עבור לתוכן

מה ההבדל בין mx-518 לבין ה g5?

Featured Replies

פורסם

קודם כל אהלן.. אני לא מתכנן ליקנות בנתיים עכבר אבל בזמן האחרון אני חוקר את העניין ותמיד חשבתי שהם אותו עכבר.. ורק לפני כמה זמן הבנתי שהם 2 עכברים אחרים- הם דומים כל כך.. מה ההבדל ביניהם? מה עושה את הg5 יותר יקר? והאם מרגישים בהבדל? האם הוא שווה את ההפרש במחיר? מה אתם ממליצים לקחת?

פורסם

G5 יקר יותר כי הוא טוב יותר.

ההבדל בניהם הוא ש MX518 מספק 1600DPI לעומת 2000DPI של G5

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שחיפשתי בפורום והסתכלתי אבל לא בדיוק מצאתי את ההבדל!!! אני יודע שהmx518 הוא 1600 וה g5 הא 2000 dpi אבל האם באמת מרגישים בהבדל של המהירות?!?! כי אני בספק.. כי בכל מקרה 1600dpi זה יותר מכל עכבר רגיל... בבקשה תסבירו לי בדיוק את ההבדלים ודרך אגב האם המשקולות באמת עוזרים? וגם אם אני לא טועה גם ל518 יש משקולות...

פורסם

מניסיון, כן, המשקולות עוזרות, זה ממש ממש נוח...

פורסם

לMX518 אין משקולות..

בעיקרון DPI של 1600 זה בהחלט מספיק ואין כמעט הבדל...

הכל שאלה של תקיב..

פורסם

אני מצטרף התקציב יעמוד בשניהם אבל עדיין הG5 עולה פי 2 בערך... זה באמת שווה את זה?

הדרישות הן לא הכי דרישות גרפיקה וקצת משחקים אני לא hardcore gamer מה אתם ממליצים?

טנקס

פורסם

מצטער לאכזב את כל אלו שחושבים שהG5 טוב יותר, הוא לא.

היתרונות היחידים שיש לG5 על פני הMX510 הם בגימור המוצר עצמו, שטח המגע המחוספס, רגליות הטלפון ושאר הירקות.

בהשוואה של מנוע אופטי מול מנוע לייזר, האופטי לוקח. נכון, הלייזר מדויק יותר מבחינת הDPI, אבל הוא קורס תחת עומס מידע ותנועה, בעוד המנוע האופטי נשאר מדויק גם בתנאי עבודה "גרועים". אישית, אם הייתי צריך לרכוש עכבר היום, הייתי קונה את הRazer Death Adder, שאינו זמין בחנויות בארץ.

פורסם

אני מצטרף התקציב יעמוד בשניהם אבל עדיין הG5 עולה פי 2 בערך... זה באמת שווה את זה?

הדרישות הן לא הכי דרישות גרפיקה וקצת משחקים אני לא hardcore gamer מה אתם ממליצים?

טנקס

לי יש את הMX 518, והוא אחלה עכבר...ואני משחק גם במחשב במשחקי FPS כמו UNREAL TOURNAMENT ומשתמש בו הרבה לגלישה והוא ממש נוח ועושה את העבודה...ככה שלפי דעתי הוא יספיק לך והותר . דרך אגב הבאתי אותו לפני שלושה חודשים מארה"ב הייתה לי אפשרות לבחור בינו לבין ה G5 והעדפתי את זה כי חשבתי שזה בזבוז מיותר של עוד 20$ בשביל הG5.

פורסם

מצטער לאכזב את כל אלו שחושבים שהG5 טוב יותר, הוא לא.

היתרונות היחידים שיש לG5 על פני הMX510 הם בגימור המוצר עצמו, שטח המגע המחוספס, רגליות הטלפון ושאר הירקות.

בהשוואה של מנוע אופטי מול מנוע לייזר, האופטי לוקח. נכון, הלייזר מדויק יותר מבחינת הDPI, אבל הוא קורס תחת עומס מידע ותנועה, בעוד המנוע האופטי נשאר מדויק גם בתנאי עבודה "גרועים". אישית, אם הייתי צריך לרכוש עכבר היום, הייתי קונה את הRazer Death Adder, שאינו זמין בחנויות בארץ.

And that's exactly why I chose it.

פורסם

השאלה אם הגימור באמת שווה איזה ~20$ ?

פורסם

השאלה אם הגימור באמת שווה איזה ~20$ ?

לי אישית כן. אם אתה לחוץ בכסף\לא רוצה לבזבז הרבה על עכבר אז אולי עדיף לך לא לקחת את הG5, אבל אני ממליץ לך לנסות את שניהם בחנות.

פורסם

אני למשל שמתי את היד על ה G7, וגם ב 100 שקל לא הייתי קונה אותו. מרגיש עכבר זול עם ציפוי פלסטיק מאעפן כזה...

אני עכשיו עם Microsoft Intellimouse Explorer 2, אולי לא העכבר הכי מדוייק, אבל הוא בהחלט העכבר הכי נוח ששמתי עליו את היד. בזמנו עלה לי 300 שקל. גם הגלגלת שלו עם ה Tilt מאוד אהבתי אותה... אבל הוא עם ציפוי פלסטיק כזה רך... והוא מתחיל להתקלף לי :-\

גם ה MX1000 היה לי נוח.

עדיין לא נגעתי ב MX518 וב G5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים