פורסם 2007 במרץ 2318 שנים איך אני בודק מה מקור הרעש ?יש לי :מאוורר של 80מאוורר של 120המאוורר של הכ.מ (XPERTVISION)המאוורר הפשוט של המעבדבדקתי את כולם פרט למעבד וכולם דיי שקטים אבל אני לא יכול ליהיות בטוח עד שאני אבדוק את המאוורר של המעבדואוודה שהוא באמת מקור הרעש. אתם חושבים שזה בסדר שאני תיתאום אשים עליו יד שהמחשב עובד ? המעבד לא יתחמם מידי ?
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים או שתוריד speedfan, ושם אתה יכול להוריד את המהירות של המאווררים במארז, ואז תוריד כל פעם קצת את המהירות שלהם, ותבדוק ככה מה מקור הרעש.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים תכבה את המחשב, תנתק את המאורר, תדליק את המחשב לכמה שניות (מספיקות לך 5-10 שניות לשמוע אם זה הוא, וזה לא יזיק למחשבקח בחשבון שזה יכול להיות גם המאורר של ספק הכוח.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים שיטה גאונית ובטוחה לגלות מה מקור הרעש!השלבים:הדלק את המחשב.פתח את דלת המארז.דחוף את הראש לתוך המארז.תאזין טוב טוב לכל מאוורר וכונן קשיח עד שתגלה מה המקור.
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים שיטה גאונית ובטוחה לגלות מה מקור הרעש!השלבים:הדלק את המחשב.פתח את דלת המארז.דחוף את הראש לתוך המארז.תאזין טוב טוב לכל מאוורר וכונן קשיח עד שתגלה מה המקור.LOL
פורסם 2007 במרץ 2418 שנים מחבר או שתוריד speedfan, ושם אתה יכול להוריד את המהירות של המאווררים במארז, ואז תוריד כל פעם קצת את המהירות שלהם, ותבדוק ככה מה מקור הרעש.הורדתי את התוכנה, אני משנה שם מהירויות (במסך הראשון) אבל לא קרוה כלום... למה ?קח בחשבון שזה יכול להיות גם המאורר של ספק הכוח.גם אם זה הוא זה לא כזה משנה לי, אני מחליף ספק עוד מעט. ד"א ליברטי 400 הוא שקט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.