פורסם 2007 במרץ 2418 שנים בטח שכן, אם פתחת מכונית מסוימת ויש לך מספיק כסף, לך לאחד מה CAR LOT ברחבי העיר ותקנה אותה.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר אהההההה..... איפה העיר הכי טובה לקנות אותו? יש לי את כל הערים פתוחות ויש לי חצי מיליון דולר, מה אתה אומר?
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר או. קיי. קניתי פורשה צהובה כזאת ורנו קליאו V6. מכרתי את הרכב שהתחלתי איתו, mazda RX8. יש עוד רכב שאתם ממליצים לקנות? למה יש את הקניון עם wolf(השני, בעיר האדומה, לא הראשון) ואני פשוט לא מצליח לנצח אותו!
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים או. קיי. קניתי פורשה צהובה כזאת ורנו קליאו V6. מכרתי את הרכב שהתחלתי איתו, mazda RX8. יש עוד רכב שאתם ממליצים לקנות? למה יש את הקניון עם wolf(השני, בעיר האדומה, לא הראשון) ואני פשוט לא מצליח לנצח אותו! כל עוד שתיקח אוטו יותר טוב, יהיה לך יותר קשה לנצח אותו, תאמין לי
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר כל עוד שתיקח אוטו יותר טוב, יהיה לך יותר קשה לנצח אותו, תאמין לי צודק, למה אני אעוף כל הזמן מהמצוקים. אז כדאי פשוט ללכת על הקליאו? מה אתה אומר?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים צודק, למה אני אעוף כל הזמן מהמצוקים. אז כדאי פשוט ללכת על הקליאו? מה אתה אומר? אני סיימתי את המשחק חצי עם המזדה שמקבלים בהתחלה ואז קניתי את הטויוטה סופרה (Toyota Supra). שיפרתי אותה עד הסוף, ניצחתי איתה אבל בפוקס את ה"בוס" האחרון עם האוודי, עקפתי אותו 10 שניות
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר כן גם אני ניצחתי את שלושת הערים עם המאזדה בלבד.אבל בעיר האדומה המאזדה לא עמדה כבר בתחרות.אז אני אשמע בעצתך ואקנה את הטויוטה סופרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.