עבור לתוכן

בעיות ב"נעה מחשבים"

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. ביצעתי הזמנה מ"נעה מחשבים"בתחילת החודש של כרטיס מסך 8800gts 640oc

הכרטיס היה אמור להגיע היום(יום חמישי 22-3). אתמול הם התקשרו לומר לי שהכרטיס הזה אזל ואני צריך להחליף את הכרטיס בכרטיס אחר 8800gts Oc2. אז קודם כל זה לא בסדר שיום לפני הם מודיעים שהכרטיס אזל!! הוא צריך ל"אזול" למי שמזמין היום את אותו הכרטיס ולא למי שהזמין לפני חודש!! אם הזמנתי לפני חודש אז זאת אומרת שיש לי כרטיס שמור במחסן. זה כאילו מכרו לי את הכרטיס ולמחרת מכרו את הכרטיס למשהו אחר.אז עכשיו אני צריך להוסיף 300 שקלים בשביל הכרטיס החדש ולחכות עוד חודש כדי שהוא יגיע! כי את המחשב החדש קניתי ממקום אחר בלי כרטיס מסך.וזה אומר שחודש הוא יעלה אבק סתם.

לא בסדר "נועה מחשבים"

באותה הזדמנות רציתי להביע את הערכתי לIQPC השירות האמינות פשוט רמה אחת מעל כולם!- יישר כח

IQPC

אם זה לא הפורום לפרסם בו דברים כאלו, או אם זה לא לפי חוקי הפורום-אני מצטער מראש. פשוט רציתי להביע את התיסכול

תודה לכל חברי הפורום

פורסם

אם הזמנתי לפני חודש אז זאת אומרת שיש לי כרטיס שמור במחסן.

:lol: :lol: :lol: :lol:

כנראה עוד לא הבנת את הפואנטה בכל החנויות האלו... אלו חנויות "וירטואליות" יש להם באתר את כל העולם ואשתו, בתכלס בפועל יש להם מלאי מצומצם. כל פעם שתרצה לקנות חומרה שהיא בטופ, במיוחד בחנויות כאלו, אתה תתקל בבעיות.

פורסם

אולי זה מתאים לפורום כללי, אני לא בטוח.

בכל מקרה זה באמת לא טוב מצידם, גם לי קרה משהו בסגנון הזה ומאוד כעסתי,

דבר ראשון הם פיצו אותי ואמרו לי שזה יגיע שבוע הבא וזה הגיע.

תדבר עם נועה מחשבים על זה שהזמנת מהם לפני חודש כי אסור לעשות דברים כאלה ללקוח...

אם הם לא מפצים אותך על זה או לפחות יביאו לך את הכרטיס מוקדם יותר ממה שזה צריך להגיע אז תגיד להם: "ביי ביי, שלום ולא להתראות"

ותלך לחנות אחרת לא חסר חנויות, תוכל לקנות ב-KSP

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

כנראה עוד לא הבנת את הפואנטה בכל החנויות האלו... אלו חנויות "וירטואליות" יש להם באתר את כל העולם ואשתו, בתכלס בפועל יש להם מלאי מצומצם. כל פעם שתרצה לקנות חומרה שהיא בטופ, במיוחד בחנויות כאלו, אתה תתקל בבעיות.

נעה מחשבים היא ממש לא חנות וירטואלית - ההפך הוא הנכון ! אחת החנויות היותר רציניות שיש באזור חיפה והצפון.. מחזיקים תצוגה מרשימה של פתרונות קירור, מארזים מקצועיים, כרטיסי מסך ובעצם מה לא.. קניתי מהם לא פעם אחת (לא באינטרנט אלא פיזית) והייתי מאד מרוצה מהשירות וגם מהמחיר שקבלתי.. פעם אחת קניתי ספק שהייתי בטוח שיש לו יציאות מתח לכרטיסי PCI-E (הכניסות ללא המתאם מולקס) וכשהגעתי הביתה התברר שטעיתי והיתה אי הבנה.. צלצלתי לשם מיד ודברתי עם המנהל איתי, ללא שום הסוס או נסיון מריחה הוא אמר לי שאני יכול להגיע ולהחזיר אותו ולקחת איזה ספק שאני רוצה או לסרוגין לבטל את העסקה ולקבל את הכסף ששלמתי.. לאחר התלבטות קצרה החלטתי שזה לא כזה נורא ונשארתי איתו..

אז לא לרשום סתם שטויות. לפעמים נוצרות בעיות שלא בשליטה ובטוח שלא בכוונה.. אני די בטוח שאם תתקשר לשם ותסביר את עצמך הם ימצאו לך פתרון..

פורסם

זה בסדר, על הסיפור שלך אפשר למצוא פה עשרות סיפורים של ההיפך....

החנות אומנם קיימת ויש לה מלאי מסויים של מוצרים שאולי קשה למצוא בחנויות אחרות, אבל אם תסתכל על האתר שלהם, הוא בערך מכיל את כל מה שיש בעולם המחשבים, דבר שיוצר רושם לכאורה חיובי אצל מי שרוצה לקנות שם, אבל בפועל ההיצע שלהם דל מאוד יחיסית למה שהם רושמים באתר, וזה ה"וירטואליות".

בהנחה שאתה מזמין משהו שבמקרה יש להם בחנות אז אין יותר מדי דברים שיכולים להתפקשש, אבל אם אתה מזמין איזה משהו איכותי שאין להם במלאי, תתכונן לאכול כמות מטורפת של לוקשים... (זה תופעה בכל החנויות האלו, לא רק אצלהם).

פורסם

אני קניתי מהם מחשב עם הכרטיס bfg 320 oc2 ב1750 כולל מעמ והם נתנו לי אותו תוך יום

פורסם

נעה חנות מעולה .

קניתי מהם מפרט , היה עיקוב במשלוח הראשון של ה OC GTS הביאו לי את המחשב עם כרטיס מסך זמני .

ברגע שהגיע הכרטיס למלאי הוא תוך יום הגיע אלי .

הבעיה כרגע היא עם הגרסאות OC וOC 2 .... כנראה BFG חיסלה את הגרסא OC או שפשוט לנעה יש בעייה לייבא אותה :kopfpatsch:

פורסם

אני קניתי מהם מחשב עם הכרטיס bfg 320 oc2 ב1750 כולל מעמ והם נתנו לי אותו תוך יום

בטח אחרי יום! נתנו לך כרטיס שמישהו אחר הזמין חודש לפניך :lol:

פורסם

אולי זה אותו מקרה LOL :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

אז התקשרתי לנעה מחשבים וביקשתי לבטל ת'עיסקה והם ביטלו לי במקום בלי בעיות וכאן הם יצאו בסדר. וגם נתנו לי זיכוי ל300 שקל ששילמתי בתחילת העיסקה.

והלכתי להזמין מIQPC וזה יגיע ביום שלישי

סוף סוף!

וואלה לקנות מחשב היום זה כאב ראש אחד גדול :kopfpatsch: -כולה רצית לשחק CRYSIS

פורסם

וואלה לקנות מחשב היום זה כאב ראש אחד גדול :kopfpatsch: -כולה רצית לשחק CRYSIS

s חחחח .. בו אנה אני רואה שהחנויות מחשבים עושים המון כסף בגלל המשחק הזה- אנשים קונים מפרטים חדשים רק בישביל שיוכלו לשחק crysis חחחחחחח

פורסם

מי שרוצה לשחק קרייסיס שיקנה מחשב כשקרייסיס יצא ::)

פורסם
  • מחבר

טוב, לא רק CRYSIS....

פורסם

לגבי נועה מחשבים שמעתי על עסקאות עם לקוחות והחנות בסדר גמור, חוץ ממך לא שמעתי אף פעם על משו שלילי לגבי החנות הזו...

ולגבי דרישותיך מהמחשב... WTF WERE U THINKIN? אתה קונה מחשב שאתה מעוניין שיחזיק משחק שעוד לא ייצא בעוד שנשאר עוד פחות מחודש להתחלת שווק הX2900 ! ! ! למה עשית דבר שכזה?! לא מבין אנשים וואלה לא מבין!

פורסם

תאמת מרוצה מהחנות הזאת הזמנתי ממנה מספר מוצרים ולא הייתה בעיה,מה שאני ממליץ זה פשוט להתקשר ולשאול אם יש במלאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים