עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש ואני לא ממש מרגיש הבדל גדול בביצועים...

Featured Replies

פורסם

e6300

945p-s3

2giga 667

x1950 pro

ומארז וספק של compucase(או איך שכותבים את זה).

האמת אני לא מרגיש הבדל כזה גדול למחשב הישן שלי שהיה P4 1.8 עם 256MB זיכרון.כאילו הההבל הוא ממש מינורי והמחשב לא מהיר כמו שחשבתי שהוא יהיה. ובדקתי את כל הרכיבים ומה שהזמנתי זה מה שקיבלתי.

זה הגיוני בכלל שהבדל כ"כ קטן ממחשב של הדור העכשיו למחשב לפני 4 שנים ???

פורסם

אם מה שאתה עושה זה רק גלישה באינטרנט, באמת לא יהיה הבדל שיפיל אותך מהכיסא.

פורסם

תלוי מה אתה עושה אם אתה משחק סוליטר ברור שאין הבדל חח

תן לו בOC

פורסם

ההבדל העיקרי הוא במשחקים ,תוכנות עריכה וכאלה.

אם אתה משתמש במחשב לעבודה משרדית ההבדל לא אמור להיות גדול .

תן לו בOC

למה הוא צריך את זה?

אם הוא לא מרגיש שיפור הוא כנראה לא צריך מחשב חזק במיוחד ,oc לא יעזור פה וגם לדעתי לא רצוי.

פורסם

כי תכלס הכול חרטה .

אין הבדל בין DDR400 ל DDR2 800

עזוב אותך עובדים עלינו בעיניים

ואין הבדל בין וניס 3000 ל ATHLON 3800*2 הכול חארטה .

בשביל שיפור של 10% אנשים רצים לחנויות לקנות מציאות.

פורסם

הבדל בין 256 זיכרון ל 2 ג'יגה זיכרון חייבים להרגיש בכל מצב

אפילו בכניסה ויציאה ללוח הבקרה או לכל דבר במערכת הפעלה..

פורסם

הההבדל בזכרון אמור להיות מורגש ביותר במיוחד בהפעלת דברים כמו ה WIN או תוכנות כבדות ,

טעינה של משחקי מחשב ,קידוד וידיאו וכו .

סהכ המערכת שקניתה היא מעולה .......אבל אם אתה לא משתמש בדברים כבדים או מפעיל כמה דברים בבאת אחת אז לא יהיה שיפור .

פורסם

אתה לא מבין שעבדו עלייך ?

קנית פרה בשביל כוס חלב

כל ההבדל בין מחשב ישן לחדש זה 10-15 אחוז בלחץ .

פורסם
  • מחבר

אז קיצר לעבודה משרדית לא צריך ליבה כפולה , נכון?? במשחקים זה הבדל כמו שמיים וארץ , מהבחינה הזאת אני מאוד מרוצה מהמחשב. אם מישהו ידריך אותי לעשות oc ולא לשלוח אותי לכל מיני לינקים אז אני אעשה.

פורסם

יש מדריך מפורט באתר.

פורסם
  • מחבר

קנית פרה בשביל כוס חלב

קופמן למשחקים הכל זז פצצה .. אבל באינטרנט וכאלה דברים המחשב לא "טס" כמו שחשבתי. יש בדבריך קצת אמת ההבדל הגדול מורגש בכרטיס מסך ולא במעבד /זיכרון(מרגישים קצת הבדל)/ וכד'.[br]פורסם בתאריך: 24.03.2007 בשעה 18:11:47

יש מדריך מפורט באתר.

חחח.. שמע אני לא מבין גדול במחשבים לכן אני פשוט רוצה מישהו שידריך אותי מה לעשות. ולא איזה מדריך שכדי לקרוא אותו יקח לי כמה ימים.

פורסם

קנית פרה בשביל כוס חלב

אני מניח שאתה דוקטור קוף החדש?! כלומר הוא הישתמש בדיוק באותו מונח...כניראה חטפת באן או משהו אז פתחת את ציפי שביט...נחמד

עריכה: לפותח הדיון...אוליי יש לך חיבור איטי לאינטרנט אז אתה לא מרגיש שום שינוי...אם יש לך 750K לא משנה איזה מחשב יהיה לך עדיין האינטרנט יהיה איטי....

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה דוקטור קוף החדש?! כלומר הוא הישתמש בדיוק באותו מונח...כניראה חטפת באן או משהו אז פתחת את ציפי שביט...נחמד

עריכה: לפותח הדיון...אוליי יש לך חיבור איטי לאינטרנט אז אתה לא מרגיש שום שינוי...אם יש לך 750K לא משנה איזה מחשב יהיה לך עדיין האינטרנט יהיה איטי....

אחי לא התכוונתי שהאינטרנט איטי התכוונתי שהחשב ב"עבודה משרדית" הוא לא פועל כמו שציפיתי.

פורסם

דוקטור קוף = ציפי שביט = טכנאי שכונה = עוד איזה אלף כינויים שהוא בוחר לעצמו... הבחור חי בסרט רע.

בכל מקרה, מה הכוונה שהוא לא פועל כמו שציפית ב"עבודה משרדית" ?

פורסם

שמע אחי (פותח הדיון) אני גם עם 6300 עם ג'יגה DDR2 667MHZ ולפני זה היה לי פנטיום 4 פרסקוט 3.0GHZ עם ג'יגה DDR1 400 ואני אישית מרגיש שינוי עצום...אולי כי אתה לא מישתמש ממש במחשב כלומר אתה לא מעמיס עליו בצורה משמעותית...אבל תראה דוגמא ממני:

אני מפעיל הרבה דברים במקביל ועם הפנטיום 4 עד שהוא היה מגיב להכול ומהירות הפתיחה של כול תוכנה ומהירות המעבד בניהם היו משמימות....פשוט למות כמה זה היה איטי ביחס ל6300..

אני מפעיל במקביל: מדיה פלייר. אימיול (שזה לבד מכביד מאוד) אייסי. מסנג'ר. בדרך כלל שני אקספולוררים פתוחים ולפעמים גם את הנרו לצרוב...

ועוד אמרו לי שאני בקושי מנצל את המעבד הזה...אם אתה תפתח וורד מדיה פלייר ועוד משהו קטן ברור שאתה לא תרגיש שינוי מטורף כי גם לפני זה לא הישתמשת בהרבה דברים במקביל אז אתה לא תרגיש הבדל משמעותי...אבל אם פעם הייתה כמוני (פותח הרבה תוכנות במקביל) וגם עכשיו הייתה עושה את זה הייתה מרגיש שינוי משמעותי במיוחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים