עבור לתוכן

התחלתי להרכיב את המערכת החדשה שלי, תמונות ועדכונים בדף1,7,13. מודינג צנוע יחסית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא כ"כ שונה משלך :)

למה לא HEC לדוגמא? סולידי, 2X120 , פילטר אבק, שקט מאוד.

• תגובות 149
  • צפיות 24.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת לא יודע...הייתי בכיוון של הארוקול...מאוד אהבתי אותו...הוא יחסית חמוד...והוא אמור ליהיות שקט עם המאווררים האלה...הבעיה שאני יושן גם בחדר ויש לו פאן באס מובנה ככה שחשבתי שמקסימום בלילה אני יכול להנמיך את המיהירות של המאווררים(ככה הוא חוסך לי כסף על פאן באס)

אני רוצה גם שיהיה משהו יפה ולא הכי סולידי :silly: בכול זאת יש לי חדר דיי מעוצב..ואני רוצה משהו יפה...מאוד מאוד חשבתי עליו...הוא מקורר טוב אפשר להשקיט אותו בקלות כשצריך ...יש לך ניסיון איתו? אני עובד בחנות של מחשבים (רק בחופשים...שכן שלי הוא הבעלים-בשאר ימות השנה יש לי עבודה אחרת) ולא יצא לי להיתעסק איתו כי אין אותו במלאי אצלו ולא יצא לי....

לך יש ניסיון איתו? (איזה כיף שאתה עוזר תודה רבה :yelclap::xyxthumbs:)

פורסם
  • מחבר

לא , אין לי נסיון אבל אני אבדוק באינטרנט ואומר לך.

פורסם

זו לא מדרגה, זה חלק מקרור מים של KOOLANCE :) ... האנשים פה בפורום הזה מוכשרים ממני פי אלף :xyxthumbs:

בת'רד אתה יכול לראות את ה XASER III הישן שלי (עם 3 מאוררים של 120 בגג) - גם שם למעלה היו יציאות USB וFIREWIRE ... פשוט הכל הלך בחיתוך (צריך לוותר על זה).

http://www.koolance.com/shop/includes/modules/image_browse.php?code=215&type=more&nindex=0

עוד פעם המארז הישן שלך :s07:

אני מתחיל להיפגע כאן

פורסם
  • מחבר

עוד פעם המארז הישן שלך :s07:

אני מתחיל להיפגע כאן

:lol: :lol: :lol:

האמת לא יודע...הייתי בכיוון של הארוקול...מאוד אהבתי אותו...הוא יחסית חמוד...והוא אמור ליהיות שקט עם המאווררים האלה...הבעיה שאני יושן גם בחדר ויש לו פאן באס מובנה ככה שחשבתי שמקסימום בלילה אני יכול להנמיך את המיהירות של המאווררים(ככה הוא חוסך לי כסף על פאן באס)

אני רוצה גם שיהיה משהו יפה ולא הכי סולידי :silly: בכול זאת יש לי חדר דיי מעוצב..ואני רוצה משהו יפה...מאוד מאוד חשבתי עליו...הוא מקורר טוב אפשר להשקיט אותו בקלות כשצריך ...יש לך ניסיון איתו? אני עובד בחנות של מחשבים (רק בחופשים...שכן שלי הוא הבעלים-בשאר ימות השנה יש לי עבודה אחרת) ולא יצא לי להיתעסק איתו כי אין אותו במלאי אצלו ולא יצא לי....

לך יש ניסיון איתו? (איזה כיף שאתה עוזר תודה רבה :yelclap::xyxthumbs:)

טוב מצאתי מאמר פה (השאר לא היו באנגלית)

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/aerocoolee3/

המארז נחמד, הגימור קצת זול, מיקום החורים לHD קצת באופסייד, האיורור מעולה.

שיקול שלך :) הוא נראה טוב ומקרר טוב, אני רק מקווה שתשים אותו על השולחן ולא באיזה חריץ למטה בספריה/שולחן שלך כי הוא ישאב את כל האבק בחדר.

פורסם

הוא מתחת לשולחן על מיתקן כזה עם גלגלים..וכבר היתרגלתי לזה :silly: המאוורר שיש לי עכשיו גורם לי לנקות את המחשב כול 3 שבועות-חודש...ככה אני שומר עליו נקי...בהתחלה לא ניקיתי אותו 3 חודשים כי אמרתי "טוב מחשב חדש" בסוף פתחתי אותו כולו היה אבק....

תודה רבה שמצאת את זה באנגלית..אני מצאתי מלא בגרמנית (ניראה לי) ובכול מיני שפות..תודה רבה רבה..באמת..שיהיה חג שמח וכשר...

למען האמת אני באמת חושב שאני ישים אותו על השולחן..יש מקום ואין בעיה עם זה...

פורסם
  • מחבר

תודה, גם לך.

אגב, לא יהיה לך נוח המיקום למטה כי בקרת המאוררים+USB ואודיו נמצאות למטה (תסתכל בתמונות).

פורסם

כן ראיתי...אני מיתכוון להשים אותו על השולחן...חח אני כבר סידרתי לעצמי בראש איך הוא יהיה מסודר...אין לי בעיה יש לי מקום..

שוב באמת תודה...לא כול אחד היה מיתאמץ...

פורסם

חתיכת מודינג יש פה.

מה הכיוון של כל מאוורר במארז?

תתחדש!

(בקרוב גם אצלי ;D :smile1:)

פורסם

120 קידמי מכניס אוויר

2*120 אחוריים מוציאים אוויר

2*120 בגג מוציאים

מאוורר של הטוניק (הקירור של המעבד ) זורק את האוויר לכיוון של ה 2 האחוריים

פורסם

למה 4 מוצאים ו1 מכניס? :silly:

שים כבר 2 מקדימה אם זה אפשרי תהיה לך סירקולציית אוויר יותר נכונה..

פורסם
  • מחבר

אל תדאג (אמר הדג)...

דלת הצד היא בעיקר רשת (ראה תמונות) וכל האויר הקר נכנס משם, מקרר את כ. המסך, כ. הקול ולוקח את האויר החם מהלוח למעלה ואחורה. המחשב קריר וזו זרימה יעילה. אין אפשרות לשים עוד מאורר מקדימה אגב.

אם היה חלון פרספקס בצד אז מילא, אבל זה לא המקרה.

פורסם

אל תדאג (אמר הדג)...

דלת הצד היא בעיקר רשת (ראה תמונות) וכל האויר הקר נכנס משם, מקרר את כ. המסך, כ. הקול ולוקח את האויר החם מהלוח למעלה ואחורה. המחשב קריר וזו זרימה יעילה. אין אפשרות לשים עוד מאורר מקדימה אגב.

אם היה חלון פרספקס בצד אז מילא, אבל זה לא המקרה.

אייי איזה יופי :-[

חחח תתחדש אחי ..... :xyxthumbs::yelclap: ;D

פורסם

מארז ממש,אבל ממש מנקר עיניים (אורורה,ללא מודינג)... :xyxthumbs:

לי יש אחד כזה,ואני מאוד מבסוט ממנו...

לבחור ששוקל אם לקחת aerocool - זה מארז ממש טוב ונוח לעבודה,אבל הוא קטן מידות,רק שתדע לך... בערך בגודל של מארז גנרי ממוצע...

מאוורר ה-140 שיש לו בצד עושה את העבודה שלו ממש טוב,מבחינת הוצאת אוויר או הכנסתו (שיקול שלך מה תבחר לעשות)...

סה"כ בחירה טובה,לדעתי...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מדהים ממש כל הכבוד :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים