עבור לתוכן

התחלתי להרכיב את המערכת החדשה שלי, תמונות ועדכונים בדף1,7,13. מודינג צנוע יחסית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1> כי נועה וגלובל טק הם היבואנים היחידים ורק עכשיו יצרתי קשר עם גלובל ולא היתה לי סבלנות לחכות יותר (אני על קוצים) אז הלכתי וקניתי בתור לקוח רגיל. קצת הזוי אבל ככה זה כשאין סבלנות. כנ"ל לגבי הTUNIQ.

2> אלא אם אתה מתכוון לנענע את המחשב שלך כמו מלחיה מעל סלט, לא צפויות בעיות, אני רק מקווה שיש לך מארז רחב כי באורורה הוא מגיע ממש עד לדלת (1-2 סנטימטר רווח). הTUNIQ מחוזק מאחור עי" פלטה שנועדה למנוע היתלשות או שבירה (תחת טיפול נאות בלי מכות ושאר ירקות).

• תגובות 149
  • צפיות 24.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במחשב שהזמנתי לקחתי P150. יש לך מושג אם הוא מספיק רחב? :x

ועוד שאלה לגב הטוניק - ראיתי שיש לו מן פאנל קטן כזה ששולט בRPM של המאוורר שלו.

שמים אותו מקדימה או במאחורה של המארז (ליד הPCIים וכל זה) ?

פורסם

כל כך הרבה שאלות העל הטוניק.. אתם לא מבקרים בפורום 'אוברקלוקינג וקירור' או מה?

__PhoeniX__,

מספיק רחב, אבל אני לא בטוח שהוא מספיק מרווח למעלה..

כשקירור כזה יושב דחוס לספק ולמאוורר האוחורי הוא דופק את כל הסירקולציה במארז.. תחפש מישהו שיש לו את השילוב ותיראה איך זה אצלו.

הפאנל יושב מאחורה.

פורסם

אני דווקא כן מבקר שם, אבל לא יצא לי לקרוא את המידע המסויים הזה שם.

בכל אופן, מתמונות שראיתי הוא די מרווח ואני מקווה שהוא יכנס כמו שצריך. בכל מקרה הזמנתי כבר והמחשב יגיע היום/מחר, אז פשוט אני אחכה ואראה, אני מניח :P

תודה על התשובות

פורסם

The TT BT is even heavier then this.. 813g..

פורסם

813 זה עם מאוורר ב BT.

טוניק עם מאוורר 120 מ"מ סטנדרטי קורב קרוב לקילו.. כ 960 גרם.

פורסם

OMFG :o :o :o!!!

אני נדהם ונפעם באותו זמן מיכולת המודינג וסידור הכבלים והכל!

אני מחסיר פעימה בכל פעם שאני רואה את התמונות האלה! זה פשוט בלתי אפשרי לראות דבר מופלא כזה!

בן אדם, אתה חייב להרשם לתחרויות מודינג או משהו כזה! אין מצב שאני יוכל לעשות מודינג כזה! :-\

כל הכבוד! אני מוריד בפניך ת'כובע! הלוואי עליי חלום כזה כמו לך! ישר כוח! :yelclap:

ואני גם מודה על כל התהליך המצולם!

באם ותחליט לעשות עוד מודינג, בבקשה צלם הכל ותעשה פה ת'רד... כי כפי שכבר אמרתי, אני נדהם ונפעם באותו זמן!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המחמאות ;D .

אני כרגע נלחם בבעיות OC, ומחר אני עושה עוד קצת מודינג ואז אצלם שוב ואעלה את התמונות.

אגב, במאמץ מקסימלי לאחר זמן ממושך הטמפרטורה מגיעה ל54 מעלות... נראה שיש מקום לשיפור. (בתדר 3.42, מתח 1.5V).

פורסם

למה אתה נלחם בבעיות OC? אם זה גורם לבעיות למה אתה מתעסק עם זה? :screwy:

פורסם
  • מחבר

זה כל הכיף! האתגר הוא מה שדוחף אותנו לרדת מהפסים! :silly:

אבל ברצינות, אם זה לא היה מאתגר ומעניין, אז מה הטעם? זה לא רק המהירות, זה לשבור שיאים (אני רחוק מזה), זה להוכיח שאתה יכול. זה כל הכיף.

למה יש מרוצי מכוניות? כדורגל? כדורסל? כל ספורט אחר?

פורסם
  • מחבר

טוב, כרגע המחשב יציב כמו סלע על 3465MHZ , נחמד אבל אני כלל לא מרוצה :s07:

המשכתי קצת עם המודינג, הוספתי מאורר 40X40X20 על השער הצפוני (קצת באופסייד כי הטוניק מפריע), החלפתי את המאורר בטוניק לאחד של TT מהיר, שקוף עם לדים אדומים (אני אעלה תמונות בלילה שוב) והוספתי קתודות אדומות (שקוטלות את האור הכחול מהמאוררים) ... הנה כמה תמונות:

[br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 15:22:36

...[br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 15:24:43
......

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה מחשב!

הלוואי על כולנו מחשב כזה

פורסם

ניראה יפה מאוד...

טיפה מאוכזב (בישבילך כמובן) מה OC...

אגב ביררת לי על המערכת השלישית ?

פורסם
  • מחבר

שאלתי אותו.. הוא לא מעוניין, הוא מחזיק אותה בתור גיבוי :screwy:

פורסם

תגיד..רציתי לשאול אבל כול פעם משהו צץ ושחכתי...

בדבר הזה שיש לך על הגג...עם הצג טמפרטורה והמאווררים...זה קנוי? כלומר אפשר לקנות דבר כזה או שבנית את זה אתה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים