עבור לתוכן

התחלתי להרכיב את המערכת החדשה שלי, תמונות ועדכונים בדף1,7,13. מודינג צנוע יחסית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שלעומת המודים שאני רואה פה עכשיו, אני מרגיש דיי.....עלוב :-[

• תגובות 149
  • צפיות 24.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה לי, אם יש משהו שהוא מדוינג חזק יותר משלך יהיה מעניין לראות..

תשמע אתה עשית פלאים עם המארז שלך, וגם הקודם..

אני לעשות דבר כזה..

יש לי שאלה אלייך, נכון עשית מדרגה מארז למעלה? עם המסך הטמפ' נכון? אני רוצה לעשות דבר כזה אבל יש לי במארז סופרנו חיבורים למעלה

של FIREWIRE, 2USB, חיבור מיקרופון וחיבור רמקולים אז אני יכול לעשות את זה למדרגה שאני יעשה לצג טמפ'??

פורסם
  • מחבר

זו לא מדרגה, זה חלק מקרור מים של KOOLANCE :) ... האנשים פה בפורום הזה מוכשרים ממני פי אלף :xyxthumbs:

בת'רד אתה יכול לראות את ה XASER III הישן שלי (עם 3 מאוררים של 120 בגג) - גם שם למעלה היו יציאות USB וFIREWIRE ... פשוט הכל הלך בחיתוך (צריך לוותר על זה).

http://www.koolance.com/shop/includes/modules/image_browse.php?code=215&type=more&nindex=0

פורסם

חבל ואני לא מתכנן לשים קירור מים, זה העלה לי רעיון.....

פשוט להכין בעצמי את המדרגה לשם מאוורר בחלק האחורי לעלות את החיבור ולקנות צג כמו זה למשל שימדוד את הטמפ'..

פורסם
  • מחבר

אפשרי מאוד

את הקופסה אפשר לבנות מאלומיניום או עץ ואת הצג עם חיבור סריאלי בחנויות אלקטרוניקה. אני אנסה לחשוב על משהו ביחד עם מאיר, אולי נתכנן משהו.

אגב לKOOLANCE יש שליטה דיגיטלית למהירות המאוררים ושלוש חיישני טמפרטורה.

פורסם

שמע אחלה מוד באמת שאהבתי סידור כבלים מדהים יפה מאוד תמשיך ככה :xyxthumbs::yelclap:

נ.ב

מה אתה ממוצקין אני מקרית חיים אנחנו קרובים מאוד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה :)

אני מביאליק, החנות במוצקין.

פורסם

תודה :)

אני מביאליק, החנות במוצקין.

גם אני מביאליק....

אגב מאיפה קניתה את הקופסא הזאת מאיזה חנות יענו?

פורסם

הוא בעל חנות...הוא יכול להזמין לעצמו... :smile1:

פורסם
  • מחבר

בדיוק. אבל אם אתה מתכוון לKOOLANCE שמורכב על גג הAURORA .. זה מחו"ל, אפשר גם מנועה... יבוא מיוחד, לא כדאי ויקר מאוד.

פורסם

דרך אגב...אני חוסך כול כך הרבה זמן למארז...ופשוט נידלקתי על האורורה...ניראה לי אני יקבל קריזה יום אחד יילך לחנות ישים כסף על השולחן וייקח אחד כזה...פשוט מארז שניראה משובח איכותי חזק ויפה ברמה...רק אני שלא כמוך לא יעיז לחתוך בו כלום..(אני חוסך כול כך הרבה כי את כול הכסף שהיה לי השקעתי לפני איזה חצי שנה במחשב החדש שלי (מפרט)

פורסם
  • מחבר

מארז לא יוסיף לך כלום האמת, רק יופי (אלא אם יש לך מארז גרוע ללא אורור נאות)... הוא לא זול ויש את תוספת הקתודות (כסף קטן). בתמונות האחרונות אתה רואה AURORA ללא מודינג, רק סידור כבלים ושתי קתודות, למרות זאת, הוא נראה מצוין. אפשר לשפר גם מארזים זולים יותר, זה רק זמן, דימיון וקצת כסף :xyxthumbs:

אגב, המארז בא גם עם פנל מפרספקט לדלת (ברירת מחדל היא הרשת).

אם אתה משחק הרבה אתה צריך לחשוב על כ. מסך ולא מארז :P

פורסם

חחח בקשר לכרטיס צודק אבל האמת אני כמעט ולא משחק...ובנדוד שלי עם 7600GT שטוחן משחקים מתכנן לקנות 8800GTS אז אני מקבל את הכרטיס שלו (חח חינם-אנחנו כמו אחים) אז אין לי בעיה עם הכרטיס...המארז שלי מה שמעצבן אותי בו שהוא קטן...איוורור יש לו משהו משהו...מאוורר 25ס"מ (אתה קורא נכון) מהצד בדלת ושניים של 80 מוציאים מאחורה אבל הוא כזה קטן שהכול מטוגן שם ועכשיו עוד חורף...

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את המארז דווקא :) נחמד לפוזה, אורור לא רע בגלל המאורר הענק בדלת, אבל מארז די זול ; D

למה אתה רוצה להחליף אותו?

פורסם

אני יודע שהוא זול...בזמנו החלטתי לקחת אותו כברירת מחדל...אני רוצה להחליף אותי מהרבה סיבות..קודם כול הוא קטן...דבר שני הדיסק קשיח מחובר במאונך צמוד לספק (זה המיקום שלו אין מקום אחר :nixweiss: וזה גורם לחימום ממשי) וגם הכי גרוע-החדר שלי לצערי הרב (מאוד!) זה החדר הכי חם בבית בכול ימות השנה...ככה שבקיץ ממש חם פה יחס לשאר הבית (מצורה מאוד משמעותית..מוזר אבל זה ככב) ועם המארז הזה או שהדיסק קשיח יימס או שהמחשב ייתחמם בצורה מטורפת ובגלל שהוא כזה צר וקטן גם קשה לדחוף לשם קירור חלופי...

מה שיש לי להגיד עליו מילה טובה--הוא שקט בטירוף...בבוקר אני מיסתכל על העכבר לראות אם המחשב דולק...

האמת חשבתי ללכת בכיוון המארז הזה: AEROCOOL ExtremeEngine 3T יש לו בקרת מאווררים מובנת ל3 מאווררים...ה2 הקיימים +אופציה לעוד אחד (הבקר שלו הוא עם חיבורי מולוקס רגילים-לדעתי ייתרון) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2761&Pname=AEROCOOL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים