עבור לתוכן

העכבר לא מתפקד לאחר הפעלת המחשב מחדש?

Featured Replies

פורסם

שבת שלום חברים!

ראשית כל הכבוד על ההתנדבות המבורכת שאתם עושים כאן בעזרה, עצה ושיחה עם כל המתענינים והזקוקים לפתרונות בתחום המחשוב.

אני תמיד אומר יום יבוא ויהיו פורומים כאלה לכל תחום גם לאיך מתקנים את מכונת הכביסה שהתקלקלה, כדי שגם עקרת הבית תוכל לקבל עזרה ולא רק עסקני כונני מחשב למיניהם כמוני..

שאלתי היא :hat::

1. יש לי עכבר Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A. עם חיבור USB כמובן.

MS_OpticalBasicMouse_W.gif

2. האם גם אתם נתקלים במצב בו את ם מפעילים את המחשב שלכם (שהיה כבוי), וכשהוא מגיע לוינדוז העבר פשוט לא מזיז את הסמן. העכבר פשוט לא מתפקד, וגם אין אור אדום שזוהר תחתיו....ואז אתם מוציאים את ה USB של העכבר מהמחשב ומחברים שוב....ואז הוא קם לתחיה.

3. האם יש פתרון? אולי דריבר יעזור? למה פעם כן זה עובד לאחר הפעלה של המחשב, ופעם אחרת לא? :kopfpatsch:

4. מסתורי?

* אגב הלוח: DFI LANPRTAY ULTRA-D NF4

dfi-lp-ut-nf4-ultra-d-board.jpg

תודה

אוהד :hi:

פורסם

גם לי זה היה קורה עם העכבר הזה , אבל עכשיו יש לי intelli mouse2.0 מת על העכבר הזה

יציב וטוב , אני לא יודע אם יש פתרון לבעיה הזו אולי זו דפיקה מובנית בעכבר כי לי יש לוח אם של אסוס.

פורסם
  • מחבר

וואלה

שמע זו תעלומה כנראה

איך האינטלי ספר ספר עליו

אגב מישהו מכיר עכבר שעובד טוב אלחוטית או בלוטוט? אבל פליז לא היקריםש ל מיקרוסופט ולוגיטק ששוקלים איזה קילו בגלל הבטריות.

מכה הבטריות האלה!!!![br]פורסם בתאריך: 24.03.2007 בשעה 13:59:36

מה ואמרים על ההבא? יש לו בטריה נטענת אני רואה קלה

למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לסיפורים

דף המוצר באתר לוגיטק

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10716

10148.jpg

10151.jpg

10152.jpg

פורסם

העכבר הזה (G7) עולה 500 שקל... ואני לא אהבתי אותו. יש לו ציפוי פלסטיק מאעפן כזה...

אני עם ה Intellimouse 2... עכבר מעולה! יש לו 2 בטריות אצבע ובגלל זה הוא כבד, אבל לא יודע... אני אוהב אותו ככה.

זה העכבר הכי נוח ששמתי עליו את היד. עכשיו כמה הוא עולה? 100-200 שקל בטח... קניתי אותו לפני איזה 3 שנים ב 300 שקל.

גם ה MX-1000 של לוג'יטק עכבר נוח וטוב. אבל הוא יקר...

פורסם

ערוך את הכותרת כך שתהיה עניינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים