בעצמם את מוצרי BFG).

פורסם

ואצל יבואן אין מצב שישארו עוד כמה יחידות שהחנויות לא קנו?

פורסם

שכל החנויות בארץ ילמדו מזיגזג / נועה

שתי חנויות מעולות

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אבל אכן, צריך שיהיו יותר חנויות מחשבים שמיועדות לקהל צרכנים מבין, מאשר כל החנויות השכונתיות / פריסה ארצית עם רכיבים סטנדרטים. אולי ככה תהיה באמת תחרות רצינית ואז יאצלו לשפר את השירות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים