פורסם 2007 במרץ 2418 שנים שלום לכולם !יש לי בעיה התקנתי עכשיו את Windows Vista ultimate 64 Bitואם אני מוציא את הדיסק מהכונן הוא נותן לי שגיה של :BootMGR IS MISSING PRESS CTRL ALT DEL TO REBOOTאני משתמש בשני הארדיסקים W.D. 320 SATA II 16 MB BUFFERW.D. 250 SATS II 16 MB BUFFERובהגדרות מערכת הוא מראה כאילו הארדי שהוא השני שלי 250 GB מותקנים עליו חלק מקבצי המערכת ... קבלו תמונה למה אני מתכוון : [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים תשתמש בתוכנה הזאתhttp://www.vistabootpro.org/או שתכנס לRECOVERY ויש שם אשף לתיקון הBOOT
פורסם 2008 במרץ 517 שנים ומה בדיוק צריך לעשות עם התוכנה למה ניסתי לסדר איתה משהו ולא הצלחתי כלוםגם אצלי יש ת'בעיה הזאתי הוא מעלה ת'וין רק כשאני עושה לו בוט מהסידי ורק כשהסידי בפניםכאילו אני מחכה כשהוא רושם לי PRESS ANY KAY BLA BLAואז הוא מעלה בסדרבכל שאר הפעמים הוא רושם לי ת'שגיאה הזאתישלציין שהמקלדת שלי ביכלל לא מגיבה כשהיא במסך השחור של הבוט אבל בתוך הביוס היא מגיבה לא יודע מה הולך כאן
פורסם 2008 במרץ 517 שנים נסה את הפקודה הזאתbootrec /fixbootאו שתכניס את הדיסק של ויסטה ותעשה תיקון , startup repair (אחרי שהדיסק יעלה בboot תלחץ next ואז repair your computer תבחר את הכונן שהתקנת עליו את ויסטה ואז startup repair .
פורסם 2008 במרץ 517 שנים גם את זה כבר ניסתי ועדיין לא חוזר וינדואוז עולה רק כשהדיסק בכונן ודרך CD/DVD BOOT יעני לא עולה רגיל מהארד נותן לי ת'שגיאה המוזרה הזאתימה עוד המקלדת שלי MICROSOFT MS 1000 אלחוטית מוזר היא לא מגיבה בבוט רק בביוס ובוינדואוז עצמולא יודע מה הולך פה תאמין לי
פורסם 2008 במרץ 717 שנים יש לי ת'מקלדת הישנה שלי להלן "הרגילה" והיא מגיבה בבוט עצמו אבל עדיין זה לא פוטר לי את בעייה ה BOOTMGR , ובלי שום קשר למה הקלדת האלחוטית לא מגיבה לי בתוך הביוס (אולי זה שייך לפורום אחר) אבל הבעיה של ה BOOTMGR עדיין לא נפטרת עולה לי הוינדואוז רק כשהדיסק שלו בכונן ורק בבוט מ CD ברגע שאני לא לוחץ על כלום כשעולה לי PRESS ANY KAY TO BOOT FROM CD/DVD
פורסם 2008 במרץ 717 שנים אין לך את קבצי הבוט על C . הדיסק שעלי יהיהו קבצי הבוט יופיע במנהל הדיסקים ב STATUS כ SYSTEM ולא כמצוהוהגיוני BOOT. (עוד פטנט של מיקרוסופט כדי לבלבל את הילידים).פירמטת אותו במקרה לאחר התקנת הויסטה ?תיקון (אטוטמטי) מה CD של ויסטה צריך לתקן את זה ואפילו מתקן את זה מנסיוני.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים נכנסתי להתקנה של הווינדואוז ונתתי לו REPEAR אבל לא ניראה לי זה עזר כל כך ההודעה שגיאה חזרה על עצמהאתה יודע מה עכשיו בבדיקה שעשיתי ב MANGERמופיע לי בהארד שמותקן עליו הויסטה -BOOTובהארד שהיה מותקן עליו XP (וחשבתי שפירמטתי אותו וכניראה שלא) מופיע - SYSTEMאולי זאת מקור הבעיה ואני יצטרך לפרמט מחדש את ההארד של הויסטה ?או שאני יצטרך לפרמט את שניהם ?
פורסם 2008 במרץ 717 שנים בשעה טוב תיקנתי ת'בעייה ! מסתבר שההארד הישן לא היה מוגדר כ SLAVE ביכלל ועשה את כל הבעיות החלפתי ג'אמפר בישן ושמתי אותו על הסלייב ועשיתי WINDOWS REAPER ועכשיו הכל עובד פיקס ! WELLCOME TO WINDOWS VISTA ! רץ אצלי פגז !
פורסם 2008 במרץ 817 שנים תחזור להודעה הראשונה באמת ותבדוק מי אמר שיש לו שני הארדים עם חיבור SATAאני או guandmsאני רק הצטרפתי לחלק מן הבעייה שהייתה לו שהייתה גם אצלי, אבל לא ציינתי שיש לי שני הארדים של SATA ידידיהמשך יום נעים ושבוע טוב
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אני לא בודק את שמות הכותבים ולא מצפה לטרמפיסטים בשרשור של בעיהובודאי לא אבדוק את כל דפי השרשור אם מישהו מדווח על פתרון כדי לוודא שהוא/לא הוא השואל המקורי.שבוע טוב ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.