פורסם 2007 באפריל 718 שנים ברגע של ווידוי - חברה שלי היא זו שבחרה לקנות את הDS , והיא זו שהחליטה שקונים PS3. ולמען האמת - בDS היא משחקת יותר ממני. ליביו
פורסם 2007 באפריל 718 שנים ה WII אכן טוב אבל חוץ מEBAY קשה מאוד להשיג אותו אני מנסה כבר בערך חודשיים ועוקב כל הזמן אחר WWW.WIITRACKER.COM אבל זה לא ממש עוזר יש רק את הגרסאות של ה 628$ מדי פעם :'( יש לי PSP חמוד והכל אבל לדעתי תלך על ה DS הוא עדיף בהרבה
פורסם 2007 באפריל 718 שנים נינטנדו אמרה שהיא מנסה להגביר תיצור אני מקווה שהיא תצליח ליצר יותר מכשירים ויהיה זמינות יותר נורמלית
פורסם 2007 באפריל 718 שנים נינטנדו אמרה שהיא מנסה להגביר תיצור אני מקווה שהיא תצליח ליצר יותר מכשירים ויהיה זמינות יותר נורמלית ושיגיעו לארץ במחירים נורמליים :\
פורסם 2007 באפריל 718 שנים ושיגיעו לארץ במחירים נורמלייםאהובתי ;D (זה בדיחה ביגלל נינטנדו וכל זה) את יודעת שמחירים נורמלים+ קונסולות זה לא דבר שקיים בארץגם שיש נציגות כמו לסוני המחירים מנופחים בגלל זה אנחנו ארץ הציפים ולWII כבר יש כמה טובים
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר נינטנדו אמרה שהיא מנסה להגביר תיצור אני מקווה שהיא תצליח ליצר יותר מכשירים ויהיה זמינות יותר נורמלית אפשר למצוא NDS בחנויות ,לא כמו WII
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.