עבור לתוכן

קונה מאק כמה שאלות לפני

Featured Replies

פורסם

אהל אני קונה מאק בוק 2.0 GHZ עם 1 GB זיכרון RAM בקיצור הדגם הזה:

http://yeda.co.il/macbook/macbook.html

עכשיו איך המחשב הזה ? הוא עובד טוב? רץ כאילו לא נתקע הרבה?

דבר שני יש לי עכבר אלחוטי של המחשב נייד הישן שלי (USB) האם הוא מתחבר למאק בלי בעיות?

לגבי האינטרנט החיבור יהיה בלי בעיה? יש לי ראוטר אלחוטי בבית שתומך בתדרים שהמאק הזה עובד עליהם?

אלו השאלות שלי תודה רבה לעוזרים...

פורסם

יש פורום מקינטוש

פורסם

המחשב עובד יחסית חלק, ולא נתקע הרבה.

אני לא רואה שום סיבה שהעכבר לא יעבוד אם הוא USB

ולגבי הWi-Fi אם זה בתדרים שלו, אז גם כן, זה יעבוד.

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

lordgod לא הבנתי מה אתה רו צה פירסמתי בפורום מק?

ולגבי התגובה של tomirendo אז מגיע עם המחשב הזה כרטיס אלחוטי שתומך בתדרים שהראוטר שלי משדר.

השאלה אם אין בעיות עם הדרייברים של בזק או משהו כזה?(עדיף תגובות מכאלה עם ניסיון)

תודה לעוזרים

פורסם

יש לאשתי את אותו הדגם בדיוק...

אין שום בעייה לחבר מק לכל ראוטר ואם תשקיע גם 1.99$ בקנית תוכנה קטנטנה מאפל אז הוא אפילו יתמוך בתקן 802.11n שאני לא מודע לאף מחשב אחר שמופץ בארץ שתומך בזה בינתיים.

מבחינת יציבות והכל אני יכול לספר עם יד על הלב שהמקבוק שלנו עדיין לא קרס מעולם מהרגע שקנינו אותו לפני חודש.

פורסם

אהל אני קונה מאק בוק 2.0 GHZ עם 1 GB זיכרון RAM בקיצור הדגם הזה:

http://yeda.co.il/macbook/macbook.html

עכשיו איך המחשב הזה ? הוא עובד טוב? רץ כאילו לא נתקע הרבה?

דבר שני יש לי עכבר אלחוטי של המחשב נייד הישן שלי (USB) האם הוא מתחבר למאק בלי בעיות?

לגבי האינטרנט החיבור יהיה בלי בעיה? יש לי ראוטר אלחוטי בבית שתומך בתדרים שהמאק הזה עובד עליהם?

אלו השאלות שלי תודה רבה לעוזרים...

האינטרנט בעברית עובד חרא על המק, אין מבחר משחקים.

ומי שאומר לך שהמק לא נתקע אז הוא פאנבוי של אפל.

פורסם

אורי אם אתה רוצה תן לינקים לדיון MAC VS PC אם תמשיך פה ויכוח על מה רע במק ההודעות יימחקו.

(מצטער אם זה נשמע Too harshאבל אני פשוט לא מוכן שדיונים בפורום יהפכו לויכוח חסר טעם של חמישים עמודים בשביל זה הדיון ההוא קיים)

נ.ב. במיוחד אם אתה הולך להגיד פעם אחרי פעם את אותם טיעונים עם ביסוס חלקי במקרה הטוב...

עריכה: אורי אני התכוונתי לזה שאני אמחק הודעות שלך ושאם אתה רוצה אתה יכול לתת לינק לכל ה50 אלף פעמים שכבר טענת את זה בת'רד Mac VS PC.

פורסם
  • מחבר

לא מפריע לי משחקים אני קונה אותו לעבודה יותר.

תודה לכל העוזרים!

פורסם

אורי אם אתה רוצה תן לינקים לדיון MAC VS PC אם תמשיך פה ויכוח על מה רע במק ההודעות יימחקו.

(מצטער אם זה נשמע Too harshאבל אני פשוט לא מוכן שדיונים בפורום יהפכו לויכוח חסר טעם של חמישים עמודים בשביל זה הדיון ההוא קיים)

נ.ב. במיוחד אם אתה הולך להגיד פעם אחרי פעם את אותם טיעונים עם ביסוס חלקי במקרה הטוב...

עריכה: אורי אני התכוונתי לזה שאני אמחק הודעות שלך ושאם אתה רוצה אתה יכול לתת לינק לכל ה50 אלף פעמים שכבר טענת את זה בת'רד Mac VS PC.

מה הבעיה שלך? פותח הת'רד רוצה לדעת איך האינטרנט על המק, אז אמרתי לו שבעברית זה עובד חרא! ואתה בעצמך יודע את זה.

הוא חייב להתקין WIN דרך BOOT CAMP, בשביל לגלוש באתרים ישראלים כמו שצריך.

פורסם

או להשתמש בפיירפוקס...

פורסם

אורי אמרתי לך אם אתה רוצה תן לינק לת'רד Mac VS PC כי כבר אמרת את כל זה מליון פעמים בת'רד ההוא.

חוץ מזה פותח הת'רד בשום מקום לא שאל איך האינטרנט הוא שאל אם אפשרי להתחבר, הייתי גם עונה לטענות שלך רק שלא בת'רד הזה.

יש לך אזהרה ראשונה על ספאם לאחר שהוזהרת וגם נאלצתי למחוק הודעה שלך ובכל זאת המשכת בשלישית תושתק\תורחק.

פורסם

וואו, לא ידעתי שאוריבורי נמצא גם כאן.

פורסם

מה יעזור לו פיירפוקס, תראה מה הולך פה>>

http://sarig1.co.il/forum/index.php?id=thread&thread=59282

קודם כל, אין שום בעיה עם העברית, הבעיה באתרים שלא כותבים את הקוד תיקני ואתה גם משתמש ב FF וגם לך יש בעיות באתרים .. אז גם ה FF לא תומך בעברית? :screwy::nixweiss:

פורסם

קודם כל, אין שום בעיה עם העברית, הבעיה באתרים שלא כותבים את הקוד תיקני ואתה גם משתמש ב FF וגם לך יש בעיות באתרים .. אז גם ה FF לא תומך בעברית? :screwy::nixweiss:

ואת מי זה מעניין? הוא קונה מק ורוצה לגלוש, אתה לא מצפה ממנו לשלוח מכתבים למפתחי האתרים בארץ, כי זה ממש לא מזיז להם.

FF עובד מצויין על WIN דרך פלאג-אין "ie TAB".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים